2019. október 6., vasárnap

Másutt is kormányablak lett az okmányirodából - gyenge kampányfogásokkal operál az újrahajrázó mester

Gyömrőn is kormányablak lett az okmányirodából. Ezzel Pest megye harmincegyedik kormányablakát adták át. Ócsán a helyi választáson induló leköszönő polgármester mégis ezzel kampányol.

Igaz, hogy Ócsa polgármesterének semmi ráhatása és érdeme nem volt az eddig okmányirodaként működő és mára már kormányablakká alakított műintézmény létrehozásában, de azért csak jól hangzik a kampányfüzetbe és a szövegelésben az, hogy lám, ez is meglett Ócsán.


 A korábbi okmányiroda helyén létrehozott integrált kormányzati ügyfélszolgálatot több mint 1100 különböző típusú ügyben kereshetjük fel: a személyi okmányokkal, a vállalkozói igazolvánnyal és a gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés mellett többek között a családi pótlék és más családtámogatások, a TAJ-kártya és az Európai Egészségbiztosítási Kártya, vagy az öregségi nyugdíj megállapításának igénylésére is van lehetőség.

http://www.kormanyhivatal.hu/download/5/20/25000/496%20017.jpg

Bár ez kormányzati viszonyulásból fakadó átalakítás és nem helyi kezdeményezés, de sebaj, mert azért csak a maga javára próbálja írni a választási küzdelemben ezt is a régi-új jelölt.

Kénytelen az ember valamit beírni, ha már nem tud mit felmutatni. Egy kormányablak, egy tenyérnyi fű, egy kormányzati napelem, egy Eu-s beruházás és egy elfuserál felújítás, a hitelből fizetett tetővel.
Mindez nem lenne nyerő így, ezért hát szépe kell megfogalmazni és az emberek elé tárni úgy, mintha ez maga lenne a polgármesteri siker.


http://www.gyomroi-hirhatar.hu/images/newspic/38ec307fc9b3b8c60cb78c9406bf47b7.jpg

A gyömrői kormányablakot Tuzson Bence a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, Dr. Mezey Attila polgármester, Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott és Dr. Szűcs Lajos térségünk országgyűlési képviselője adták át.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése