2014. augusztus 3., vasárnap

Vajon Orbán Viktor, vagy Benjamin Netanyahu a nagyobb náci - majd az amcsik megmondják ( - és Palesztina)

Ha már nincs annyi igazság, vagy bátorság az újságírásban, hogy a zsidó-állam vezetőjét lenácizza, a palesztinokkal szemben elkövetett emberiségellenes bűneiért és a háborús bűncselekményekért, akkor legalább kis hazánk miniszterelnökét kezdjék ki. 

http://i.imgur.com/iEDHCzz.png


http://38.media.tumblr.com/6299a03ddd72d2a4291c171527d48328/tumblr_n9kbmbrA3v1ts6grxo1_1280.jpgEz ugyanis kellően irreális és szürreális ahhoz, hogy elég bátorságot adjon a publikáláshoz.

http://alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/images/izrael-usa.thumbnail.jpghttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/552226_403080746415897_1901255862_n.jpg















 



"Azon nem lepődtünk meg, hogy a közmédia mellett a klasszikus Fidesz-média is hallgatott a Mussolini hasonlatról." 
Hallgatott azonban a megyei lapok többsége és a "mérsékelt fideszes" portálok is. Utóbbiak közül nem számolt be az ügyről :

origo.hu
(heti)valasz.hu
mandiner.hu 
inforadio.hu

Olvasható a Fideszfigyelő blogon.

Mások meg azon nem lepődnek, meg, hogy van egy olyan állam, amely képes népeket kordában tartani, vagy leigázni, azt szinte sohol nem merik kikezdeni. 
Azon sem lepüdik meg már az ember, hogy Izrael erőszakos hatalmi törekvéseit, vezetését véletlenül sem merik és teszik azok a körök náci típusú hitleri hatalommá, akik ránk ezt zokszó nélkül megtehetik. 

Nálunk nincs erre összefogás és össznépi akarat, mert akár milyen is legyen egy kormány, vagy adott esetben az Orbán-kormány, az nem mondható el, hogy olyan lenne mint a nemzetiszocialista pártból kialakult egykori fasiszta állami berendezkedésű országok bármelyike. Szerintem Magyarország Izraelnél, Orbán pedig Netanyahunál is különb. Netnyahut, a zsidó állam minisztereként  előbb lehetne bármelyik fasisztoid diktátorhoz hasonlítani, mint  Orbánt. Ezt azonban a liberális lakájmédia soha nem fogja, hiszen ebből él, ezzel tartja fenn magát. Ezért is palástolják a zsidók bűneit és támadják hazánkat Orbán kiállása, vagy ha úgy tetszik szembennhelyezkedése kapcsán. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése