2021. május 1., szombat

Megvan kire izgul Gréczy május elején - Gyurcsány jobb keze ( - "lásd meg benne a csoda lehetőségét")

 Gyurcsány szóvivője, és sajtósa, vagyis mondhatni jobbkeze, a telefonjának kamerájába önkielégítő G. Zsolt önvallomást tett közzé, melyből kiderül, hogy mi hozza lázba, valamint izgatja mostanában.

https://www.promenad.hu/wp-content/uploads/2019/06/mar-nem-zarja-ki-gyurcsany-szovivoje-hogy-egyesul-az-mszp-es-a-dk.jpg

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy lesz önálló miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson, majd másnap Kálmán Olga gyakorlatilag beharangozta Dobrev Klárát.

 Erre Gréczy Zsolt is magához kapott és meghasonlott.

Az önmagában keménykedő és (erekcióra képes) meztelenkedő, a közösségi oldalán osztott meg egy kisokost arra, ha azt olvasod, hogy Dobrev Klára nyerhet-e, csak mert Gyurcsány Ferenc a férje”, valahol azt a választ adta: „Gyurcsány nélkül nem lehet győzni” .

 https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/12/gr%C3%A9czip%C3%B6cse00-909x600.jpg

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRor2Lhi8sMqIQRXXrkHs5vQEDrYk7zX1YxPw&usqp=CAU

Ugyanakkor DK is izgatja, mert szerinte a bolgár apa gyermekeként Szófiában született Gyurcsány feleségére vonatkozóan utal arra hogy, amennyiben az előválasztáson Dobrev nyer, minden ellenzéki szavazó rá fog voksolni.  "Nőként elindulni egy ilyen megmérettetésre az egyik leggyönyörűbb kihívás. Lásd meg benne a csoda lehetőségét

 A Gyurcsány-párti sajtós, (bukott országgyűlési képviselő) arról is ír, hogy Gyurcsány és Dobrev által is támogatott politikusok lettek DK-s, jobbikos, momentumos, MSZP-s polgármesterek.  


„Ha hatan indulnak, akkor ötnek az előválasztó szavazói között nyilván lehetnek csalódottak. Elmúlik. A győztes mögé – bárki legyen az – mindenki felsorakozik. Aki nem teszi, az Orbánt segíti.”

 

Azonban: "Gyurcsány nélkül nem lehet győzni. Senkinek. Aki mögött ott áll Gyurcsány, az győzhet” – szögezi le.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése