2013. július 11., csütörtök

Miként égeti magát Árok Kornél - egy gordonista nyomába' ( - képi vegyes)

Nem csak egyes tűzoltók szeretnek gyújtogatni, hanem a politikusi ambíciókban utazó, közszereplésre vágyónál is jó ez egy kis feltűnéshez.


árok kornél tűzoltó 4

 Árok Kornél nem egy olyan ismert gyújtogató, mint Dániel Péter a feltétlen gyurcsányistából Izraeli menekültté váló egykori ügyvéd, bár mindkettőjüket eszköztára gazdag, de az ügyvéd különdíjat is érdemelne, hiszen annyira extrém, hogy Őt kizárta az ügyvédi kamara, és Gyurcsány is megtagadta. Dániel Péter eleve azzal lett híres, hogy kaszinótojást kent a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatára, majd ketchupot locsolt az alaptörvény asztalára. Később nagyban játszott: lekurvázta Wittner Máriát, majd vörös festéket öntött Horthy Miklós faszobrára. Legutóbb painttel rongált szobrot.
Árok sem kutya, hiszen igyekszik megragadni ezen a síkon minden látványt, amiből képes anyag lehet. Sorsuk mégis közös annyiban, hogy a gordonista és gyurcsányista, politikai tényezők vezérlik cselekedeteiket.

http://m.cdn.blog.hu/ko/kozpontibizottsag/image/20120904-ormeny-szimpatiatuntetes-a-kossuth-teren3.jpg

Árok másként játszik a tűzzel. Mondhatni hivatásszerűen, politikával fűszerezve bohóckodik.
 
http://kep.cdn.index.hu/1/0/260/2600/26007/2600716_532d8b38b5b6d60c8b194a2e4597ab6b_wm.jpg 

Árok Kornél már a Szolidaritásból való elzavarása előtt is a politikai aktivizmus Fantomasa volt, de mire elérkezik a 2014-es kampányfinis, a következő akcióval koronázhatná meg az életművét: odaláncolhatná magát a Parlamenthez bohócruhában, lángoló baltával a fejében.

 Biztos tömegeket mozgatna meg, ahogy eddig is volt olyan aki csatlakozott a tébolyhoz, mint töltelék a Budapest Pride-n.

*

1 megjegyzés:

  1. A Piroskának öltözött csaj a kancsó vízzel többet ér, mint Kornél bohózata.

    VálaszTörlés