2021. május 13., csütörtök

Gréczy Zsolt szerint a külhoni magyarok nyúljanak magukhoz - magamutató gyurcsnyista ( - ATV-s oltás)

 Gréczy Zsolt szokás szerint a DK-sok propagandacsatornájának, az ATV a vendége volt, ahol alig egyperces megszólalása során számos kijelentést tett. 

Az ATV napi hangulatkeltő műsorainak egyik kedvelt és visszatérőn meghívott vendége a botrányosan perverz, magamutogató Gréczy Zsolt.

Az ATV programozottan elfogult kérdésére, hogy egyetért-e azzal, hogy a hazánkban élő külföldiek és határon túli magyarok is regisztrálhatnak az oltásra, Gréczy a következő választ adta: "A határon túli eleve megosztó."

A határon túli, vagy külhoni magyarok oltása számára "olyan, mintha más államoknak vennénk át a feladatköreit".   

 

A liberálisan elfogult ATV műsorában a korábban magából kivetkőzött, DK-s szóvivő, az önjelölt szelfikirály, azt implikálta, hogy Magyarországon a bőséggel rendelkezésre álló oltóanyagok nem elég jó minőségűek, és mivel még a „magyar embereknek” is kevés az igazán jó vakcina, ezért a szomszédos államok feladatköreit vesszük át a határon túliak beoltásával. 

Eszerint az elcsatolt területeken a Magyarországon kívül élők nem magyar emberek, független származásuktól, a beszélt nyelvezetüktől és hitvallásuktól.

G. Zsolt ezzel azt várná el és próbálta kifejteni, hogy a külhonban élők is nyúljanak magukhoz és oldják meg a maguk problémáját, a saját problémájukat.

Valószínűleg ez is önmagából fakadóan jött elő belőle, ahogy azt már a "csajozós" szelfijeivel ismertté vált önkielégítő gyurcsányi szóvívó kétes hírnevet szerzett. 

 

A Gyurcsány-párti politikus azt a kormányzati döntést helyeselte, hogy a hazánkban élő külföldieket is a magyar vakcinakészletekből oltsák be, megosztónak kizárólag a külhoni magyarokra vonatkozó regisztrációs lehetőséget tartja.


 Ha ez még ne lett volna elég az aljasságra, a magamutogató-önkielégítő Gréczy egy epés megjegyzésében arra is utalt, hogy nálunk szegény pórnép csak valami gagyi, kínai vakcinát kaphat, és abból sincs elég az átoltottsághoz. 

Az oltást a Magyarországon élő külföldiekkel kezdik május második felében, a külföldön élő magyarok oltására csak később kerülhet sor.

Gyurcsány jobbkeze maradjon meg saját magának és szórakozzon önmagával.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése