2014. augusztus 21., csütörtök

Van más lehetőség, és lehet váltani mert van jobb választás - csak dönteni kell ( - szarban a város)

Régen Budapesten és más városokban is voltak lovak és utcaseprők. Az utcaseprők maradtak, a lovak azonban a fejlődés során kiszorultak a városokból. 

 https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/1534282_311122682395639_709993381821989177_n.jpg

Ócsa immár 9 éve város, de annak egyetlen jelét sem képes felmutatni, hogy felzárkózna, vagy utolérne más helyeket. Nem a lovak és a velejáró kultúra visszaszorításában, hanem a fejekben levő gondolkodásmódban nincs változás. Erre jó példa a jelenlegi polgármester több éves szereplése, a városi polgárőrség környezetszennyező lovas tagozata és mindannyiuk láthatatlansága a változatlan viszonyokban, valamint az utcaseprők jelenlétének, mint a városi szemét eltakarítóinak hiánya. És ekkor még hol vagyunk attól, hogy itt a városi kertészek tért nyerjenek!

Ócsán évekkel ezelőtt megállt az idő. Ez nem csupán a flaszteron, hanem a helybéli hozzáállásba, a mentalistásban, valamint a egyesek felfogásában és a gondolkodásmódjában is látható. 

Szar az egész, de ennek legalább vannak megfelelő (harcos) szóvivői. 
Ők már csak ehhez ragaszkodnak. Talán ezért van ennyi eladó ház, és elköltözni szándékozó lakos, míg másutt ez az arány inkább fordított. 

(Mindezen már - úgy tűnik ,- csak egy jó választás segíthet.)

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése