2015. február 13., péntek

Bátorsági próba - Dániel Pétert őrizetbe vennék, ha hazajönne ( - zsidó anziksz)

Ismeretes egy bátor "magyar" zsidó, aki a vegzálásként átélt eljárások elől Júdeába menekült, ahol állami segítséggel "tengeti" életét, ami nagyrészt a magyarság, alázásával vagy internetes üzengetésekkel telik.

http://celebvagyok.hu/wp-content/uploads/2012/09/D_MTI20120926033.jpgEz a mocskos provokátor, aki nem képes más, akár zsidó jogászként, ügyvédként megélni, de a feltűnés kedvéért nemzeti alakjaink, szobrát képes megrongálni, elődeinket gyalázni úgy, hogy aztán oltalmat kér a baráti Izraeltől, egy olyan jellemes kiállást takar, hogy képes lennék köpni egyet.

http://41.media.tumblr.com/9873ee7c10ea9cacf6c2bbd24b96e5f6/tumblr_njpfudGaTc1royillo1_500.jpg





Leprostizta és lincselőnek nevezte Wittner Máriát. A bíróság emiatt 180 óra közmunkára ítélte. Az időközben Izraelben letelepedett Dániel Péter szerint őt üldözik, és folytatja a prostizást.


Dániel Péter egy olyan zsidó, akire nem lehetünk büszkék. Egy nem terroristának készült arab ennél kevesebbért is képes hite-szegetté válni. Ez meg büntetlenül szórja tele mocskaival a világhálót. 

Nem véletlen az a magyar mondás, miszerint gyáva népnek nincs hazája. Dániel Pétert jellemtelensége és gyávasága tette hazátlanná, ha még egyáltalán van valami vonzalma errefelé.  Dániel Péter izraeli állampolgár. Egy olyan országé, mely befogadta és "otthont", hazát biztosít számára. Mindez pedig jól jellemzi egy adott közösség létét és megítélést. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése