2013. július 19., péntek

Értékrend és "művészet" a deviancia, amire van és lesz pénz ( - család és nemzetellenesség)

Tudtad, hogy a melegek jogaiért egyes szervezetek erőteljes külföldi támogatást élvezve jobban kiállnak, mint a közerkölcs és a család erősítésért hazánkban?

http://hirszerzo.hu/image.aspx?id=f9cd90c1-8a79-4d9c-8165-bb4304315c16&view=6cd0c21f-a404-4750-9e6e-c0e96b68575fBiztos tudod, hogy a hazánkba telepített és lassan meghonosodni látszó buziparádé a Budapest Pride a liberális korszak csökevénye, és hogy a szociál-liberális kormányok idején nyert magának teret a társadalmi életünkben.  

Ma a liberális jogokért többen és erősebben kiállnak, mint a devizacsapdába esett normális életvitelt folytató családok kitelepítésével és kilakoltatásával szemben.

Erre utal szomorú példaként, hogy a liberális buzik telhetetlensége nem ismer határokat. Számukra nem elég Budapest Parádé, a kereskedelmi csatornák által népszerűsített leszbikus-buzi kapcsolatok védelem nélküli sugárzása, még többet és még nagyobb nyilvánosságot, több közszereplést akarnak. Minden akciójuk erre utal, és azért van, s egyre szerveződik, mert erre törekednek. 

http://facepress.hu/uploaded_files/kep_201276_01349861.jpgÚjabb és újabb mozaik szavak mögé rejtett (LMBT, LMBTQ, LIFT) mozgalmakban terjednek, ami mögött a bizonyos törekvések, és amolyan közösségi kiteljesedések, népszerűsítések vannak. Céljuk a családi kapcsolatok rombolása, a heterok elferdítése és bevonása a sajátosan különös egynemű párkapcsolati rendszerükbe. Lassan már olyanok, mint a szabadkőművesek és szcientológia házasított egyvelege, csak tele prűd ellenességgel, provokációkkal, mondhatni fedetlen testrészekkel amivel jól a érvényesíthető látványosságra törekszenek.

A Nemzeti Coming Out Napot először 1988. október 11-én tartották meg, emlékezve az egy évvel azt megelőző eseményekre, mikor mintegy 500 ezer tüntető vonult végig Washington D. C. utcáin egyenlő jogokat követelve a melegek és leszbikusok számára. Az emléknap ötlete Robert Eichberg új-mexikói pszichológus és Jean O’Leary Los Angeles-i meleg politikus nevéhez fűződik.

http://www.ize.hu/_files/pics/00021/00021723.jpgAzóta terjed a világban ez a téboly. Izrael amolyan átvett hagyományteremtőként istápolja ezt a melegséget. A zsidóság körében a nyíltan vállalt buzulás annyira "normális", hogy a hadseregben is elfogadott és engedély az "egypárosítás". Nem véletlen, hogy fegyveres homokosok járnak párban közterületeken és fotózkodnak.

Az idei "melegparádé"  Tel-Avivban  immár tizenötödször került megrendezésre. Ez a meleg büszkeség napja, amely estig tartó tengerparti ünnepléssel folytatódott Bar Refalei nemzetközi hírű fürdőruhamodell műsorvezetésével. A rendezvény egyik központi témája az azonos neműek házassága. Egy parkban rögtönzött menyegzői sátrakat állítottak fel, ahol szimbolikusan több pár is egybekelt. A zsidó államban jelenleg hivatalosan nem léphetnek frigyre az azonos neműek, de a külföldön kötött házasságokat a belügyminisztériumban elismerik. 
Ron Huldai polgármester a világ leginkább melegbarát városának nevezte Tel-Avivot, ahová az egész napos színes parádéra mintegy húszezer turistát vártak, köztük az eseményre meghívott, az első hivatalosan összeházasodott francia meleg párt.

Valahogy ezt szeretnék elérni hazánkban is. Ezért is a nyomulás.

A buzik báljának tartott LMBTQ - Budapest Pride mellett évről évre egyre teljesedik a LIFT - Leszbikus Identitások Fesztiválja is. Saját missziójuk van már ezeknek a másságot támogató törekvéseknek.

A Szivárvány Misszió Alapítvány, Háttér Társaság a Melegekért. Egy pénzgyűjtő támogató eszközforrás, ahol az anyagi javakat kotyvasztják a köcsögök báloztatásához. Az egynemű szexet szeretők vonultatásához. Nem más ez, mint amolyan felnőttkori seggre-pacsis politikai játék. Indentitás zavar.  Pszichikai eset-tanulmány. 
Az egész nem más, mint egy provokáció. 

Most, hogy a Nemzeti Színházban véget ért a homokos darabok korszaka, és kezd végre nemzeti értékrend lenni a család, kell egy újabb térnyerés, hogy a latens hermafroditák, az önporzók és az amúgy szép nők elkorcsosítása is szerephez jusson.

Schilling Árpád rendező, a Krétakör Színház alapítója azt mondta, hogy a kormány nem nemzetben, hanem valami törzsszövetségi alapon gondolkodik, mert kirekeszti a nemzet egy részét. Felfogásuk szerint ugyanis a magyarok heteroszexuálisak, házasságban élnek, keresztények és a Fideszre szavaznak - tette hozzá.

A szerinte egyre riasztóbb helyzetre jó példa, hogy Kósa Lajos, azzal búcsúztatta Vidnyánszky Attilát, a debreceni színház igazgatóját, hogy „ha túlságosan meleg lenne a helyzet Budapesten, akkor visszavárunk”. Botrány, hogy ezzel lehet viccelődnie ma egy politikusnak Magyarországon - mondta. 

LIFT - Leszbikus Identitások FesztiváljaErre most itt a Labrisz Leszbikus Egyesület és annak éves programja a Leszbikus Identitások Fesztiválja - LIFT(Mert ugye ismét egy "kirekesztett" réteg tüntet.)

Az egyesület 2005 őszén rendezte meg Magyarországon az első egésznapos leszbikus kulturális fesztivált filmvetítésekkel műhelyekkel, irodalmi műsorokkal, leszbikus hestory kiállítással és leszbikus bulival. A fesztivált, amelynek fő célja, hogy kreatív alkotásokon keresztül segítse elő a láthatóbbá válást és oldjon a leszbikusságot érintő sztereotípiákon, 2007 óta évenként rendezik meg, de 2009 óta már egyhetes programmá bővült. 

A terjeszkedést itt és nyomon követhető, akár a melegfelvonulásokon.  Ez azonban nagyon szomorú, még akkor is, ha ezeket a normálistól eltérő, deviáns magatartásokat jókedvvel, vidámság akarják elfogadottá tenni, szimpatizálni és ennek tükröződésével népszerűsíteni a fiatalok körében.

És ez a legnagyobb társadalmi veszélye a dolognak. A magukkal mit kezdeni képtelen, kitörni vágyó, másra sem képes fogékony fiatalokat képesek megvezetni, elhitetni és elfogadtatni, hogy ez a normális. Csoportba verődve galeriszerű képződményekkel rendőri és politikai védelmet kapva toborozhatnak. 

http://galeria.cdn.index.hu/belfold/2011/06/18/meleg_meltosag_menete_budapest_pride_2011/2181884_c455f5dcefe4e84760a36b0ebc6567d5_l.jpgEllenpólusként itt említeném meg, hogy Magyar Gárdát fenyegetőnek, elrettentőnek és nácinak kiáltják, ahogy a Nemzeti Motorosokat és más hazai társadalmi, egységszervezeteket is képesek így megbélyegezni, és elutasítottá tenni. 
Közben az elferdült, deviáns mozgalmak szabadon fejthetik ki nemzetromboló, családellenes kártevésüket. 

Az ide (2013. október 11-13.) 8. Leszbikus Indentitások Fesztiválja (LIFT) szervezői "Nyolcadik utas a babám!" címmel művészeti pályázatot hirdetnek. A pályázat célja a korai csi-fi filmre asszociálva olyan pályaműveket várnak, amelyek a sci-fi, fantsy, thiller, utópiák világában mozognak, emellett erősen megjelenik bennük a nőiesség női szerepek, női szexualitás témája. Ez egy "művészeti" pályázat, amit aztán megfelelően értékelnek. Erre sajnos biztosítanak egyesek pénzügyi keretet.  
http://www.hazateresradio.hu/file/pictures/kho_12_14.jpg
A magyar adófizetőknek nem kevés pénzébe kerül mindennek ennek a provokatív csoportnak a bulizós népszerűsítése. 

Az idén állítólag ötezren indultak a el a július eleji melegfelvonuláson, amit megelőzőleg egyhetes program készített elő. Ezt mindig kulturális köntösbe csomagolják, nehogy erkölcstelelennek, vagy néprombolónak tűnjön. (Erre épül a Lift-esek leszbikus programja is.)  Az egy hete zajló fesztivál csúcspontját jelentő menet útvonalát hermetikusan lezárták. A rendőrség négyezerre becsülte a jelentős médiahátszéllel szervezett akció létszámát. A célig háromezren vonultak el.

Az ATV helyszíni tudósítója szerint a résztvevők fele külföldről érkezett, nagyobb arányt tettek ki a nők. A menet útvonalát kordonokkal választották el, tartva az esetleges ellendemonstrálóktól.

Az itt tartott rendezvény mellett 20 ország nagykövetsége állt ki, és 400-nál is több szervezet csatlakozott a Budapest Pride-ot támogatókhoz.

http://kurir.hu/images/2013_julius/itthon/prideellen_0707.jpgTámogatta a fesztivált az MSZP, az Együtt, a DK. Információink szerint a DK részéről Bauer Tamás, Niedermüller Péter és Molnár Csaba alelnökök voltak jelen. Az MTI összeállítása szerint a politikusok közül a tömegben vonul például Ungár Klára, a Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párt (SZEMA) alapítója; Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke; Somfai Ágnes, a PM fővárosi politikusa.

Az MSZP-ből az idén részt vett a vonuláson Török Zsolt, Simon Gábor és Szabóné Müller Tímea, illetve a párt LMBT-munkacsoportja, akik MSZP-s-szivárványos kitűzőt osztogattak. A szocialisták egyébként korábban közleményben csatlakoztak a melegfelvonuláshoz.

http://galeria.hir24.hu/files/102/062/000/62102/62102_494564_784x523.jpgA legfontosabb európai értékek közé sorolta az egyenlőséget és a diszkriminációellenességet Ulrike Lunacek, az Európai Parlament (EP) LMBT Intergroupjának tagja a szombati Budapest Pride-ot záró pikniken a fővárosi Olimpia parkban.

Az EP-képviselő úgy fogalmazott: az, hogy több ezren vettek részt a felvonuláson, egy fontos jelzés, nemcsak a magyar miniszterelnök vagy a főpolgármester számára, de minden magyar állampolgár és a közös európai érdekek szempontjából is. Méltatta, hogy sok cég és legalább húsz nagykövetség képviseltette magát a felvonuláson.

Hanzl Péter, a Budapest Pride szóvivője beszédében tiltakozott azok ellen a törvénymódosítások ellen, amelyek a család fogalmából kizárják az azonos neműek párkapcsolatait.

http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/07/06/Budapest-Pride.jpgÉrdekessége még a dolognak, hogy a magyar résztvevők számát alig 500 főben határozták meg, míg a többi szervezett külföldi, turistaként integrált másbeli izraelita, politikai támogatók és tudósítók voltak. 

A rendőrség nagy erőkkel, és vagy 1500-2000 fővel biztosította a rendezvényt és annak útvonalát.

Ha mindezt összevetjük azzal, hogy mindössze 500 hazai buzi (nő és férfi) végett kellett idecsődíteni majd' tízszer annyi hasonszőrűt, hogy itt tobzódjanak és ehhez másfél ezres rendőri levezénylő és rendfenntartó létszámot biztosítani, akkor teljesen érthető, ha értelmetlen kártékony adófizetői heccelésnek tartja a józan felfogású többség ezt az egész parádét. 

http://24.media.tumblr.com/9ab294628e30945be8cb5ad33828b56a/tumblr_mq4tjhsaRg1qzblzpo1_500.png
*

2 megjegyzés: