2019. október 27., vasárnap

Kerülje el a sorban állást - hétfőn munkálatok kezdődnek az M5 bevezetőn ( - átadnak egy szakaszt a nulláson)

Hétfőn szakaszos sávlezárás lesz az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán, és átadnak egy újabb szakaszt az M0 déli szektorában. 

Az M5-ös autópálya fővárosi bevezető szakaszán sávlezárás okozhat lassulást szakaszonként, mert kertészek dolgoznak hétfőn reggel 7 és délután 3 óra között – írta a BKK.

 

Az útnak indulók, munkába igyekvők készüljenek fel a torlódásra és számoljanak a várható változásokkal, mert valószínűleg már 8 előtt már befog állni az autópálya a soroksári bevásárlóközpont előtt, a nullás kihajtója utáni résztől.

Ettől függetlenül, de mégis kapcsolódóan, ugyancsak hétfő reggel átadnak egy újabb szakaszt az M0-s autóút déli szektorában - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 https://20.kerulet.ittlakunk.hu/files/ittlakunk/styles/large/public/upload/article/7/m0-felujitas-koszticsak-szilard-mti_1.jpg?itok=qMNe7UR-&slideshow=true&slideshowAuto=true&slideshowSpeed=4000&speed=350&transition=elastic

A közlemény szerint hétfő reggeltől az M6 autópálya és a 6. sz. főúti csomópont (14+500 – 11+650 kilométer) közötti szakaszon újabb 3 kilométeren két forgalmi sávban haladhat a forgalom a bal pályán.

A tervezetten november második felében az M5 felé vezető oldalon a M6 autópálya és a 6. sz. főúti csomópont között a forgalmi irányokat eddig elválasztó beton terelőfalakat is eltávolítják, így már azon az oldalon is szélesebb forgalmi sávokon lehet haladni, és a leállósáv is rendelkezésére áll majd a műszaki hiba miatt megállni kényszerülőknek.

Jó utat, és balesetmentes célba érést. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése