2016. augusztus 25., csütörtök

Halálos baleset történt az M5-ön Újhartyánnál - Ócsáig és azon túl is állt a forgalom ( - a városon át kerültek)

Ismét megnövekedett forgalom zúdult Ócsa belterületére az autópályán történt baleset következtében a torlódást kerülendő autósok által.  Az Üllőin át a Bajcsy kereszteződéséig kihatott ez a város életére valamint az itt található természetvédelmi terület élővilágára. Pedig a közúti baleset több kilométerre a várostól történt, ahol kamion és személyautó ütközött a pálya Szeged felé vezető oldalán.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/rYAktkqTURBXy81YzNiZWJhOTI3Njc1ZjNlMDU2ZjgxNTc2YzM5OGM3NS5qcGVnkpUDAADNB4DNBDiTBc0DFM0BvA

 Az Újhartyán térségében kora délután bekövetkezett a balesetben egy ember életét vesztette. Ezt a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte az MTI-vel. A karambol a sztráda 42-es kilométerénél történt.

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/jP0ktkqTURBXy82MGUyZjA3YmFjNGMxOTY1NzE2M2QwY2E4ODljN2RlZS5qcGVnkZUCzQJsAMLDCsámpai Attila elmondta: a csomagolóanyagot szállító kamion és a személyautó is külföldi rendszámú volt.  A személyautót vezető személy megsérült, azonban  a vezető mellett ülő utas, egy férfi a helyszínen életét vesztette. A holttestet a dabasi tűzoltók kezdték kiemelni.

Az M5-ös érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelik. A környéken rövid időn belül több kilométeres torlódás alakult ki. Aki csak tudott az autópálya kihajtókon lelépett a dugóból. Ezért Ócsa gépjármű forgalmában is jelentős növekedés volt tapasztalható.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése