2019. október 29., kedd

Még egyszer az október 6.-ai gyásznapi csinnadrattáról - ez volt a polgármesteri kampánykoncert ( - botrányos)

Ismert, hogy Bukodi Károly vezette Ócsának és a mögöttes önkormányzatnak nem sokat jelentett október 6.-a, hiába jegyzik nemzeti gyásznapként.

Nemzeti gyásznapon koncertezett a fideszes polgármester
Bukodiék városvezetése soha nem tartotta méltónak arra, hogy városi szintű megemlékezést tartson a hősök tiszteletére.  Károly egyszerű ember, az alpolgármestere pedig középszintű tanár, az Oktatási, kulturális és sport Bizottság akkori elnöke pedig teológiát végzett lelkész. Ezek voltak akkor is amikor az idei önkormányzati kampányban a választások előtti utolsó vasárnapján, pontosan az október 6.-ai gyásznapon szerveztek koncertet azért, hogy a nép ne a gyászra, hanem a polgármesteri vircsaftra emlékezzen.

Ez a zenés bulizás a polgármester-választásban érintett Bukodi Károly azon érdeke volt, amivel azt a réteget kívánta befolyásolni és a maga oldalára hangolni, akik számára a tisztelet, a megemlékezés és a főhajtás nem számít. Akik egy jó buliért, a hangos dáridóért és a egy pofa sörért a tisztességüket és szavazatukat is képesek eladni.

Vannak akik a halottak fölött is képesek vigadni
Bukodi valahogy így vette meg, ők pedig így adtál el magukat. Együttesen azonban a magyarságot, a történelmi múltunkat árulták el egyazon mód, ahogy Medgyessy Péter egykori komcsi ügynök a hazánkat a december 1.-ei összekoccintással. Ezzel Bukodi és szövetségesei olyan mélyre süllyedtek, mint a hazaárulással bírált egykori D-209-s rovott múltú szocialista.   

Időközben az is kiderült, hogy az egészről Ócsa képviselő-testületének Oktatási, kulturális és sport Bizottságát előre nem értesítették. A polgármester az egészet úgy adta elő, hogy a "30 éve szabadon" emlékév keretében kerül ez "Szabadságkoncert" néven szervezésre. Ezt a könnyűzenei programot azonban nem az rendezvény kereteinek megfelelő időpontjához igazítva kívánta megrendezni (október 23.-án), hanem a választási céljainak alárendelve  október 6.-ára határozta és tűzte ki célul. Ebben az egyéni és önző érdekben az a leggyalázatosabb, hogy mindezt éppen a gyásznapra helyezte, amivel gyakorlatilag nemzeti hovatartozását, hitvallását nullázta le. 

A "szabadság napja" október 23.-a,  és nem 6.-a
A "30 éve szabadon" rendezvénysorozat keretében megtartandó "szabadságkoncertek" az alkalomhoz illően október 23.-hoz kapcsolódnak. Ezt a műsort közel 3 héttel előrébb helyezni nem csak az alkalomhoz nem illő, vagyis illetlenség, hanem éppen arra a gyászos október 6.-i napra tenni egyeneságon pofátlanság. Bukodi Károly volt olyan gátlástalanul pofátlan, hogy ezt is véghez vigye.  

Van egy polgárőr, aki mindig mást mond mint amit tesz
Csak hogy értsék. Egy fideszes önkormányzati embert azért szóltak meg liberális oldalon, és itt Ócsán is közösségileg, mert október 23.-án kokárdát tűzött ki a felhajtójára. Ezt a polgárőrség polgármesterrel kapcsolatot tartó vezetője is nem oda illőnek találtra.  

Érdekes mód, amikor a gyásznapi vigasság kapcsán egyeztettek, akkor ezt a műsort már nem tartotta ugyanúgy ízléstelennek és a gyásznaphoz méltatlannak. Ez az a kétkulacsosság, amivel Bukodi és tárasi operálnak. Mert amennyiben a polgárőrség is nyer az ügyön, akkor sem erkölcsi tartás, sem politikai hovatartozás, sem pedig a párttal való szembehelyezkedés nem számít. 
  
Mindezért az öncélú érvényesülésért nem átallottak majd 10 milliót kifizetni. Vagyis Bukodi Károlynak a polgármesterség visszaszerzése érdekében teljesen gátlástalan mód szállt ringbe úgy hogy ehhez közpénzt, gyásznapot nem kímélve képes volt alantasok százait becstelenségre bírni. 

Nem véletlenül október 13.-ig lehetett pályázni - Bukodi a választások elé hozta a nemzeti gyásznapra kampányzáró buliként ( - mind megszavazták, szégyen)

A polgármester és a felesége beavatása az oldalán
Csodálom, hogy a sok pedagógus, és a mostanság a Facebookon szerepeltetett szintén pedagógiai pályán dolgozó óvónő felesége sem volt képes azt mondani, hogy Károly ezt ne tedd, ez tisztességtelen, becstelen és a gyászolt elhunytakhoz méltatlan.  

Bukodi Károly valójában egy nemzetet gyalázott meg a múltjában amikor annak aznapi virtuális sírfája felett ricsajozva csápoltatta az ócsaiak tömegét. 

Persze ehhez nem csak egy ilyen polgármester, hanem olyan mögöttes emberek is kellettek, akik képesek a hazájukat is elárulni egy cinkos összekacsintással,  egy koccintással, vagy együtt bulizással.  

Ócsa fideszes polgármestere legalább annyira elsiklott a keresztény alapú erkölcsösség mellett, mint az a szintén kibicsaklott párttag Borkai, akit ilyesmiért menesztettek a soraikból.  

Bukodi Károly immáron a sokadik félrelépése kapcsán vált egyre inkább vállalhatatlanná, még akkor is, ha erről a mögöttes pártvezetés nem akar tudomást szerezni.   Valójában Ócsa polgármester egy nemzettelen erkölcsileg elveszetten mumifikált alak, akit a mögöttes kormánypárt sem felemészteni, sem kiköpni nem képes. 

*

1 megjegyzés:

  1. A Pónicsődör is borkaizott, ezáltal tett tönkre legkevesebb két családot.
    Miért nem teszitek közzé a felvételeket?

    Az apja párttitkár volt, a kölykön látszik a neveltetés.Évközi vasárnap, vagy ünnepnapon templomban még nem láttam őket.
    Az iskolázatlan, és műveletlen torzszülött kis hörcsög, körmeszakadtáig ragaszkodik a hatalomhoz és ezáltal a pénzhez.Mivel semmihez sem ért, mindent bevetett, hogy újraválasszák.

    A zenekar is megéri a pénzét, volt pofájuk a gyásznapon muzsikálni. Ha szorult volna beléjük egy kis jó érzés, ezen a napon nem vállalnak fellépést.Bár komcsi volt, Cipőt tiszteltem. Nélküle a Republic hígtrágya.

    VálaszTörlés