2014. augusztus 6., szerda

Előítélet és vasutazás - az ellenzéki liberális sajtó a zsidőféltés kapcsán rúg bele a semmibe ( - így náciztok ti)

Hivatalosan át sem adták, mert csupán a próbaüzem és a bemutató mérkőzésként megrendezett  FTC–Újpest öregfiúk rangadó amolyan főpróba volt a hat és félezer meghívott néző előtt, de a liberális körökhöz köthető Magyar Narancs már előítéletektől terhes írást közöl a rémisztő sas árnyékában álló stadion kapcsán. 

http://magyarnarancs.hu/data/cikk/9/12/56/cikk_91256/uj_fradi_stadion_nagy_lead.jpg
Az új Fradi stadion, homlokzata - esti fényben
Egyébként remekül vizsgázott a létesítmény, a Bors szerint, mert a másutt torz, érthetetlen hangosításhoz szokott szurkolók álmélkodva hallgatták a már-már hi-fi minőségű zenét és tájékoztatókat a varázslatos akusztikájú új Üllői úti létesítményben.

– Az igazi próba azonban vasárnap, a telt házas Chelsea elleni mérkőzés lesz – mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója, aki elégedetten állapította meg azt is, hogy várakozáson felül – gyorsan és zökkenőmentesen – működött a minden igényt kielégítő, modern beléptetőrendszer. – Nem csalódnak majd a szurkolók, a szerződés értelmében a kékek világsztárjai is pályára lépnek az Üllői úton.

A stadion-avató előtt leplezik le egyébként a legendás ferencvárosi futballista, az aranylabdás Albert Flórián szobrát a főbejáratnál. Alig kőhajításnyira a nevét tavaly április óta viselő úttól…

– A klub így is tiszteleg a legendás Albert Flórián emléke előtt – jegyezte meg a vezérigazgató, aki köszönetet mondott az Albert családnak, és egyben eloszlatott egy pletykát is. – Az Albert család semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem kért és nem kapott azért, hogy az FTC új otthona a Groupama Aréna nevet viselhesse.

A libsi sajtó a fenti esemény (beszámoló) kapcsán azonnal egy látens zsidózást és nácizást valósít meg - egy az egyben, ami nem csak előítélettel terhelt, hanem provokatív is, - amikor az alábbiakat hozta össze:  

Ma is van minek örülni. A Bors cikkéből kiderül:

"A másutt torz, érthetetlen hangosításhoz szokott szurkolók álmélkodva hallgatták a már-már hi-fi minőségű zenét és tájékoztatókat a varázslatos akusztikájú új Üllői úti létesítményben."

Képzeljük el, milyen szépen szól majd ezzel a varázslatos akusztikával a szokásos "Indul a vonat Auschwitzba!" rigmus!
  
Bors, Magyar Narancs, Hírolvasó


https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/p600x600/10483249_827110550662914_8930486738606358443_o.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése