2013. április 27., szombat

Szűcs Lajos Ócsán járt - mi meg kerestük, de nem leltük ( - mégis megtámogattuk azt, amit maguk sem tettek)

Ma délelőtt a Fidesz helyi szervezete Ócsán is megkezdte az aláírás gyűjtést, ahol maga Szűcs Lajos is megjelent és megmutatta magát.   

Azonban mire a hír elért hozzánk és amire mi magunk is kiértünk, a helyi nagyságot már nem találtuk.
Pedig nagyon szerettük volna legalább egy fénykép erejéig megmutatni a köznapi embereknek a vezető tisztségviselőt, amint éppen az aláírásgyűjtésen fáradozik.  

Többen csak nézik a gyűjtést és elmennek mellette - fásultság

Sajnos az ócsai pártembert nem értük utol, mert idejekorán távozott, így kérdést sem tudtunk feltenni neki, és fényképet sem tud(t)unk róla prezentálni arról, hogy Ő maga itt helyben is jelen volt. Arról, hogy kiállt (értünk) és ehhez személyét közreműködését (személyes közreműködés) adta. Segíteni akarván munkáját jöttünk, de csalódtunk.

Fo-lak aláírásával nyugtázva kéri a rezsicsökkentést

Így jobb híján magunk is csak azt tehettük, mint hogy a pult mögött álló képviselőnek tettem fel a kérdésem, miközben csatlakoztunk az aláírókhoz, és abszolváltuk a Fidesz ívét a szignónkkal. Választ azonban nem kaptam.

Uriel is aláír a helyi fideszes képviselőnek  - Szűcs Lajos nem volt ott



Mint látható, mindketten aláírásunkkal támogatjuk a rezsicsökkentést. Ez magától értetődik, hiszen mi magunk ezt megelőzően már több ízben is szóvá tettük és kifogásoltuk itt a blogon, hogy Ócsa fideszes vezetése a képviselő-testületi többségét kihasználva emelte a  rezsidíjakat a helyi lakosság számára.

Legutóbb a szemétszállítás díját emelték fel a most felmondását töltő ASA kérésének/elvárásának megfelelően. Ezt megelőzően pedig a víz- és csatornadíjakat Bíró Vencel beszámolóját követően Horváth Tamás előterjesztése, és Kardos Zoltán bizottsági elnök támogatása nyomán. De nem maradt el a díjemelés a szippantás terén sem. Szóval nem hogy befagyasztották volna ezeket a rezsidíjakat akkor, amikor előttük volt az önkormányzatban, hanem emelték azokat.

Most mégis azok/ezek az emberek, politikusok, képviselők kérik a lakosság támogatását a rezsidíjak csökkentéséhez, akik maguk által sem szabtak gátat ennek korábban, amikor önkormányzati munkájuk során a díjemelés mellett voksoltak.

Ki érti ezt a szélkakas politikát? 

*

11 megjegyzés:

  1. Szégyen, hogy ez az ember áll ki aláírást gyűjteni, aki bizottsági elnökként maga indítványozza és megszavazza az adót, az adó emelést, a különböző szolgálatatások díját.
    Azért ez a vak ló bátorságára vall részéről.

    VálaszTörlés
  2. Folak! Miután beálltál a sorba és aláírtál nekik, így egy szavuk nem lehet rád. Igaz, korábban pont azért támadtak fröcsögve, hogy mit magyarázol itt díjemelésekről, meg jössz ezzel a csökkentési szöveggel, de most bejött ez a dolog, mert már a helyiek is belátják, hogy nem az emberek bőrét kell nyúzni. Kíváncsian várom, hogy ezek után mivel fognak támadni.

    Ps: Érik az utak kátyúzára tett bejegyzésed orvoslása, a buszközlekedés javítására tett feljegyzésed, és egyszer eljön az idő a vasúti átjáró átépítésére is. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  3. Mit forgolódik ott az a Fideszes képviselő? Ciki népképviselet? Az aláírásgyűjtés? Vagy mi a pálfordulás oka?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kardos Zoli csak nem akarja az arcát adni. Ennyi.

      Törlés
  4. A Horváth Tomi nem gyűjt aláírásokat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áprilisban sapkában?

      Törlés
    2. Inkább az Öreg hegyen neglizsében.

      Törlés
    3. A vén alkesz nem aláírást, hanem zsozsót gyűjt.

      Törlés
  5. Csak nem ez a "karcsú", napszemüveges, szimpatikus és "divatos" fiatalember aláíró uriel, folak fia, barnabi haverja?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legalább betudsz mutatkozni, ha találkozol vele az utcán.

      Törlés
  6. Most akkor mindenki lebukott? Vagy mit akartál ebből kihozni?

    VálaszTörlés