2021. május 13., csütörtök

Osztott hazugságláncolattal hergelik az embereket a DK-hoz köthető gyűlölködők ( - közösségi megosztások)

 Megosztott hazugságláncolattal hergelik az embereket a közösségi oldalakon DK-hoz köthető olyan gyűlölködők, mint Gabor Breyer, vagy a polgárőr Tibor Boros

Gyurcsány és a szintén pártos Breyer Gábor

Tegnap hozzáfűzés (komment), kísérőszöveg nélkül mutattunk be néhány megosztást abból az egyoldalú rosszindulatú (szülemény) gyűlölködésből, amit különböző formában rendre terjeszt a gyurcsányista ellenzékhez köthető, magát liberális-demokratának valló politikai aktivista(k).

 Akkor olyan rajzolattal heccelték a kormánypárti tábor, melynek szövegezésében az szerepelt, hogy a "világ legrosszabb" eseménye, "Orbán anyja megint terhes".


Nem tudom, hogy egyesek mit engedhetnek meg maguknak büntetlenül másokkal szemben. Szerintem ebben ugyanaz a mérce, mint más vonatkozásban, miszerint ami magunkra vonatkoztatva nem sértő, az másra sem lehet az. Ellenkező esetben, ha valaki másra vonatkoztatva olyat mondunk, vagy teszünk, akkor azt saját magunkra vonatkozásában is el kell tudni fogadni.

Vagyis ha mondjuk leköcsögözöd a másikat, akkor azt magadra is elfogadhatóvá teszed. Ha azt írod, hogy fideszribanc, vagy a a fideszes feleségek mind ilyeneket, akkor a te asszonyod sem lehet különb ennél. 

A bevezető példa levezetése nyomán a világ legrosszabb eseménye lehet az is, amikor az ilyen emberek anyja teherbe esik. Persze nem tudni, hogy  mindezt Tibor Boros vagy Gabor Breyer miként fogják a saját magukra és anyjukra értelmezni.  Gondolhatjuk, hogy sehogy, hiszen nekik nem egy pártos ribanc az asszonyságuk, aki természetesen nem lehet "pont olyan szép, mint a többi fideszes asszonyka", de hát mégis csak hozzájuk tartozik, mint az általuk közzétett, vagy közösségi oldalaikon megosztott bejegyzéseik. 

A közösségi felületén aktívan politizáló polgárőrnek is van egy házastársa (asszony-feleség) - ő biztosan különb az ismertetett polgárőri minősítésnél ( - biztosan nem egy jobbikból átvedlett perszóna)

Tagadhatatlan mindezt napjában tapasztalva azt állítani, hogy ezek az emberek nem egy rosszindulatú gyűlölködő fajtáját mutatják be a maguk politikai hovatartozásának. 

Teljesen mindegy, hogy ezt a DK zászlaját felmutatva, vagy letagadva és a polgárőrség ruhájából is kivetkőzve teszi az egyén, amikor nem csak a napi hitvallásban, de az álságos képmutatásban is ott van mögöttes ördögként a szervezet, (szövetség, vagy koalíció) mely mindezt a háttérből engedélyezi. 


Az utóbbi évek közösségi tevékenységei alapján a Facebook algoritmusa (mesterséges intelligencia) besorolása szerint is ahhoz a kormányellenes ellenzéki gyűlölködőkhöz tartoznak ezek, akik azt hiszik, hogy ők mindent és még azon túl is megengedhetnek maguknak. 

Lehet, hogy a Facebook alacsony intelligenciája ezt lehetővé teszi, de azért a normális emberek megítélésében van egy olyan morális gát, amit nem lehet - legalábbis következmények nélkül - átlépni. 

 

Mindezen aljasságok után, a mostani hazugságuk már annyira eltörpül, hogy szinte ki sem tűnhet abból a napi hazugságáradatból, amit folyamatában zúdítanak a közösségükre.  

Még sem lehet elmenni az mellett, ahogy most az áfa kapcsán nem mondanak igazat, csak támadják az egyik és védik be a másik (maguk képviselte gyurcsányi) vonalat.

Most azt a hamis látszatot keltik, mintha az Orbán-kormány bűne az a bizonyos áfa tartalom, miközben a Gyurcsány alatt ez 20 % volt.  És lássuk be, vannak olyan kifinomultan alantasok, hogy ez igaz is egy részt, csak éppen azt hallgatják el, hogy amíg az áfa 20 % volt Gyurcsány alatt, az ugyanúgy 25 % is volt kormányzása idején, hiszen azt éppen a bukását követően 2009-ben a Bajnai alatt emelték fel, jórészt Gyurcsánynak köszönhetően.

A második Gyurcsány-kormány még 2006. június 9-én tette le hivatali esküjét, az első Gyurcsány-kormányt követve a hatalomban. Ez a rendszerváltás utáni hetedik kormány. A kormánytöbbség a 2006-os választást megnyerő Magyar Szocialista Pártból (MSZP) és a vele szövetséges Szabad Demokraták Szövetségéből (SZDSZ) állt 2008. április 30-áig, amikor az SZDSZ visszahívta minisztereit és kilépett a koalícióból. A kormányfő Gyurcsány Ferenc (MSZP) volt.

 2009. április 14-én az Országgyűlés elfogadta a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elleni konstruktív bizalmatlansági indítványt. A dolog régóta ért.  

Gyurcsány belebukott a korábban a saját pártbeli miniszterelnökét megbuktató puccsal szerzett országlásba.

  A Bajnai-kormány 2009. április 16. és 2010. május 29. között irányította Magyarországot. A Bajnai-kormány a Magyar Szocialista Párt és a Szabad Demokraták Szövetsége támogatásával alakult meg; vezetője Gyurcsány addigi nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztere, Bajnai Gordon lett.

2009 július 1.-től az addigi 20 %-s áfakulcsot 25 százalékra emelték

Alinsky módszer szerint a moslék folyamatosan, szervezetten lázít és demoralizál a közösségi oldalakon.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése