2021. május 30., vasárnap

Méltatlan és aljas az ATV műsora - írta a kádárista bírónő a baloldal vezető hírcsatornájára ( - régi komcsi)

Dr. Sándor Zsuzsa 1971-től tizenhét éven át szocialista ügyészként, majd húsz éven keresztül pártos bíróként dolgozott. 

Bírói munkája mellett összesen nyolc éven át látta el a Gyilkos kádári-diktatúra Fővárosi Bíróságának szóvivői, majd az Országos Igazságszolgáltatási Tanácsának sajtófőnöki feladatait. 2007-től visszatért a bírói pulpitusra, a Fővárosi Bíróságon tanácsvezető bíróként ítélkezett egészen a 2012-ben bekövetkezett kényszernyugdíjazásáig. 

Ezt követően állami nyugdíjaként, egyfajta sértett kommunista (kádárista) bíróként a rendszerváltást átértelmezett szocialistájaként különböző tévé- és rádiócsatornákon szórta még a baloldali „igazságot”.  

 

https://i.ytimg.com/vi/SN-zAjM7Bm0/maxresdefault.jpg
Sándor Zsuzsa elvtársnő a hazug Bolgár elvtárs Klubrádiójában

 Háttérbe szorulván rendszeresen blogol és fejti ki véleményét. Nyílsávosság előtt ma már ritkán tűnik fel, ezért inkább az Internet adta lehetőségek során üríti méregfogait. Legutóbb a Facebookon emelt hangot az ATV műsorában elhangzottakkal szemben a saját vélt sérelme és politikai keserve nyomán.

Így történt ez most, amikor az a saját fajtájának kedvenc gyűlöletkeltő csatornájának műsorát és az ott elhangzottakat kritizálja politikai hovatartozása és elfogultsága mentén, függetlenül annak igazságtartalmától.  Valójában a bukott bírónő még mindig a saját (kifordultan hibás) értékrendje szerint ítélkezik tovább.

Szerinte bizony méltatlan és aljas az ATv műsora.

"Mire hajt az ATV?

Alacsony a vérnyomásom, ezért aztán hétről hétre megnézem az ATV "5" című műsorát. A vérnyomásom fel is megy rendesen, de egyre kevésbé értem, mit akar elérni ezzel a műsorral az ATV? A vendégek között egyre gyakrabban jelenik meg Vona Gábor, de még ő is jobban elviselhető, mint az egész társaságot túlharsogó Puzsér Róbert. Egyre inkább az az érzésem, hogy azért készítik ezt a műsort, hogy minél jobban betegyenek az ellenzéknek. Legutóbb Puzsér hosszú perceken át foglalkozott azzal, hogy Karácsony Gergely egy notórius hazudozó, szinte mind egyetértettek abban, hogy le van zsugázva, hogy Karácsony legyen a közös miniszterelnök, hogy már nincsenek is önálló pártok. Arról persze egyikük sem beszélt, hogy az ellenzéki pártokat a Fidesz kényszerítette bele ebbe az összefogásba, erre még az általam - eddig kedvelt - Zoltán Ceglédi sem vesztegetett egyetlen szót sem, holott tőle minimum ez elvárható lenne, ha objektív politológusnak tartja magát. Komolyan mondom, ha ezt a műsort a Hír TV-ben, vagy a Bayer show-ban látnám, nem is lepődnék meg. Azt meg végképp nem értem, hogy mitől lett egyszerre - mit ad isten épp a választások közeledtével - Puzsér az ATV felkapott embere. Az egész társaság - talán az egy Konok Péter meg az egyszer-kétszer meghívott Ónodi Molnár Dóra kivételével - mintha arra esküdött volna fel, hogy beteszi a szappanos deszkát az egyesül ellenzék feneke alá, hadd csússzanak minél mélyebbre. Mindehhez remek segítséget nyújt az amúgy egy ilyen műsor vezetésére nem igazán alkalmas Lampé Ágnes. Persze, mondhatjátok, hogy minek nézem, de mert "infomániás" vagyok, nézem azt is, ami feldühít. Különösen egy olyan adón, amitől - minden hátsó, Fideszhez fűződő kapcsolat ismerete ellenére méltatlan és aljas ez a műsor."


Mindebből a mostani kifakadásából jól leképezhető, mennyire szabad, független és politikamentes ítélkezési gyakorlatot valósítanak meg ezek a szocializmusból, a kádári-diktatúrából visszamaradt és ránk hagyott kommunista bírók. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése