2015. február 14., szombat

Ki minek örül Valentin & Bálint napon? - a párkapcsolati szeretet, a boldogság napja ( - emlékezés, elmélkedés)

Mióta a nyugati szubkultúra részesei lettünk, február 14.-e a szerelmesek napja.  
Ócsán is szeretünk erre emlékezni - személyeskedés nélkül.

Ha eddig még nem vettünk semmit párunknak, akkor sem kell kétségbe esni. Lehetőleg töltsük együtt az estét szerelmünkkel. Összebújva.

http://duol.hu/data/cikk/152/181/cikk_1520181/Valentin-nap_illusztracio_123rf.com_fill_270x180.jpgFebruár 14. napját ki így, ki úgy tartja meg. Vannak olyanok, akik egyszerűen átugorják. Van olyan párkapcsolat ahol ezzel keveset törődnek, vagy meg sem emlékeznek róla. Mások azonban virágot, apró csokoládét, vagy akár egy wellness hétvégét szerveznek az alkalomra. De meglephetjük szívünk választottját egy kellemes éttermi vacsorával is. Az idő eltöltéséhez persze nem feltétlenül kell étterembe mennünk, a nők azt is nagyra értékelik, ha párjuk a maga által főzött étellel és gyertyafénnyel várja.  Végül annak sem kell elkeserednie, aki nem mozog otthonosan a konyhában. Egy hangulatos, lakás,  a fürdősótól illatozó forró fürdő, a teleengedett kád és a hangulatos fényekkel teli lakás is kiváló meglepetés lehet egy koccintással a párkapcsolatunk számára.

A fiatalabbak, a ma ifjú hölgyek szívesen fogadják az e-napi bókokat, a kedveskedést. Ez a nap a párkapcsolatról és az egymás iránti szeretettől, annak kifejezéséről szól. A páros örömszerzésről, a boldogságról.  Arról, hogy miként tudunk egymásra hatni. (Perlekedés nélkül.)

Boldog Valentin/Bálint napot!

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése