2013. április 24., szerda

Meddig fasiztázhatnak bennünket, és hol a határ ( - büntetlen és boldog zsidók az antiszemiták országában)

Miközben a zsidók imádják Magyarországot, és tömegével jönnek hozzánk, addig a vendégszeretetet semmibe véve amolyan pofátlan ketolaktonként gátlástalanul nácizák le a nekik nem tetsző magyarokat!



Mint ahogy a tegnap bemutatott felvételekből kiderül, a magyarok májának kibelezésével ("kivágjuk a májadat") büntetlenül fenyegetődzhetnek az idegenszívű betolakodók, addig a hazafiaknak az önvédelem, és a propaganda sem jár. A rendőrség közreműködésével motoros felvonulást tiltottak be az élet menetének nevezett provokáció okán, valamint a Petőfi Sándor versidézetét tartalmazó molinót felállítókat is előállították, mert az bántotta a vonulók szemét.

Izrael függetlenségének 65. évfordulóját ünnepeltük, immár hagyományosan a Gozsd…Yom Ha'atzmaut - boldog születésnapot, Izrael!

Közben  Budapesten Izrael függetlenségének 65. évfordulóját ünnepelték, immár hagyományosan a Gozsdu udvarban, ahol vasárnaponként megrendezésre kerülő Gouba élménypiac részeként műsoroztak.


 Bezzeg másutt Európában nem ilyen  a hozzáállás, és az sem gond, ha Adolf Hitler születésnapjáról nyíltan megemlékeznek.

És akkor most ez hogy is van? 

És ne legyen az embernek ellenérzése? 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése