2019. október 24., csütörtök

Jelentős késéssel megérkezett az első kisvárosi tájékoztatás az önkormányzat alakuló üléséről - jó, hogy szóltunk

Érdemes volt beszámolni és megemlíteni, hogy erre hivatott személyek vannak a városvezetésben, mert lám, ha jelentős késéssel is, de végre vette a fáradtságot valaki és pár sorban utánunk maga is kiadott egy tájékoztatót. 

A blog már másnap, október 22.-én beszámolt az alakuló ülésről és a történésekről

Bár Ócsa - Kisvárosi hangulat közösségi oldal az igazán fontos önkormányzati ülést követő időszakban az ott lezajlott eseményeket mellőzve elsőnek 21.-én beszámolt  Damjanich utcában zajló közmunkákról. 

A városvezetésnek az útjavítás bemutatása volt az elsődleges aznap, nem pedig az önkormányzati ülés

Ezt után az október 23.-ai megemlékezés meghívójáról, majd tegnap képekben az eseményről is. Ezek után pedig felrakták, hogy Bukodi Károly kit köszöntött a lakosság soraiból a bemutató fotózást vállalva. 

A polgármester "ajándékozása" is előrébb való, netán lényegesebb volt az alpolgármester-választás lepörgetésénél

Vagyis Ócsa közösségi oldala máris a polgármestert futtatta, ahelyett, hogy az alakuló ülésről, az alpolgármester választásról számolt volna be. Úgy tűnik semmi sem változott. A polgármester károlysága az elsődleges és kiemelt fontosságú propaganda az, amit nyomni kell. Az embereket foglalkoztató történéseket pedig ismét a blogra hagyták.

Erre most vagy két órája rakták csak fel utolsónak azt a hírt, ami minden mást meg kellet volna előznie. Azt is csak amolyan kényszerből, mert már milyen ciki, hogy erről is a blog számolt be

Amúgy meg írtak a polgármesternek, hogy mondjon már valamit a történtekről. Csak ezután rakta ki az általa kezelt kisvárosi közösségi oldalra a több nappal korábban történtek beszámolóját. Milyen ez már?
 
Az alakuló ülést követő 3 nap múltával csak a blog után került ki ez a rövid tájékoztatás - szégyen

És meg sem lepődünk azon, hogy a hitelességünket ismét a Polgármesteri Hivatal (lásd itt: Városháza) igazolja vissza. 

Fog ez menni.
Köszönjük.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése