2013. április 6., szombat

Valóban olyanok lennénk, mint a hiénák? ( - határtalan véleményáradat)

Olyanok vagyunk, mint a hiéna
Csúnya vélemények
Ma attól hangos a média, hogy  hajnalban Pécs belvárosában brutálisan megtámadták Pécs polgármesterének lányát, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Nem írom, hogy rendben van eddig, mert koránt sincs rendben.

A sajnálatos eseményt követően Páva Zsolt az alábbi kéréssel fordult a médiához:

„…A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is”  (Forrás: Pécsi Újság.hu hírportál)

Ezt a kérést  nem mint polgármester, mint Pécs első embere kérte, hanem mint apa, mint ember, mint egy súlyosan bántalmazott lány szülője.

Körözés alatt
A fenti nyomatékos kérés ellenére tele a netes média találgatásokkal, az eseten való csámcsogással, nem beszélve a netezők - finoman is fogalmazva gusztustalan - hozzászólásaival.

A különböző pártok sorra adják ki közleményeiket,  az esetet elítélő felháborodásuknak hangot adva. Eddig rendben is lenne a dolog, ha. Ha nem kevernék bele a politikát, felhasználva ezt a sajnálatos esetet.  Na és persze nem kevernék bele a hírhedt „Két hét alatt rendet teszünk” mondást.

Igaz, nem sikerült még rendet tenni nem hogy két hét alatt, hanem annál több idő alatt sem, viszont  sokan mégiscsak szükségét érzik az igen csak megtépázott létbiztonságnak. 

*

1 megjegyzés: