2016. augusztus 13., szombat

A UPC 29-es körzetének ócsai leágazásában minden hétvégén megszakad az adás - a ménkű áll beléjük

Miért nem képes megszakítás nélküli műsor-sugárzásra a UPC mostanság Ócsa vételkörzetében, ha már előfizetési díjat szab ki ezért színvonaltalanságért? 

http://coffein.cafecommunications.hu/wp-content/uploads/sites/2/2013/07/upc_hd_bb_3D_final.jpg
Élmény a tévézés a UPC-vel - főleg, ha hétről-hétre megszakad az adás - mindig hétvégén

Az ember azt hinné, ha politikus lakik az út másik felén, akkor biztos hogy jó helyen él, mert egy országgyűlési képviselő otthona mégis csak különb lehet, mint más egyszerű halandóé. 
A szocializmusban is úgy volt, hogy a párttitkár utcájában jó volt lakni mert ott lehetett száraz lábbal közlekedni. Legalább ennyi haszna volt az embernek a titkárságból.

Manapság azonban ezek mellet nem hogy jó élni, hanem lassan már szégyen is, mert nem hogy csöpögtetnének valamit, ahogy korábban, de még annyit se. Ezek inkább maguknak harácsolnak mindent, minthogy a népnek is utat, vagy járdát építtetnének. 

Mostani politikusaink előbb vesznek maguknak egy drága nyugati terepjárót, mintsem lesimítanák  az utat mindenki számára.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5TuUPq1r6RAog3yOY1Gf4Zzunk2M5GUj2qe9qT599eZMO7vickQNincs ez másként Ócsán sem, ahol a régi körzetünk országgyűlési képviselőjével osztjuk meg mindennapjainkat, ha máskor nem, lefekvés előtt. Sokan sokat is emlegetik csalódottságukban a nevét az úr helyett. 
Mert kigondolta volna, hogy a nép egyszerű fiából felcseperedett és kikupálódott küldöncből ilyen, az almafától elgurult főurasság lesz, aki még arra sem képes, hogy ifjúkori lakóhelyét, a mai lakhelyét, az otthont jelentő kisvárost megsegítse, ha már felvirágoztatni nem volt képes.

A buta honpolgár pedig abban reménykedett ahol Ő él, ott biztosítva lesz a jövő. Legalább egy ezreléknyire Felcsúthoz képest. De ne, ez az elátalkodott még arra sem volt képes, hogy a helyi víz- és csatornadíjat díjat alacsony tartsa, hogy az áramszolgáltatást stabillá tegye, vagy a városi közcsatornát biztosítsa. Nem, de még az utakra, a járdákra sem fordított gondot. A megyében egyedül nálunk nem ér Templomtól templomig a gyalogút, de már ezért az apró hiba ellenére mégis sikerdíjazták a cselekvést.  A buta paraszt persze, hogy álnokságot és becsapást vél a hangzatos semmi mögött, amikor nem képes templomtól templomig eljutni az összefüggéstelen járdán. 

Ezek ismeretében mit várhat még el bárki is ezektől?  

Hiába gondoltuk, hogy jó lesz itt élni, amikor a narancsos forradalom ránk szakadt, mert a mi borjunk is  ebből eledzett, tán majd tejet is ád', ha felnő.

Ez a borjú azonban nem ád' semmit itt, mert inkább üszővé lett, mintsem tejedzen. 

http://www.broadbandtvnews.com/images/upc_new.jpgÍgy a UPC sem átallott másutt fejleszteni, nem hogy Ócsán.

Mondhatni ezért nincs adás most ismét hétvégén a kábelen. 

Pedig a múlt hónap híre volt, miszerint a UPC ötvenszeresére növelte hálózatának kapacitását

http://m.cdn.blog.hu/ad/addict/image/upc_quantum.jpgA szolgáltató szerint a befektetés eredményeként a szélessávú optikai hálózati irányítóközpont új telephelyre költözött, az épületben található új berendezések másodpercenként akár 24 terabit adatot képesek kezelni.
A közlemény idézi Székely Gábort, a cég hálózati igazgatóját, aki kifejtette: az új kapacitást úgy lehet elképzelni, mintha 3000 mozifilmet egyetlen másodperc alatt küldenének át az egyik számítógépről a másikra.
A központban egyúttal kiépítették a szolgáltatások biztonságos működéséhez szükséges rendszereket, illetve modernizálták az ügyintézést kiszolgáló informatikai rendszereket is, ezáltal a UPC belső folyamatait támogató IT infrastruktúra kapacitása háromszorosára növekedett.

A több mint 5 millió eurós beruházással növelt hálózatának kapacitásából az UPC Magyarország. Ócsára semmit nem biztosított.

Ma még az adás is megszakadt. Hát ezért utálom mindkettőt. A UPC-t és a helyi politikusok sokaságát. Egykutya mind. 

*

2 megjegyzés:

  1. A UPC szerint a bejelentéstől számítva 72 órán bélül kell a hibát elhárítaniuk. Vagyis eljátsszák a hülyét, miszerint ezt nekem kell bejelenteni, de azért persze ők tudnak a hibáról és az a párbórácska kimaradás is belefér hétvégenként.
    Anyátokat

    VálaszTörlés
  2. Ócsán ott a Telekom. Legalább van alternatíva, gyors optikai internet.

    VálaszTörlés