2021. május 25., kedd

Az előretolt Karácsony G és a balfék liberális ellenállók, no meg a Fudan-egyetem ( - régmúlt kommunisták)

 Magyarország nem kér a negyedik ipari forradalom tudományos vívmányait hazánkba hozó Fudan egyetemből. Ide vezet az, ha a főváros és az ország „fejlődését” egy fogyatékos, és egy zsigeri gyűlölködő befolyásolhatja.

De miről is van szó, ha lehántjuk a bal-liberális propagandát a Fudan egyetemi beruházásról?

https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgc0YD3EcHRAGdBjF0dmNivMC1Djw768R-cZbQDaBgJ-QiNuyvG5wUJxAbqeYAwvClGKoWJFo_G7F0V6pB9uzoW8f4XcJcD5hV10qdhv3r_Ea7HIdxhZGPesex2BifE6fmhGvBlfGphyphenhyphenRBwdj6ofLUWYsmrCjg5JAfyDDDNimOU8Jyus4PaBY8zodE5uyMqgA=

A vírus fegyverekkel vívott harmadik világháború után be fog köszönteni a negyedik ipari forradalom korszaka. Korábban is minden ipari forradalmat egy világháború zárt le, és ezután kezdődött valami egészen más. Az első ipari forradalom a gőzgépnek köszönhető, majd ez a korszak az első világháborúval zárult.

A második ipari forradalmat az elektromos áram hatékony alkalmazása jelentette, és a második világháborúval ért véget. A harmadik ipari forradalom az atomenergia hasznosítása révén bontakozott ki. Szerencsére a globális pusztuláshoz vezető atomháború helyett a két globális nagyhatalom megbabrált vírusokkal vívja a harmadik világháborút, így csak az élő erő pusztul, de az épített környezet megmarad. Jelenleg itt tartunk, de a bal-liberális értelmiség még a vírusjárványt is elbagatellizálja. Ezért nem képesek felfogni, aki a negyedik ipari forradalomban lemarad, az kimarad az új világrend során létrejövő technológiai fejlődésből.

 https://telex.hu/uploads/img-cache/1/6/2/1/2/1621252578-temp-phddif-20210517-720-0-90-cr.jpg

Korábban is csak egy szűk szakmai elit vett részt az ipar 4.0 során megvalósuló hatékony munkamegosztáson alapuló intelligens robotokkal vezérelt kutatási- fejlesztési- gyártási- együttműködésben, mert az emberiség számára képes volt előállítani a legkorszerűbb tudás alapján, a legmodernebb eljárással, a legjobb termékeket. A Fudan egyetem a műszaki tudományok, és az orvos biológiai kutatások terén képes a negyedik ipari forradalom során megvalósuló nano-biorezonanciás technológiák oktatására.

Ez egy kémegyetem”, harsogják az ostoba bal-liberális megmondó emberek. Csak egy fogyatékos főpolgármester, vagy egy politikai gyűlölet miatt elvakul polgármester képes ilyen ostobaságot komolyan venni. De akkor mi lehet a Fudan egyetem ellenzőinek valódi szándéka?.

A hülyék úgy tesznek, mintha az Eu akarna itt egyetemet építeni, csak éppen a kormány veszi el előle a helyett. Közben meg amit a szocik válsága során tönkretett ország egykori iparterületén hátrahagyott parlagon heverő terület változatlansága mellett harcolnak, addig sem fejlődik az ország. 
Nehogy már az Orbán-kormány begyógyítsa azokat a sebhelyeket, amit a balfékek ejtettek rajta. Egyszer már megegyeztek ezek a kormánnyal és pénzt kértek az atlétikai stadion felépítésének hozzájáruló engedélyezéséért. Azért, hogy ott a rozsdaövezetben egy zöldellő, modern, új városrészt építhessen a kormány. Aztán jöttek megint és újra követelőztek. Megegyeztek, de az sem tartották be, is felrúgták, mert nekik semmi sem jó. Már semmi nem számít, csak az, hogyan tudnak betartani, kárt okozni. A fejlődés, a haladás nekik nem jó. 
Ezeknek nem volt jó a Nemzeti Színház. Felrobbantották a "Blahán", aztán sokáig semmi. Orbánék építették fel. Az Esztergomi hidat is az első Orbán-kormány építette újjá. A 4-s metróból is csak a pénzt húzták ki, annak a befejezését, a szálak elvarrását és a visszafizetést Tarlós intézte. Demszky meg Hagyó maradt mint a rossz emlék. A kormányra várt aztán utánuk a megítélt és általuk elkúrt Eu-s támogatás visszafizetése. A korrupcióval terhes és fékhibás Alstom-metro üzembe helyezése, elindítása. De a Gyurcsány képzelte kormányzati negyed romjai, a ráköltött milliárdok után, ami még ma is ott áll lepusztultan a XIII kerület peremén az általa kisajátított terület. Oda sem épülhet semmi. Amikor meg beakarják ezeket a városi sebhelyeket, romfoltokat építeni, akkor előjönnek a régi komcsi elvű szocik, meg az új SZDSZ-esek és visítanak, hogy nem kell ide, meg oda semmi. Visítanak, hisztiznek, ha alakul valami. Ezeknek nem volt jó az olimpia, a Biodóm, a budai szuper-kórház, most meg az új egyetem. Ez sem jó, ez sem kell. Most éppen rasszista alapon szelektálnak és uszítanak a kínaiak ellen, mondván kommunisták, mint azok, a kik akik ma is a kommunista örökség jelképeként szolgáló zsidóüldözés során elkobzott villában laknak az ősökkel, az öreg komcsikkal, miközben már Kína a világ egyik vezető állama, Amerika és az Eu versenytársa. A Fudan már számos elismert egyetemen ott van. Csak ide ne jöjjön. 
A rosszindulatért ezeknek, nekik sem kell az álságos DK-hoz fordulni.

https://mandiner.hu/attachment/0474/473297_yale_fudan.jpg

A negyedik ipari forradalom során az ipari elektronika, és az orvos biológia terén forradalmi változások fognak bekövetkezni. Ma még szinte hihetetlen, de az ember megismerve Isten teremtési képességeit, a negyedik ipari forradalom során képes lesz az élettelen anyagból, élő szerves organizmusokat létrehozni. Ez az Isteni teremtő tudás képessége a nano-biorezonancia megismerése révén válhatott tudományosan megalapozott ipari gyakorlattá.

Kína Magyarországot használja arra, hogy az Európai Unió piacaira behatoljon”. Na és az kinek árt, ha az ország is részesül a negyedik ipari forradalom technikai, technológiai vívmányaiból? Hát az ostobáknak! Ezek után mindenki szabadon eldöntheti, elmegy tüntetni a Fudan egyetem Budapestre települése ellen, vagy nem.

 https://szamokadatok.hu/images/2021/4/3285.jpg

Novák Péter
nano-biorezonancia kutató

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése