2014. augusztus 8., péntek

Műholdképeken a gázai rombolás - jelenkori holokauszt, amit a zsidó állam követett el ( - globális csend)

Míg Izrael budapesti nagykövete feljelentéssel él az érpataki polgármesterrel szemben, addig a Blikk bemutatja, micsoda pusztítást végzett az izraeli terroralakulat nehéz-gépfegyverekkel és harcjárművekkel, valamint a bombázássokkal a gázai lakóövezetben.  

Nem véletlen, hogy irtózatosan magas a lakossági (civil) áldozatok, köztük a gyerekek száma. egyes vélemények szerint Izrael fasisztoid népirtást hajtott végre a térségben. Ezek után kétséges bármiféle tisztelet, vagy megemlékez a zsidókat ért atrocitásokkal szemben, hiszen maguk is azzal a nácikkal váltak azonossá, akik tömegével szakították ki családjukból, illetve ölték halomba a civileket. Negyedmillió ember lakhelye szűnt meg, az egyoldalú rombolásban és 4,5 milliárd eurós kár keletkezett, ugyanis ennyire taksálják a helyreállítási költségeket. Mindezt alig 3 hét leforgása alatt vitte véghez Izrael hadserege. Mindez pedig nem más, mint a holokauszt néven elhíresült népirtás jegye. Ez tagadhatatlan. Most egy kicsit visszafordítva, vagy másként, de ezzel áll szemben Palesztina és ezt kell el, illetve beismernie a világnak.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/27/46/9/cikk_2274609/2-o-izrael-terkep-2-UNOSAT.gif

A mintegy 1900, többségében civil palesztin és 64 izraeli – főként katona – életét követelő rombolást az ENSZ egyik szervezetének műholdképei is jól mutatják. Eszerint az övezet egyes részei gyakorlatilag a földdel lettek egyenlőek. A pusztulás az övezet fővárosaként számon tartott Gázában és az izraeli határ mellett fekvő településeken a legnagyobb. A fegyveres harc előtti képeken még látszottak az épületek, a július 25-i felvételeken azonban sok helyen nemcsak a házak, de az utak, illetve a egykor zöldellő mezőgazdasági területek is eltűntek, helyettük a rakéták vájta kráterek éktelenkednek. 

A másik internetes hír szerint: 

http://444.hu/assets/erpatak4.jpg
kép: 444.hu

Feljelentették a zsidók Érpatak polgármesterét, amiért jelképesen felakasztotta az izraeli vezetőket

A budapesti izraeli nagykövet füttyentésére a rendőrség uszítás gyanúja miatt indított nyomozást a hétvégi érpataki, Orosz Mihály Zoltán polgármester által szervezett, gázai népirtást elítélő példamutató akció miatt.

http://444.hu/assets/erpatak.jpg A Nyíregyházi Járási Ügyészség megbízásából a rendőrség nyomozást indít közösség elleni uszítás gyanúja miatt. Orosz Mihály Zoltán úgy tiltakozott a gázai népirtás ellen, hogy megtaposta a megszálló Izrael zászlóját, és felakasztatott egy hóhérral két, izraeli politikusokká maszkírozott bábut.

Az egyikre a gázai mészáros, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, a másikra a nagy felvásárló, Simon Peresz államfő arcképe volt ragasztva.

http://444.hu/assets/erpatak3.jpgBár a népirtást hallgatólagosan pártoló budapesti külügy becsületét menthette volna meg az akció, Navracsicsék mégis elítélték az Érpataki Modell atyjának cselekedetét.

Izrael nagykövete, Ilan Mor hétfőn a Legfőbb Ügyészséghez fordult megkereséssel, illetve tartalma szerint feljelentéssel az ügyben, ezt továbbította a szervilis ügyészség Szabolcs megyébe.

Mivel az érpataki incidens felveti a garázdaság gyanúját, a Tett és Védelem Alapítvány feljelentést tesz az illetékes nyomozóhatóságnál, emellett kezdeményezi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatalnál az önkormányzat honlapja miatt a törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását - fenyegetnek honlapjukon a militáns zsidók.
 



*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése