2015. február 2., hétfő

Feketeleves - egy másik szolgáltatót preferál a csábító polgármester ( - lehet, ez itt a reklám helye)

Itt a blog oldalain sokat panaszkodtunk a UPC technikailag fejletlen, elmaradt és drága szolgáltatásaira az "elátkozott" 29-es körzet kapcsán akkor amikor mindenki más csak lapult, mint falunapkor a hátrahagyott lócitrom.

Akkoriban mi többször felvettük a körzeten belüli összefogást a települések polgármestereinek bevonásával, hogy ráhatást gyakoroljanak a (ki)szolgáltatóra a kiszolgáltatottak nevében. Erre azonban soha nem volt látható kezdeményezés. A lakosságot évekig hagyták az elmaradottságban. 

Most azonban hosszú évek után mihaszna csendje után az újraválasztott polgármester, Bukodi Károly Facebook oldalán - a UPC elhagyására és - a Telekom hálózatához való csatlakozásra (csábítja) buzdítja híveit, reklámot csinálva a cégnek, mondván, vagy utalván arra, hogy átpártolásunkkal segítséget nyújtunk neki abban, hogy esetleg Alsópakonyra is kivigyék a szolgáltatást. 


Én is szolgáltatót váltottam. Vittem mindent (telefon, TV, internet) a Telekomhoz. Javaslom, mindenki gondolja, számolja át! Kérjen tanácsot, ajánlatot az üzletkötőktől. A váltással nem csak magunkon segítünk, hanem ha megfelelő mennyiségű új szerződést kötünk, akkor a Telekommal tudunk tárgyalni az alsópakonyi hálózat kiépítéséről. Mert most, az ott lakó közel 120 család nem részesül ebben a szolgáltatásban. Szóval, Telekomra fel!

Nem hiába, aki saját jogán és hatáskörében nem tud megfelelőn eljárni, az megérdemli a sorsát. 
A mostani bejelentés egyben mint felhívás amolyan feketeleves, amit csak amolyan keserű szájízzel fogad be mindenki a sok évnyi mulasztást követően. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése