2014. augusztus 3., vasárnap

Törökország bátran áll ki Palesztináért - a judis ATV szerint elgurult Erdogan gyógyszere ( - fájó igazság)

Míg a liberális zsidók többsége úgy gondolja, hogy ítélkezni csak nekik van joguk, addig a török miniszterelnöknek is meg van a saját véleménye.

Orbán Viktor erre az önálló és bátor kiállásra, és felvállalásra is célzott Tusnádfürdőn elmondott beszédében, aminek okán most ugyanúgy gyalázzák és támadják, ahogy az ATV is bemutatja a török miniszterrel szembeni kritikát. 

Az ATV a török Prime Minister szavait (Izrael Hitlerhez hasonlítását) botrányos kirohanásnak nevezte, és felhánytorgatja számára, hogy már többször nácizta le a zsidó államot.

Érdekes mód, amikor az ATV tudósításában nácizzák le a Jobbikot, vagy másokat, akár a magyar kormányt, az soha nem botrányoztatja meg az ATV stábját és  kötődéseit.

A zsidóknak úgy látszik sajátos jogaik és meghatározásaik vannak arra, hogy kire milyen billogot ragasszanak. Ezt a kizárólagos jogot, mint valami hatalmat igyekszik osztogatni vagy éppen gyakorolni a liberális-zsidó média, köztük most az ATV is. 

https://pbs.twimg.com/media/Bt7zyxDIcAAgQ3Z.jpg
Recep Erdogan, aki Hitlerrel minősítette Izrael tettét

"Újabb botrányos kirohanásában Hitlerhez hasonlította Izraelt Recep Erdogan török miniszterelnök a nyilvánosság előtt, aki most azon bukott ki, hogy az amerikai zsidók visszakérnék kitüntetését, amiért már nem először nácizza le a zsidó államot. „Ha támogatják ezt a kegyetlen, népirtó, gyerekgyilkos, Hitlerre hajazó fasizmust, vegyék vissza a kitüntetésemet” – utalt egy nyilvános beszédében az Amerikai Zsidó Kongresszustól kapott 2004-es elismerésére. Erdogannak nem először gurult el a gyógyszere, de most azért különösen dühös, mert az Amerikai Zsidó Kongresszus elnöke a hét elején egy nyílt levélben arra kérte a török miniszterelnököt, adja vissza a kitüntetést, mert „veszélyes retorikája” miatt méltatlanná vált arra."
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése