2013. július 24., szerda

Ingyenes zumbaóra a sportpályán ( - Örkényben például)

Nem tudom Ócsa mikor nyitja meg a nagyközönség előtt a több milliós ráfordítással készülő sportpályáját.

 

Egyes mellébeszélések szerint augusztus 20.-ára, a Lakatosház lerombolásának emléknapjára, (- emlékül arra, hogy ekkor tartották a ház hűlt helyén a városi ünnepséget, a megemlékezést- )  más elmondás szerint pedig az őszi fociidény kezdetére. 

A régi pálya hangulatát azonban soha nem fogja visszaadni a közpénzek földbeforgatása ellenére sem. Itt már nem lehet semmit sem tartani. Jó, ha majd a focimeccsekre kibírja a drága gyep. Erre hintát, tűzoltó autót és rendőrségi napot nem enged szervezni a város fura ura. 

http://massappealfitness.com/wp-content/uploads/2012/01/zumba-reviews.jpg

Így azt sem tudom hogy elképzelhető-e Ócsán az, ami tőlünk nem messze, Örkény városában igen; - hogy közösségi rendezvény, sportnapszerű összejövetel legyen a pályán. Amolyan "belépés nem csak tornacipőben". 

 Például itt van mindjárt ez: július 26.-án (pénteken) 19 órakor ingyenes zumbaóra lesz az örkényi Sportpályán!

 

*

35 megjegyzés:

  1. A rács megvan, már csak a majmot kellenne berakni mögé és mutogatni. Kifutonak neki pont megfelelne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csávókáim, hagyjátok már abba.
      Ebből így nem nagyon lesz változás

      Törlés
  2. A folakra célzol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetessen!De akár költözhet is Örkénybe aztán ott legyen provokátor!

      Törlés
    2. Nem, folakra, hanem a ketrecépítőre, a majomképűre. Az ismert ábrázatával,

      Törlés
  3. hagyjátok már, amikor annyi pénzt szór el a fűmaggal, hogy focisták sem mehetnek a pályára, csak Inárcson.

    VálaszTörlés
  4. Azért az nyomós érv, hogy ha nem tetszik, akkor költözz Örkénybe! Titokban Ócsára költözött egy gyurcsányi?

    VálaszTörlés
  5. Lassan már mindenkit eltanácsolnak Ócsától.
    Régebben ajánlották Dabast, mert itt nem hajlandók megemlékezni Trianonról. Aztán amikor a vízdíjat emelték, akkor Inárcsra tessékelték az embereket. Itt mindig valahová máshova küldik a jobbra vágyókat, miközben az RTL arról számol be, hogy Ócsán minden második ház üresen áll.
    Mi lesz ezzel a sok tanácsadóval, ha valóban kiürül a település? Ide is felállítanak egy őrzőcéget ötször annyiért, mint kispakonyon?
    Jó lenne már szembenézni egy ilyen ajánlattevővel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te pedig mindig csak verekedni akarsz! Kibaszott erős lehetsz!

      Törlés
    2. Hol olvastál te itt ilyesmiről? A szembenézés nálad rögtön verekedést jelent? Ez lenne a helyi kocsmai stílus a te előadásodban?

      Törlés
  6. Tisztelt folak és spanjai!! Milyen volt az INGYENES zumba Örkényen? Kimozogtátok magatokat INGYEN?Jól érezttétek magatokat( egymást) INGYEN? Mikor költöztök a környék legjobb INGYEN zumba településre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jópofa bejegyzés, de kérdezd meg a kedvenc polgármesteredet és annak alfelét is erről, mert ez nála szakmai kérdés, hogy ott miként lehet a pályát használni, ahogy Ócsán nem.

      Törlés
    2. Szakmai ügyekben mindkettő otthonosan mozog.

      Törlés
    3. Van aki másutt, vagy a szomszédban is otthonosan mozog.

      Törlés
  7. A lezárt futballpályát naponta több ember gondozza, mint a város belterületeit összesen. A közmunkások Alsópakonyra vannak vezényelve, mert az a kirakat, itt meg csak a kosz és a rendezetlenség marad. Ezért nem jut seprűs ember az utcákra, takarító személyzet az aluljáróba, és kaszás az árokba. Bukodi sem fejlődik, az utcai kávézásával az állomás előtti zebrán megállva. Nem véletlen, hogy a szemben levő dohánybolt hátsó fertálya ismét egy külsős ívóvá alakul. Ez mind a városi image része, mint a sarki szemétkupac az üdvözlő tábla helyett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lenne szemét a sarkon, ha nem hordaná oda a magadfajta!

      Törlés
    2. A Lakatosház élbontóira gondoltál? Vagy más magadfajta szemétre?

      Törlés
    3. De ha már odahordta az intelligense, legalább a másik intelligens elvitetthetné.Vagy ez a megfelelő állapot helyi szinten?

      Törlés
    4. Igen, mert majd augusztus 20-án oda lehet állni, mint a Lakatosház romjaira és ellehet mondani az ünnepi beszédben hogy Ócsa megújult, de engem a ismeretlenek állandóan szapulnak, és mocskolnak, mert a szabadság, a demokrácia a szemétnek is jár. Valahogy így volt ez március 15.-én is. Legfeljebb majd a kupacra kitűzünk egy Ócsazászlót, az ünnepi hangulat végett.

      Törlés
    5. Jellemző hogy nem a tuskó szemetelő lakosokat szapuljátok, akik telehordják a várost illegális szeméttel. Hol a közpénzért való aggódás? Elvégre a szemétkupacok eltakarítása közpénzből történik! Vagy folakkal együtt ti is így szabadultok meg a szeméttől, hogy aztán lehessen mit fényképezni?!

      Törlés
    6. 13:37 Butaságodnál csak primitivításod nagyobb.

      Törlés
    7. Senki nem dicsérte azt, aki sunyin odahordja a piszkát. Viszont ha jól tudom van itt erre hivatott háttér, ami magában foglalja mind a személyi és tárgyi feltételeit annak, hogy a városunkban ilyen ne jöhessen létre. Arra is van személy, hogy ezt jelezze, és arra is, hogy az esetet feltárja és akár hiszed, akár nem, az önkormányzat is eltart a város pénzén egy társaságot, akinek a szemétszedés is a feladata.
      Na most, ha az egyik közterületért felelős nem képes ellátni a feladatát, ha a rendőrség sem képes elkapni az elkövetőt, attól még a városi illetékesnek intézkednie kell a tisztaságról.
      Aztán ha már 9 millióért kamerákat szereltek fel oda is ahol volt, és oda is ahova nem kéne, akkor talán egy oda is juthatott volna, ahol pont azért lenne fontos, mert ott visszatérő és rendezetlen probléma a hulladéklerakás. Ennek megakadályozása, vagy felderítése pedig megoldható lenne ezzel a módszerrel. Mert a sportpálya füve attól nem lesz zöldebb ha éjjel-nappal azt nézi valaki a tévében.

      Törlés
    8. Valóban igazad lehet. Amíg a vezérkar online dolgozik, és válaszol a felvetésekre, vagy a éppen a szomszédot járja, netán alkudozik az úthozzájárulás összegszerűségén, esetleg az iskolai kerítés építésbe vonja be a lakosságot, majd amikor pont cementet oszt és sódert porcióz a sajáterős városi járdafejlesztéshez addig Folak, és bandája, Uriel, Barnabi, a titkos ócsai gárdisták, sunyin szemetet kupacolnak a város szélén, kijátszva az éber közterületfelügyeletet, beakasztva a városüzemeltetésnek és ezzel ingerelve az állatkertet, hogy aztán lehessen bégetni. Ennyi ésszel alpolgármester is lehetsz.

      Törlés
    9. Folak! Szégyenled vállalni a névtelen bejegyzéseket? Vagy az asszonnyal/fiaddal iratod azokat?! Gusztustalan egy pacák vagy!

      Törlés
    10. Le sem nyugszik, fel sem kél a nap, ha nem lennének itt is csípős beszólások! Olyan ember nem létezik, aki mindenki kedvére tudna tenni. Folak a figyelmfelkeltéssel elintézi azt, amire nem képes a dusásan megfizetett, és amiért az egész önkormányzati rendszer hivatala felépül. Ő ezért nem kap pénzt, nem úgy, mint akit havi négyszázért ezért fizetnek.
      Én a magam részéről nagyon sok boldogságot kívánok a fiataloknak. További ebbéli tényfeltárást, ügyintézést a blogolóknak.

      Törlés
    11. Nálad jobban vállalja, és talán a legjobban mégiscsak Ő vállalja. Miért nem a városvezetőket kéred meg, hogy tegyenek fel nevesített bejegyzéseket? Nem lehet, hogy ők szítják a feszkót? Ez így a sehonnai névtelenségedben akár az aljegyző is lehetsz.

      Törlés
    12. Megnyugodtam.
      Már azt hittem az a gusztustalan, aki lenyúlja más feleségét.

      Törlés
  8. 16:37

    Te azért nem látod, hogy nem történik semmilyen "eltakarítás", mert a fejed annyira közel van ahhoz a bizonyos segghez.

    A laptotpok kiárúsítása, vagy a város határában egykor álló "Isten hozta.." táblák eltüntetése is folak műve volt, csak hogy legyen miről írnia.

    Na most, ha ezek után azt írom ostoba vagy, megsértödsz?

    VálaszTörlés
  9. Na akkor, zumbázzunk egy kicsit!

    VálaszTörlés
  10. Van egy-két fizetett nyalógép! Az idősebbje leszarja a városháziakat, a fiatalok már hátra sem néznek úgy elmennek ebből a koszos városból.

    VálaszTörlés
  11. Remélem te a fiatalok közé tartozol!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggodj, senki sem pályázik a helyedre.
      Tied a megtiszteltetés, de aztán ragyogjon az a hátsó.

      Törlés
  12. Nem tudom, hogy ebből a sok névtelenből ki, kicsoda. Ahogy azt sem tudom, hogy ki mit irkál, ahogy gondolom mások sem igazán.
    Azt sem tudom, hogy a polgármester, az alpolgármester, vagy ki a fene írogat még ide névtelen, de hogy ez mindenkinek adott és lehetősége van rá, az már biztos. Így én is élek ezzel, nem változtatva az ócsaiak berögződöttségén.

    VálaszTörlés
  13. Az Ócsa SE elnöke engedélyezte a csapatnak a fűrelépést. Ismét lesz hazai mérkőzés Ócsán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még jó, hogy csak a fűre lépést engedélyezte és nem a félrelépést. Ez is nagy előrelépés.

      Törlés