2021. május 15., szombat

Momentumosok vonultak ki Dobrevék közvagyonos villájához - ilyen plakátokat vittek magukkal ( - reciprok)

Már készülőben van a politikai álompár Dobrev és Gyurcsány kormányváltó belépője, amit a Feri harmadik feleségének a választásokon történő feltételezett nyerése utáni miniszterelnöki megszólalására terveztek. 

https://propeller.hu/images/cikk/2021_05/Kepernyfoto_2021-05-15_-_10.47.41_1.png
Fekete-Győr és Hajnal - megint csak (le)szerepeltek ( - hazug egy link társulat)

Reciprok - Matematikai kifejezés, röviden azt jelenti, hogy fordított érték.

Karácsony napi bejelentésével - ismételt ringbe száll a miniszterelnöki posztért - szinte egy időben  ma két momentumos politikus jelent meg a Dobrev-Gyurcsány pár lakta a vérkorszakban egy üldözött zsidótól elkobzott és lefoglalt, majd a kommunisták által a Dobrev családnak kiutalt és ma is általuk lakta villaépület előtt, pár kellemetlen plakáttal - adta hírül a liberálisokhoz köthető szélforgó sajtó. 

Fekete-Győr András, a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson, valamint Hajnal Miklós, a budapesti 3-as számú választókerületi jelölt jelent meg a háznál. A Telex.hu szerint kívülről kiplakátolták a leendő miniszterelnök (ma még csak várományos jelöltházaspár) otthonát. 

A Momentum azt írja szombati közleményében, Fekete-Győr és Hajnal olyan plakátokat helyeztek el a kerítésen, melyek felhívták arra a figyelmet, hogy Dobrev és Gyurcsány  a járványhelyzet legjobban megsegített politikai vállalkozója, illetve, hogy a régi-, új szerelmi fészekhez az adófizetők hozzájárulása több millió forint. 

A Momentum szerint az ingatlan – melynek értékét milliárdokra becslik – az elmúlt hetekben „szinte turistalátványossággá vált, hiszen sok ember volt arra kíváncsi, mire is ment el az a rengeteg befizetett adóforint”.

https://www.promenad.hu/wp-content/uploads/2021/01/ket-eve-fekete-gyor-andras-is-be-akart-torni-az-orszaggyulesbe-1210x642.jpg
A Momentum anarchista elnöke a bíróságon már nem vállalta a tettét - gyáva uszító hangadó ( - rendőrökre dob fűstgránátot mások fedezékéből)

Az ismert fűst-gránátos Fekete-Győr András az akcióról beszél: 2022-ben azért kell kormányt váltanunk, hogy Gyurcsányék "csápjait egyesével szedjük le Magyarországról"

Hajnal Miklós, a Momentum hegyvidéki országgyűlési képviselőjelöltje és Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje kitáblázták a villát, hogy mindenki tudja:

 "2022-ben az lesz az egyik fő feladatunk, hogy visszaszerezzük az ellopott vagyont, és azt nyugati színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordítsuk."

Hajnal Miklós pedig azt mondja:

Mi azt gondoljuk, jogunk van tudni, hogy hogyan, milyen vagyonból gazdagodott meg Dobrev és Gyurcsány ebben az országban. Ezért most hoztunk neki egy táblát, amin rajta van ez az információ és reméljük, hogy a Gyurcsány-házaspárnak is tetszeni fog, ugyanis az elmúlt évek építkezéseinek, beruházásainak a hangulatvilágát idézi.

A Demokratikus Lendület akciójára azért került sor a párt közleménye szerint, mert Gyurcsányék (cégcsoportja az Altus) korábban már megszerezte a Szalay utca 4. alatti állami tulajdonú ingatlant, majd az államtól szinte ingyen szerzett balatonőszödi ingatlant is áruba bocsátotta és azt is kiárulta. 

A Momentum mindig is a saját érdekei mentén és nem az emberek oldalán vagy az igazság érdekében politizált - állandó tagadás és hazugság nyom-jelzi útjukat

A képviselői klub megszerzése a képviselő szerint "jó erkölcsbe ütközik", ugyanis az adófizetők pénzén mintegy ezerszázalékos hasznot húzott ebből és hozott a Gyurcsány párnak. Gyurcsány Ferenc sportminiszternek. Az ellenzéki képviselőket az érdekelhette, hogy a volt sportminiszter, az egykori miniszterelnöknek mi a véleménye arról, "ha valaki régi politikai kapcsolatait kihasználva jóval értéken alul szerez meg ingatlanokat a magyar államtól, súlyosan károsítva ezzel a köztársaság polgárait"?

Gyurcsány Ferenc vagyon­nyilatkozatából nem derül ki, hova tűnt mintegy 1,9 milliárd forint, amit üzleti érdekeltségeiből vett ki.

 A DK ifjúsági szervezetének elnöke azt üzente, hogy 2022-ben a "strómanoknak és oligarcháknak véget fog érni az idejük”.

 Propeller nyomán

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése