2021. május 19., szerda

Dobrev is Karácsonyt froclizta idegen nyelvtudásával - Gyurcsányné a saját angoljával posztolt ( - összetartozás)

 Nem tudom mennyire emlékezetes, ahogy a baloldal ráugrott a NAV egykori vezetőjére a hiányos angol-nyelv tudása okán.  

 Most, hogy a liberálisnak tartott baloldal egyik tartalék figurájáról, a Gyurcsány-bábként ismert idétlen másodjelöltről, Karácsonyról van szó, már nem annyira érdekes.

Ennek ellenére az ATV-n Gyurcsány is jelezte a csatorna Rónai Egonjának, hogy az ő igazi (valódi) jelöltjének, Dobrevnek a "nyelvtudása drámaian széles". 

Mindez felért egy hadüzenettel Karácsonyék felé, de ezt a békát is úgy nyelte le bőrpír nélkül, mint a szintén hozzájuk tartozó Gréczy Zsolt telefonos önkielégítését.

Erre dobott rá a kádári kommunisták szülötte Dobrev K. egy lapáttal, amikor kiposztolta, amint angolul beszélget külföldi újságírókkal ...

 

Természetesen ettől még Karácsony G. ugyanúgy nem semmisül meg, ahogy Gréczy sem a nyilvánosságra került perverz magamutogatása után.  

Karácsony van annyira alul-művelten érzéketlen, hogy még ezek nyomán se szégyellje el magát annyira, hogy visszavonuljon a közéletből.  

Sőt Karácsony maga kezdett (anyanyelvén) magyarázkodásba a tévében arról, hogy az idegen-nyelvtudása milyen. Tette ezt anélkül, hogy megszólalt volna azon a vitatott nyelvezeten - angolul, - aminek középfokú gyakorlati használatát bemutatva demonstrálhatná tudását.

Közben a legegyszerűbb angol nyelvű kérdést sem értette meg Karácsony főpolgármester egy nemzetközi sajtótájékoztatón

https://external-vie1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQHC9W1KIDsi0Fk3&w=500&h=261&url=https%3A%2F%2Fmagyarnemzet.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F05%2F%2Botf%2F1200x630%2FPrLLLFRfvL1hA67o1mCFnk5PVF9WRVJZX1NFQ__h6URD__Pkm07uW__8h__HHrY78gcB95SrvaoK__s%2BBXZNc5mLms9dU8SQSWkQMID__Ack7xOW%2Bol1wwJwdzrGzksKM%3D%2F1321294DMARC20180327006.jpg&cfs=1&ext=jpg&ccb=3-5&_nc_hash=AQE3ro33CukgfxRH

A felszínre kerültek után az egykori SZDSZ korábban levitézlett elnöke, is megszólalt az ügyben és Gyurcsány mentén Dobrev mellett szólva kiemelte "beszél négy nyelven (ezekből felsőfokú nyelvvizsgával is rendelkezik)", amivel eléggé lehúzta a főpolgármesterségről lemondani kész Karácsonyt.

 Karácsony G. az ATV-ben magyarázkodva nyelvtudásáról, egy új kifejezést alkotott arra, hogy nem tud angolul: "hiperpasszív nyelvtudás".

 https://external-vie1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQHthoDmI27ZBIBs&w=500&h=261&url=https%3A%2F%2Fi0.wp.com%2Finternetfigyelo.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F05%2FKaracsony_hiperpassziv.jpg%3Ffit%3D900%252C506%26ssl%3D1&cfs=1&ext=jpg&ccb=3-5&_nc_hash=AQFoJD3fNxqlIEyc

Karácsony az angol nyelvtudását érintő felvetésekre azt hozta fel, hogy az angol egyik speciális szeletét tudja, ami nem feltétlenül mélyebb, mint az általános nyelvtudás, jobban megérti a szaknyelvet, mint a bulvárlapok szövegét. Ugyanakkor korábban egy angol nyelvű sajtótájékoztatón a legegyszerűbb kérdéseket sem értette meg. A Hír TV által nyilvánosságra hozott felvételen jól látható, amint párttársa, Barabás Richárd értelmezte neki az elhangzottakat. 

Ezek nyomán Gyurcsány ATV-s üzenete, miszerint Dobrevnek "drámaian széles nyelvtudása van" felér egy Karácsonyba marással.  A DK-s fővezér még hozzáfűzte: "Ő már csak tudja, hogy egy ország kormányzásához erre komoly szükség van."

Karácsony ezek után sem süllyed el.   

Sőt Dunaújvárosban ahol a baloldali előválasztás miniszterelnök-jelöltjei mögött Gyurcsány(?) is megjelent, Karácsony volt fölháborodva és szólt be.  "Szégyellje magát, ezt szeretném mondani” – válaszolta a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje.  Az eseményen tornacipőben asszisztáló Gyurcsány a háttérből krákogással jelezte "Gerinek", hogy mire ne válaszoljon.

https://external-vie1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQHVsSkW0ewQW1wv&w=500&h=261&url=https%3A%2F%2Fmandiner.hu%2Fattachment%2F0477%2F476259_kracsony_kerdesek.jpg&cfs=1&ext=jpg&ccb=3-5&_nc_hash=AQF-DeIHXJw8-HmR

Talán éppen ez az a gátlástalanság, ami ahhoz a Gyurcsány-Dobrev adta DK-csoporthoz köti (Karácsonyt és a többi koalícióst,) ahol ugyanilyen tudati érzések szerint az exhibicionista magamutogató Gréczy is képes még nagy nyilvánosság elé állni és továbbra is közéleti szereplést vállalni. A gyurcsányista ATV szeretettel veszi és adja G Zsoltot.

Szégyentelenül.


 Sokak számára már az is furcsa, ha egy ilyen emberrel egy asztalhoz ülnek, nem hogy még vele együtt pártpolitikát, országimázst és hazai érdekeket képviseljenek. 

Számunkra már az is sok(k), ha a gyerekek elé kerül ilyen és ehhez hasonló történet, nem pedig az, hogy ezt az emberek a tévében, és a miniszterelnök-jelöltek oldalán tapasztalja meg. 

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése