2013. április 26., péntek

Nagy szó, hogy Szűcs Lajos is kállt a placra ( - Ócsáért mikor áll helyt)

Személyesen is gyűjtötte a rezsicsökkentést támogató aláírásokat Szűcs Lajos, Pest megye elnöke Pécelen, Vecsésen és Üllőn.

Mint ahogy a Fidesz beindult, és a sajtó hírül adta, az egész országban, így Pest megyében is folyó aláírás gyűjtési akció zajlik. 
Erről nem egy pártos vezető politikus elmondta, hogy az emberek ragaszkodnak a közüzemi díjak mérsékléséhez, és ehhez minden segítséget meg kell nekik adni. (Állítólag több mint százezer aláírást gyűjtöttek a megyében.)

Szűcs Lajos most ebben nyújtott segítő kezet a személyes kiállásával.  Elsősorban megint másutt.

Személyesen is gyûjtötte a rezsicsökkentést támogató aláírásokat Szûcs Lajos
Társas fotózás - hogy lássuk a kiállást

Az aláírásgyűjtés március 20-án kezdődött, akkor az volt a cél, hogy tíz hétig dolgoznak majd a párt aktivistái. Ebből eddig öt hét telt el, és bíznak abban, hogy a következő időszakban is ugyanilyen intenzitással gyűlnek majd az aláírások.
Jelenleg több mint egymillió aláírás gyűlt össze.
A rezsicsökkentés július 1-jével folytatódik. A szemétszállítás, a víz, a palackos PB-gáz, a szippantás valamint a kéményseprés ára is csökkeni fog; - ígérik.

Ócsán legutóbb még emelték a szemétszállítás, a szippantás, és a vízdíjakat. Azóta semminemű csökkentést nem tapasztaltunk. Talán egyszer Szűcs Lajos ebben is segítő közreműködőként fog  feltűnni városkánkban.
 *

3 megjegyzés:

  1. Ez az ember semmit nem változott. Nem az alakjára gondolok, mert az valóban kiszélesedett, ahogy az arca is. A mentalitása a változatlan. Az, hogy képes kiállni, magát mutogatni, miközben semmi gyakorlati munkát nem végez. Ezért még a munkanélküli segély összegét sem volna szabad oda adni, nem még milliókat. Sehol nem építenek semmit, de mindenhol úgy tesz, mintha mekkora szerepe lenne benne. Mások kezdeményezik, mások fizetik, de jön, pofátlankodik és szalagot vág, háttérbe szorítva mindenkit. Ehhez kell a pofa és a lakáj polgármester. Ócsán erre minden adott.

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy a városnak van ilyen kitartott embere.

    VálaszTörlés
  3. Díszpolgári címet neki, de menten.

    VálaszTörlés