2014. augusztus 13., szerda

Még e-hónapban postázzák a választási értesítőket - senki nem maradhat nélküle ( - válasszon önmagának)

Elkezdik postázni egy hét múlva az önkormányzati választásról szóló értesítőt.

http://kecskemet.hu/images/hirdetmeny.jpghttp://csepel.info/wp-content/uploads/Vlaszts2014.jpg
Egy hét múlva kezdik kézbesíteni az érintett több mint nyolcmillió választópolgárnak az október 12-i önkormányzati választásról szóló értesítőt. A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az önkormányzati választás kitűzéséről és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben.  Az értesítőket az augusztus 15-i névjegyzéki állapotnak megfelelően nyomtatják ki, azok kiküldésével az iroda a Magyar Postát bízta meg.

A postázás legkésőbb augusztus 25-én befejeződik. Ha valaki ezután sem kapja meg az értesítőt, akkor az állandó lakóhelye szerinti helyi választási irodához fordulhat.

Ócsán eddig még nincs ismert kihívója a mandátumát kitöltő polgármesternek.
Eddigi helyettese, a gimnáziumi oktató, aki az előző választások előtt a képviselői laptopok eladásának előterjesztésével, majd megszavazásával és drága visszavásárlásával keltett figyelmet, most is két helyen száll versenybe a képviselőségért. Az egyik hely Ócsa, a másik pedig Budapest, ahol Szűcs Lajos oldalán kíván a megyei közgyűlésben részt venni.  A párt közgyűlési jelölő listáján a 8. helyen van szerepeltetve. Ez elméletileg biztos befutót jelent. Nem is értik sokan, itt minek próbálkozik még az indulással, amikor amúgy is terhelt. Értesülések szerint jól jövedelmező iskolai pozícióját, állását továbbra sem szándékozik feladni. 
A képviselőségeket "csak úgy mellékesen", de az érte járót kimerítve - csak úgy mint eddig - vállalná.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése