2021. május 2., vasárnap

Ünneprontás - szoknyába bújt Feri ( - "csiporka" képviseli a leánykori nevének kezdőbetüivel jelőlt pártot)

 Anyák napjának az egyik lehangoló, - mondhatni ünneprontó - eseménye volt a kommunista utód, a Dobrev-Apró szülők gyermeke-, és az ismerten puccsit/bukott volt miniszterelnök harmadik feleségeként ismert Gyurcsányné Dobrev Klára mára időzített jelölti bemutatása.


https://www.egerhirek.hu/wp-content/uploads/2020/07/B88F1613-1E16-4377-B027-E30A43B214EB.jpeg
Gréczy a DK sajtósa és "csiporka" - ünneprontók

 

A virághervasztó eseményt Gréczy Zsolt már az anyák napját megelőzve izgalmi állapotában a maga elfajult férfiasságának megjelenítése mentén tálalta a saját  közösségi "kisokosa" szerint.   

 A közösségi médiamegosztásokban pedig Gréczy a DK kötelékében alkotott már olyan nagyot, aminek után nem, hogy nők borultak a lábai elé, hanem éppen fordítva Ő dőlt ki a Dobrev-Koalició parlamenti frakciójának listázott soraiból.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVeVCEWv_P9Km6d5LY97X1WfwLo77lUufpmQ&usqp=CAU
Feriné
Gréczy egy kivert hímtagként próbál most újra felállni a barátja, Gyurcsány Ferenc harmadik felesége oldalán.   

Ez írja közösségi oldalán: "Ne hallgass a nyavalygókra, ne hallgass a fanyalgókra. A megmondókra, a mindent jobban tudókra. Mert jönni fognak. Gyurcsányoznak. Pedig itt együtt van minden: cselekvőképesség, erő, vízió, tudás, hit, tapasztalat, ráadásul egy hölgy."    


 Valójában nem történt más, csak Gyurcsány Ferenc szoknyába bújt. Ami persze annyiban igaz, amennyibe Gyurcsányné Dobrev Klára az asszony aki otthon a szoknyát hordja. A mai bemutatón azonban nadrágban volt. Így lett a gendersemleges feleség a névjegyét magán hordó pártjának a miniszterelnök-jelölt arca. Az a retusált bolgár származású moszkovita, akit gyengéd baráti szálak kötnek az egykor volt szovjet elvtársakhoz és Borisz Abramovics Berezovszkij szovjet/orosz oligarcha körein túlnyúlóan, végül Putyin előszobájáig.

http://nol.hu/data/cikk/31/41/84/cikk_314184/84928.jpg
 A kétes-hírnevű Abramovics, aki úgy örül az átadott légitársaságnak, mint Gréczy a farkának - lehangoló

Elvégre Borisz Abramovics volt az a bűntárs, aki Gyurcsánytól megkapta a magyar nemzeti jelképként tisztelt és szeretett légitársaságot (Malév), amit még Kádár is csak segített és tisztelettel istápolt, valamint ez kétes hírnevű szovjet-orosz üzleti haver volt az, aki hatalomra segítette Putyint.

Azt az orosz vezetőt, akivel Gyurcsány miniszterelnökként abban a száműzött zsidótól elkobzott Kádárék alatt kiutalt ma csak "Apró-villa"-ként ismert építményben (KGB-s Sasfészek) fogadott, ahol mai is társas viszonyban lakik a kommunista elődökkel, mint a mostani feleségének szüleivel közösen.

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/10/gyurcs%C3%A1ny_putyin_MTI.jpg
Személyes találkozás a náci zsidóüldözés áldozatának, a faji alapon kiebrudalt, de a kommunisták által elfoglalt szemlőhegyi úti villa ajtajában

Mindemellett Dobrev baráti szálait kihasználva utaztak ki Putyinhoz egy családi vacsorára Gyurcsányék úgy, hogy  a bukását követően számtalanszor Orbánt és kormányát próbálták Putyin kedvencként lejáratni. 

http://nol.hu/data/cikk/44/33/31/cikk_443331/161531.jpg
Putyin-Gyurcsány és Ljudmilla-Klára meghitt magánvacsorája, mely túlmutat az állami ügyeken

 "A találkozó magánjellege miatt illetlenség lenne Ljudmillaróla többet mondanom" – mondta a szocialista politikus, hozzátéve, hogy a feleségeikkel közösen elfogyasztott vacsorán a személyes témákon túl általánosságban érintették a két ország kapcsolatát, konkrét kérdésekről nem esett szó.

A politikus hangsúlyozta: a magántalálkozónak nincs kormányzati jelentősége. 

Gyurcsányné Dobrev Klárát személyes ismeretség fűzi Ljudmilla Putyina-hoz.

Gy. Feri szerint Putyinnal a viszony olyan, amelyben "emberileg is jobban respektálják" egymást.

Gyurcsány mindig is egy kétkulacsos személyiség volt. A felelősségre-vonás alkalmával ezt a bíróságokon mindig tudathasadásos állapotra változtatta. Ma sem viselkedik másként mint az a hüllő, amelyik a környezetébe besimulva változtatja a külső színeit.   

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2013/07/gyurcsany_putyin.jpg
Gyurcsány, mint aki szerelmes lenne Putyinba - Feri szerint "emberileg is jobban respektálják" egymást

Ez a kétszínű Gyurcsány az, aki ma Dobrev képében a feleségének álcája mögött tér vissza miniszterelnök-jelöltként a politikai forgószínpadra. 

Ne legyenek kétségeink.  Dobrev Klára semmivel nem másabb, és nem alkalmasabb, mint a demens Joe Biden

Gyurcsány mostani felesége is csak a felszín, mely hozza azt az elvárt figurális szerepet, amit az amerikai fekete életek, a liberálisok nyugat-európai gendersemlegessége, a kapitalista (globális) tőkeérdekeltség és az LMBTQ+*** pride-mozgalom politikai háttere a behódoltaktól alázatból megkíván.

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/12/gr%C3%A9czip%C3%B6cse00-909x600.jpg
Gréczy (DK) Gyurcsány alá dolgozik - ünneprontás

Gréczy: "Őt támogatom. Támogasd, segítsd Te is - és jövőre Orbán és rendszere bukni fog." 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése