2021. május 16., vasárnap

A baloldalhoz köthető Kunetz beizzította az ellenzék propagandista sajtóját - egyből hazugságáriába kezdtek

Az közismert, hogy a köpönyegforgató szocialistákból átvedlett liberális kapitalistáknak, vagyis az egykori moszkovitákból lett ellenzékieknek semmi nem jó, amit a kormányoldal tesz, az kényszeredetten megszokott. Elfogadni, megszokni azonban lehetetlen.

A minap is annyi gyalázatosan rosszindulatú, uszító támadás érte már a kormánypárti többséget, hogy az is csoda, hogy ennyire türelmesen bírja még ezt a jelenleg is adott többség.

Lassan ott tartunk, hogy a liberális baloldal minden elhangzó szóba beleköt és minden létező sajtótermékén, csatornát át az kezdi nyomni úgy, mintha az valós és létező probléma lenne.

https://demokrata.hu/wp-content/uploads/2021/05/720w/KunetzZsomborATV.png
Az aljaskodás már nemcsak Káslernek meg Orbánnak szól, hanem kazánfűtőtől az orvosigazgatóig valamennyi egészségügyi dolgozónak - a hazudós Kunetz szakmaiatlansága és politikai elfogultsága botrányos ( - Mekk mester)

Az ATV a szokáshoz híven az egész hetet sikeresen végighergelte a vírushelyzettel kapcsolatosan, tovább hangoztatva azt a már a Washingtoni Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Mérő- és Értékelő Intézete (IHME) cáfolt hazugságot, miszerint náluk a legmagasabb a halálos áldozatok száma.  A gyurcsányista DK-hoz köthető elfogult médiát azonban ez nem zavartatja a hazug propaganda szórásában. 

Aztán, hogy mindezt a vírus-helyzettel kapcsolatos politikai hangolást az ellenzék kedvenc tévéje is teszi, úgy a csatorna egyik kedvenceként ismert Kunetz Zsombor ismét beszállt a hétvégi hangulat feldobásába.

Kunetz az internet pöcegödreként számon tartott facebook oldalán (szokásához híven) értelmezte félre az egészségügyi tárca egyik körleveles (figyelmeztető) felhívását.  A rosszindulatú Kunetz valaha maga is gyógyításra, emberi életek megmentésére esküdött, azonban hazai orvosi tevékenysége abban merül ki, hogy saját gyönyörére igyekszik napról napra, bejegyzésről-bejegyzésre porrá zúzni a magyar egészségügybe vetett bizalmat. 

https://olkt.net/wp-content/uploads/2020/12/kzsmba.png
Kunetz nem orvoslással foglalkozik, nem praktizál, csupán politizál - évek óta összeomlásról szónokol ( - gyűlölködve gerjeszt hangulatot)

Kunetz évek óta támadja a kormányzatot mindennel, de legfőképpen az egészségügyön keresztül, nem visszatartva magát a szakmaiatlan, etikátlan személyeskedő kötekedésektől sem menetes kritikáktól. 

Prof. Dr. Kásler Miklós, (PhD.) miniszter személye minidig is egy frusztráló célpont volt Kunetz számára. Nagyhatalmú orvosbáró, akiből minisztert csináltak.” – ezt nyilatkozta, majd: "Ebből az emberből csináltak minisztert, mégis mit vártunk?” – tette fel a kérdést Kunetz az ATV Egyenes beszéd elnevezésű hecc műsorában Kásler Miklósról.

https://budapestkornyeke.hu/wp-content/uploads/2020/04/kasler-miklos-kunyecz-zsombor1.jpg
Kunetz évek óta gyalázkodik politikai szempontok alapján etikátlanul orvoskollégák ellen - az ATV és a baloldal pedig minidig is teret biztosít ennek a sértőn személyeskedő gyűlölködésnek  (- hamiskártyás "szakértő")

2011 óta kifejezetten azzal a céllal hozta létre és működteti weboldalát, hogy két lábbal tiporja a magyar egészségügyet, abból is elsősorban a sürgősségi betegellátást, és olyan orvosokat, aki nála szakmai képzettségben, tapasztalatban is jócskán feljebb jutottak.  Ez az ember minősíti Prof. Dr. Kásler Miklós egészségügyért felelős minisztert, kormánytagot  "Magyarország mindenkori legalkalmatlanabb minisztere"-nek, azt állítva, hogy azon szakmai kollégiumok segítségével, amelyek vezető tagjait ő maga nevezte ki, teljesen szétverték az egészségügyi ellátórendszert. 

Teszi mindezt azok után, hogy máig érezni a hatását annak, hogy Molnár Lajos, az SZDSZ 2006-ban kinevezett minisztere feladatul kapta, hogy újabb nagyarányú forráskivonást vigyen végbe az egészségügyben.  Ezt  Medical Online is a politika legnagyobb hazugságának nevezte. Molnárt ezek után a nép "Mengelének" keresztelte, aztán az SZDSZ soros miniszterét Horváth Ágnest pedig országszerte kifütyülték, mindössze női mivoltának (és tucatnyi őrzőjének) köszönhette, hogy nagyobb inzultus nem érte.

 Február 18-án, vasárnap nem kormányellenes tüntetés zajlott Hódmezővásárhelyen, a polgárok a kórház megmentése érdekében demonstráltak – mondta el a Népszavának Lázár János, a város fideszes polgármestere. Lázár János szerint méltóságteljes magatartást kért a tiltakozás résztvevőitől, nem tehet róla, hogy néhányan durva feliratú táblákat emeltek a magasba. A fideszes politikus elmondta, tudomása szerint Molnár Lajos egészségügyi minisztert szakmai körökben többen is Mengeleként emlegetik, így előfordulhatott, hogy néhányan a náci tömeggyilkos nevét írták a táblákra. A tüntető tömegben feltűnt egy akasztófa is. A demonstráción felszólalt az Erzsébet kórház orvos-igazgatója, aki a többi között azt mondta: „ha ezt a törvényt Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos miniszter és Horváth Ágnes nem vonja vissza, törvény előtt kell felelniük népirtás miatt.". Hozzátette: „ezért a népirtásért annyi börtön jár ezeknek a gazembereknek, hogy a műanyag bilincs el fog rohadni a kezükön." - Weborvos

 

A Gyurcsány adta Molnár Lajos kezdettől fogva élesen támadta az orvos- és a gyógyszerészkamarát, mondván, ezek a szervezetek szakmai tevékenység helyett politizálnak. A szervezetek meggyengítésére később sikerült elfogadtatnia a kötelező kamarai tagságot megszüntető törvényt. 

Molnár Lajos összebalhézott az orvosokkal, a gyógyszerészekkel, a gyógyszertgyártókkal és a színfalak mögött a szocialistákkal is. Úgy akart reformot csinálni, hogy csak az SZDSZ és a kormányfő támogatta – egy ideig.

A „rendbe tesszük az egészségügyet” mégis csak egy elcsépelt szlogen maradt, Gyurcsány hazug kormánya után. Ezt a hazugságáradatot ma is ugyanúgy a közbeszéd részeként használják fel az emberek befolyásolására, mint tették ezt korábban. Ennek a hergelésnek szolgálatában teljesít Kunetz és a mögöttes szolgaként kiálló, hírhamisító média.

Ez jön le az ATV, a 168 órában, a HVG-n, a Telex-n és tovább az összes liberális balfék sajtóterméken át.  

Kunetz nyilvános pöcegödrén (facebook oldalán) keresztül tette közzé azon állítást, mely szerint: "Kedden 11-kor már meg is lesz az egészségügyi reform, kórház és rendelő bezárásokkal". Valójában azonban "kórház és rendelő bezárások"-ról szó nincs a körlevélben, amire Kunetz hivatkozik.

A Klubrádió azonnal átvette a 444.hu "Keddig várja a kormány a javaslatokat arról, hány kórházat lehet bezárni az országban" hírhamisítását Kunetz nyomán, amelyet az állítólagos egészségügyi szakértő közölt péntek este a Facebook oldalán.

Kunetz hazudik és vele együtt kontrollálatlanul hazudik az összes ehhez csatlakozó balliberális sajtóorgánum, aki a kórházbezárásokkal uszít.  

 A Telex némileg árnyaltabban állt be a sorba: "Egy kikerült levél szerint keddi határidővel kéri a kormány, mondják meg, mely kórházak maradjanak meg, az Emmi cáfol".

A Propeller pedig eltüntette a korábban ezzel kapcsolatosan megjelenített írását és csak a cáfolat elérhető. "Emmi: semmilyen kórházat nem akarunk bezárni, az a Gyurcsány-kormány programja volt". 

Dr. Kásler Miklós azért igényli a szakmai véleményeket, hogy a több mint egy esztendeje elindult, az egészségügyi rendszer átalakításának hosszú távú tervezése nevet viselő folyamat véglegesítése előtt, amennyiben felmerülnek újabb célok és igények, még beépíthessék ezeket a hazai gyógyítás történelmi léptékű reformjának forgatókönyvébe. 

Újabb szándékos rágalmazás és félremagyarázás történt a baloldal részéről!  Semmilyen kórházat nem akarunk és nem is fogunk bezárni. 

A kórházbezárás a Gyurcsány-kormány programja volt! Mi a Gyurcsány kormánnyal ellentétben az egészségügyi dolgozókkal történő együttműködésben gondolkodunk, hogy az intézmények bevonásával a betegek a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesüljenek. (EMMI)

Kunetz Zsombornak mint egészségügyben jártas elemzőnek pontosan tisztában kell lennie, hogy a minisztérium szokásos évi körlevelében mindig megkérdezi az egészségügyi vezetőket, hogy a lakosság aktuális egészségügyi helyzetében milyen ellátásra van szükség minőségileg és mennyiségileg egyaránt. 

http://www.atv.hu/thumbnail/600x315/3/6e/14000.jpg
"Partvonalról ugatni, ez az igazi szakértelem" - aljas Kunetz a műveltebb és képzettebb kollégait is gyalázza ( - etikátlan, hazug rémhírterjesztő)

Kunetz aljas mód ferdít, és a covidos járványügyi vészhelyzetben továbbra is hangulatot szít politikai síkon.  

Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt 2006 után drasztikus kórházbezárásokra került sor, annak ellenére, hogy az akkori egészségügyi miniszter, Molnár Lajos megígérte: nem lesz kórházbezárás. Ezenkívül számos kórházban csökkentették az aktív ágyak számát, összevonások, kapacitásleépítések történtek. Kiderült: Gyurcsány nőgyógyászokat akart letartóztattatni a rendőrökkel, hogy megfélemlítsék az orvosokat.  Most, a koronavírus-járvány idején, amikor Nyugat-Európa egészségügyi rendszere azért küzd, hogy ne omoljon össze, most, amikor a magyar egészségügy hősiesen teljesít, érdemes az akkor történteket feleleveníteni Kunetz Zsombornak, az ATV-nek és a baloldal hiéna sajtójának. 

A balliberális haverok számára csak a kampány végéig volt fontos az egészségügy. Karácsonyék leszavazták a dél-budai centrumkórház megépítését.

Persze ez most nem számít.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése