2014. augusztus 16., szombat

Elhárul az akadály, nincs korlátozás - aki él és mozog mehet ősszel választani ( -tájékoztatás)

Tájékoztató a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők 2014. évi választásához


2014. október 12-én, Magyarországon, egy napon két választás kerül lebonyolításra: a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választása.

Értesítés a névjegyzékbe történő felvételről

http://bauonline.hu/wp-epitesz-tervezo/wp-content/wp-media/800x600-ocsa-pmh-20120228-7.jpgA választópolgároknak augusztus 25-éig kell megkapniuk a névjegyzékbe történő felvételről szóló értesítést, az augusztus 15-ei névjegyzéki állapotnak megfelelően. A Nemzeti Választási Iroda névre szóló küldeményében az önkormányzati választás kitűzéséről és arról tájékoztatja a választópolgárokat, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Az értesítőket a Magyar Posta kézbesíti.

Ha valaki ezt nem kapja meg, akkor az állandó lakóhelye szerinti helyi választási irodához – a helyi jegyzőhöz – fordulhat, aki új értesítőt állít ki. Az értesítő tartalmazza a szavazás helyét, idejét és azt is, hogy a szavazókör akadálymentes-e.

Ócsán a Városháza, (Polgármesteri Hivatal) akadálymentesítve van.  

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése