2014. augusztus 10., vasárnap

Kanabiszos Juhász Péter és a liberális drogosok, avagy együtt a kartell - bohocók a hatalomért ( - mesterkedés)

Juhász Péter, már sok minden volt, csak  akasztott ember, egyszerű juhász és polgármester nem.

De volt már bíróságon vádlott, alelnök a kendermagosoknál, elnök egy millás csoportban,  műsorvezető, kurátor, a TASZ munkatársa, majd mozgalmár, liberális beállítottságú, aztán elégedetten tüntető, most politikus, és képviselőjelöltként induló. Ő egy ilyen liberális. Olyan, amilyenből nem kér a keresztény-konzervatív választói többség.

http://pestisracok.hu/wp-content/themes/funki/themify/img.php?src=http://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2014/08/juhasz-peter-drog-fidelitas.jpg&w=620&h=413&zc=1

Juhász "drogos" Péternek 1996-ban már volt egy büntetőügye, amit inkább titkol, de 2006 decemberében közismerten pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság, miután feljelentette magát, amiért otthonában saját használatra kis mennyiségű marihuánát termesztett.

A bíróság szerint a drogozás melletti állásfoglalása miatt veszélyt jelent a társadalmi együttélésre, sőt személye fokozottan veszélyes, „mert a büntetőeljárást, a jog eszközét és a bíróságot kívánta felhasználni arra, hogy a kábítószer fogyasztás legalizálását hirdesse.”

http://444.hu/assets/fidelitas-760x428.jpg

Ez a Juhász Péter indulna a választásokon polgármesternek az erkölcsileg demszkyvé süllyedt fővárosban.
Az Együtt–PM szerint erre meglesz a 12 polgármesterjelöltjük. Juhász Péter ebben a "piszkos" 12-ben az egyik szereplő. Tehát induló.

 A Bajnai-féle párt társelnöke nyilatkozatában a Hír Televíziónak valójában azt nem árulta el, hogy kik a jelöltek, illetve hogy melyik budapesti kerületben mérettetnék meg magukat önállóan az őszi önkormányzati választáson.  Inkább csak ködösített:
 „Súlyunknak megfelelő erőt szeretnénk Budapesten képviselni. Ez nem 2-3, hanem ha azt nézzük, hogy 23 kerület van Budapesten, illetve ha tisztában vagyunk azzal, hogy a fővárosban 12 polgármester-jelölttel kell rendelkeznie minden pártnak, akkor ebből ki lehet indulni” mondta Juhász Péter.

http://rewrite.origos.hu/s/img/i/1210/20121026-bajnai-gordon-juhasz-peter-konya5.jpgEgyütt a kartell. A drogos, a libás, és a bohóc. ind liberális állítólag. Orbánt ezért, vagy ezekért szólták meg, amikor belőlük mint a liberális demokrácia megtestesítőiből nem kér.

Kikből áll tulajdonképpen ez a Bajnai Gordon által, a „remény koalíciójának” hívott társaság: az egykori  rendvédelmis gyűlöletszító bohócból, a drogosból, akinek több büntetőügye is volt, és akiről a bíróság kimondta, hogy "fokozottan veszélyes a társadalomra", és a hozzá nem értéséről elhíresült, majd becsődölt libatekergetőből.

A NOL azonban arról tudósít, hogy "hat kerületben az MSZP, ötben-ötben a DK és az Együtt–PM nevezheti meg a polgármesterjelöltet, hét városrészben pedig – azért, hogy mindhárom párt önálló kompenzációs listát állíthasson – egymással szemben indulnak.

http://nol.hu/data/cikk/1/47/91/51/cikk_1479151/205-igr-1-nol.jpg
A belvárosi MSZP Steiner Pál vezetésével ragaszkodott hozzá, hogy a három párt ne külön, hanem közösen állítson jelölteket, ennek fejében elfogadták, hogy az Együtt–PM-es Juhász Péter legyen a polgármesterjelölt. Úgy tudjuk, ebbe Juhász is belement.

A hírek eddig másról szóltak. 

Mivel a budapesti választási együttműködésről csomagban állapodtak meg a pártok, így azon nem lehet változtatni - ezt többször is elmondta Szigetvári Viktor, az Együtt ügyvezető társelnöke. Ám forrásaink szerint az MSZP legalább három kerületben meg akarja torpedózni az egyezséget.

Az V. kerületben elszántak a szocialisták; szerdai taggyűlésükön arról határoztak, hogy nem állnak be a megállapodás szerinti polgármester-jelölt, Juhász Péter, az Együtt társelnöke mögé, hanem kitartanak Steiner Pál mellett és a kerület küldöttei a pénteki értekezleten ennek szellemében fognak szavazni. Steiner lapunknak kijelentette, ha megváltozik a tárgyalási pozíció és minden körzetben közös baloldali jelölt lesz, illetve közös lista, amivel az MSZP bekerülhet a kerületi képviselő-testületbe, akkor később elgondolkoznak a terv végrehajtásán. Miután a párt alapszabálya szerint a polgármester-, valamint az önkormányzati képviselőjelöltekről a helyi szervezetek döntenek, a kerületeket a fővárosi vezetés, de még a küldöttértekezlet sem kényszerítheti arra, hogy a döntésüket megmásítsák.

http://www.rtlklub.hu/cache/leadimages/51965_1202305142_598x448.jpgJuhász Péter történetei pont annyit érnek, mint aki terjeszti őket. Juhász polgármester akar lenni, de olyan embert még nem választottak meg polgármesternek, akit kétszer ítéltek el jogerősen droggal való visszaélés miatt, ezért próbál másokat is gyanúba keverni. Az Együtt PM társelnökének egyetlen célja a rombolás, - áll  Belváros-Lipótváros Önkormányzata közleményében.

A PestiSrácok.hu is több ízben foglalkozott Juhász Péter ügyeivel. A portál derítette ki, hogy Juhász legalább hét olyan vállalkozásban volt érdekelt, amely jelentős adótartozással fantomizálódott.


Kordonnal és „Drogos Juhász” feliratú molinókkal felszerelkezve tartott sajtótájékoztatót a Fidelitas az Együtt- PM székháza előtt csütörtök délelőtt. Böröcz László Belváros- Lipótváros önkormányzatának képviselője, a Fidelitas ügyvezető alelnöke elmondta: drogügyletei miatt nem kér a belváros lakossága az Együtt- PM-es Juhász Péterből, aki az V. kerület polgármesteri székéért száll harca októberben. Számolt be erről a PESTISRÁCOK.HU
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése