2021. május 5., szerda

Gyurcsány jobbkezének tetszik a liberális Bősz Anett simulékonysága - a DK-s reiszführernek bejön Dobrev is

Bősz Anett a Magyar Liberális Párt elnöke, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselőcsoportjának tagja és frakcióvezető-helyettese szerint Gyurcsány mostani felesége megváltoztathatja az ország sorsát.

A Gyurcsány-Dobrev alkotta DK hatalomra jutása nyomán az ország jobb sora balsorsra fordul

https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2019/05/Dobrev-Kl%C3%A1ra-4-HPGy.jpg
Gréczy a háttérből tolja Dobrev-et - kezeket fel

 

A gyurcsányista "Nyugatifény"-ben Bősz máris a magyar liberálisokat meghazudtoló posztkommunista múlttal bíró Gyurcsány házaspár női fele mellé sorolt. Igaz korábban az SZDSZ sem volt különb, hiszen ők is kiárulták az országot azokkal a volt szocialistákkal, ahonnan Gyurcsány és Dobrev is jött.

Bősz máris ingyen munkás aktivistákat hajszol a DK oldalán. Mindezzel nem csak egyfajta politikai elkötelezettséggel rendelkezőktől munkát várnak el, hanem egyfajta irányadó hovatartozást is a gazdag politikusaik választási harcában, amit a hatalomért vívnak.

Bősz nem csak úgy politikailag strichel, hanem azt is elárulja, hogy a Dobrevék miniszterelnöksége megfordítja a magyarok sorsát.

És lássuk be, ebben igaza lehet. A Gyurcsány-Dobrev alkotta DK hatalomra jutása nyomán az ország jobb sora balsorsra fordul.

 *

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése