2013. április 11., csütörtök

Lázár: abcúg kommentelők - Varánusz ( - fideszes politikusok huzzák le a párt Fideszt)

Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről, polgármesterről, miniszerelnöki megbízottról, Miniszterelnökséget vezető államtitkárról csak úgy ukmukfukk véleményt mondjanak, kommenteljenek a bárkik a bárhol. Hízelegni és segget nyalni verbálisan is szabad, sőt, de negatívkodni nertelen árulás, amiért az alanyi jogon kijáró azonnali meglakolást szerintem időszerű lenne az alaptörvény ötödik kiegészítő sajtfecnijére rávésni. 

"Boldog békeidők", ugye, amiben szabadon lehetett Fletózni és gyurcsótányozni, böszmézni és elkúrózni, hazug szemét szarházit ordítani anélkül, hogy mondjuk a blog.hu kommentelőinek és bloggereinek háromnegyede bírósági tárgyalásra járt volna miatta, az azóta minisztériumi karriert befutott akkori rendszerkritikus Robin Mastersekkel az élen. Tetszik vagy sem, nemszeretemferi ilyen szempontból köröket ver rátok, remélem ettől aztán örö'é'bódottsá' van a szabadszóláskussolszköcsög(!)pártban. 

lázár-jános-komment.gif

A kriminalizált komment ennyi:
"Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott."
Vicces, nem? Ettől sokkal komolyabbakat naponta megélünk itt pro és kontra, minden oldalról, minden téma alatt. Lézer vajon melyik részétől izgatta fel magát, mint egy Viagra túladagolásos emós tinédzser, aki a priapizmustól fájdalmában már csak vinnyogni tud? A dögöjjémeg' véleményes mennyire ízléses, de virágnyelven fogalmazott, a közpénzen finanszírozott "minél biztonságosabb kocsi" tény a lézerblokkolóval együtt, aminek  egyenes következménye, hogy az ilyet használó emberről látatlanban születik a vélemény: biztos állat módjára közlekedik! Mert egyébként ugye minek? Nem is tudom, esetleg beperelhetné - vagy államosíthatná, ha az könnyebb - Lázár a gyártót, mert a szerkentyű csak a traffipaxtól véd a kommentelő-adófizető-választópolgárok előítéletétől meg nem. Hiába, egy igazságtalan világ terméke ez. 

Mindenesetre háború van, a cink.hu értesülései szerint ott tartunk, hogy 7 betűterroristát hallgattak már ki. A lázártitkárság magyarázkodik, szerintük egy darab feljelentés született, az is a Délmagyarország kiadója ellen. Belegondolni félek milyen következménye lesz ennek. Vajon a bíróságon a "statuálás lesz a lényeg", kiszabják rájuk a Legborzalmasabb Büntetést és rituálisan kizárják a sokat pofázókat a rezsicsökkentésből? 

Vagy mi a lófasz lesz, kedves Lázár? Mert az egész csimbumcirkusz szemétre lökése egy mozdulattal rajtad áll. Esetleg viselkedhetsz hisztispicsa helyett férfi módra, tudod ők azok aki nem csak adni, de kapni és elviselni is tudják a csapásokat és nem visítanak minden szirszarért, mint bazári majom mögött a fejhangú asszonykórus. 

Amíg János és a szájkosárjelűek pártja eldönti, hogy kívánnak viszonyulni hozzátok addig itt van pár tanács a hasonló helyzetek elkerülésre:
Hasznos tanács 1, Szily László ex-blogminisztertől:
A dörzsölt szakember szerint csak akkor bukhat le egy hazai kommentelő, ha van annyira zöldfülű, hogy magyar szolgáltató mailcímét használja, miközben a lap, ahol kommentelt, túlzottan is készséges a hatóságokkal. Ha ugyanis a kiadó csak pár napig őrzi meg az IP-címeket, akkor csak a júzer mailcímét tudja megadni a rendőrségnek vagy ügyészségnek, külföldi cég mailcímével, mondjuk egy gmailessel pedig szinte képtelenség lebukni. A magyar szolgáltatókat viszont törvény kötelezi a felhasználói adatok kiadására.

Hasznos tanács 4: aki Chrome böngészőt használ az telepítse a GeoProxy bővítményt INNEN. Települ az eszközsávba egy ikonnal, amire kattintva megadhatod országnak mittom Albániát, a feldobott lehetőségek közül egy kattintással kiválasztasz egy tirana külsői proxy szervert és tádám, Lézer János a klubtagokkal együtt máris bottal ütheti a nyomaidat. Ha kikommentelted magad akkor csak rányomsz a "do not use proxy" feliratra és minden visszaáll az eredeti formájába. Egyszerű, gyors, kényelmes. 

További hasznos kommentelést, Feleim!
*

11 megjegyzés:

  1. Igen értem a példát, és látom a párhuzamot. Sajnálom a Fideszt.

    VálaszTörlés
  2. Földalatti mozgalom indul a kommentelők számára. Szegény mimóza lelkű politikuséknak a havi több milla mellé, már nem fér bele a szidalmazás. Bezzeg a választások idején nyalják az emberek seggét, csak nehogy ugorjon a jólfizető megélhetés. Az ország lakossága egyre nehezebben viseli ezt a fajta arroganciát. Ezek a drága jó megélhetési intelligencia vitézek addig örüljenek, míg csak a kommentekben töltik ki a dühüket az emberek. Nekik kellen alázatosan viselkedniük, és nem azoknak, akikből megélnek.

    VálaszTörlés
  3. Nagyfiú! Ne a szádat jártasd! Add ki a dühödet!

    VálaszTörlés
  4. Mi ütött ennyire szíven lelkem, csak nem érintett vagy?
    Mellesleg, nagylány lesz az a nagyfiú, és veled ellentétben egyáltalán nem dühös.
    Viszont ha gondolod, az elérhetőséged (névvel, címmel) szívesen feldobom a netre, egy kis komment kiséretében, miszerint te a tettek embere vagy, hátha óhajodnak megfelelően találsz valakit, aki nem csak a száját jártatná dühében.

    VálaszTörlés
  5. A kommentek leginkább egy szóbeli vitához hasonlítanak, és nem lehet – vagy ha lehet is, de biztosan nem érdemes – minden anyázás mellé rendőrt állítani. A polgári peres eljárás nagyon rossz megoldás. A komment nem szerkesztett tartalom, még ha egyes bíróságok valami érthetetlen oknál fogva hajlamosak is annak tekinteni. Ha az egyes médiumoknak szerkesztői felelősséget kell viselni a felhasználói hozzászólásokért, akkor előbb-utóbb teljesen vége lesz a kommentelési lehetőségnek Magyarországon. Biztos, hogy ez olyan jó lenne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet itt nagyképűsködni, a néppel szemben izompolitikát folytatni, – a tények, akkor is tények maradnak.

      Törlés
  6. Tudjátok mi a különbség a magyar és a francia alkotmány között ?
    A magyar alkotmány csak biztosítja a szólásszabadságot, a francia pedig a szólás utáni szabadságot is garantálja!
    Ez a különbség a vezetőpáros és a blog között.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lásd a rendszeresen szétvert Francia vére tüntetéseket!

      Törlés
  7. Előfordul, hogy valamiért mérgelődik az ember. Ilyenkor füttyentek kutyusomnak, és körbejárjuk a "birtokot" (640 négyszögöl). Megcsodálunk minden gyümölcsfát, szőlőtőkét; aztán fogom a kancsót és leballagok a pincébe. Megtömöm a pipát jóféle dohánnyal, iszom egy pohár bort, aztán utána már nem is értem, mi az ördögnek kellett mérgelődnöm.
    Nem is értem a Tamást, hogy miért kell ezt csinálnia. Mintha nem ismernénk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az arrogancia és nagyképűség vezérli a cselekedeteit, intelligens politikus így nem viselkedik. Sajnálom őt, mert jó ember is lehetne.

      Törlés
  8. Mi a különbség az angol és a magyar alkotmány között ?
    Az angol alkotmány a Magna Carta, a magyart a franc akarta !

    VálaszTörlés