2016. május 11., szerda

Kis(s) Ócsa - egy hely, ahol békésen együtt élhetünk a ránk erőszakoltakkal - édes Istenem, kikkel vagyunk

Érdekes, hogy a szerencse, a befutottság majd a pozíció a siker és a népszerűség mit nem képes kihozni az emberből. És ez nem csak az ismert vagy kevésbé felszínen levő politikusi réteggel van így.

http://media.borsonline.hu/cikk/12/114339/gallery-picture/645w/950591_kiss-laszlo-cz-46.jpg
Kiss és a mögöttes Gyárfás - együtt a mocsokban
Itt van mindjárt ez a Kiss László, akinek volt szerencséje az átkosban megúsznia a nők zaklatását, a molesztálást, az erőszakosságot. Az egyik legkisebb úszóként volt pofája beállni harmadikként abba a sorba társtettesként ahol a más kanos úszókkal együtt becstelenségében elkövetett. Ennek dacára visszaengedték a serdülő nők közé. és hagyták abban a közegben, ahol a bűncselekményt elkövette. Már eleve ez is olyan morbid, mint az, ha a bankrablót hagyjuk a fiókban felfejlődni. Kiss László is így alakult át, ha nem is sikertelen úszóból, (de nem is olimpiai bajnokból) mondhatni sikeres edzővé.(A Viszkis bankrablóból is lehetett volna jó fiókvezető, ha nem kellett volna annyit ülnie. - Bár ő is megúszta ezt kevéssel.)  

http://media.borsonline.hu/cikk/12/114339/gallery-picture/645w/950599_kiss-laciek-egykori-itelete-a-sajtoban.jpgA Kiss-féle siker annyira töretlen volt, hogy a végefelé már azért is lemondással fenyegetődzött, hogy a többszörös bajnok (köztük Európa és világ) Hosszú Katinka alapvető sportolói elvárásainak kikosarazása utáni sajtótájékoztatót követőn dobta be magát ekként. Gyárfás Tamás (szép madár) szövetségi elnök kérésére vállalta csak tovább a vezetőedzői (szövetségi kapitány) posztot. 

A magát sértve érző Kiss László azonban eddig nem volt ennyire szende. Az ilyen Hosszú Katinka-féle lányokat társaival erőből nyomta le. Ma már azonban ez nem járja. Gyárfás Tamás közbenjárása és a szövetség aláírásai is kevésnek bizonyultak a két vállra fektetésre.  Hosszú Katinka rangosabb és jelentősebb személyiség annál, hogy bedőljön ezeknek.

http://image.nava.hu/Gallery/2016/01/10/3011376/3011376-00072400.jpg

http://vs.hu/i/f-ko19600702009kis-jpg.exact300x200.jpgNem volt ezzel így Százhalombatta, ahol tiszteletbeli alpolgármester, díszpolgár és a helyi uszoda névadója is lehetett az egykori elítélt Kiss László.  
Ezekért az elismerésként adományozott tisztségékért jelentős pénz is járt, amit Kiss nagyvonalúan kezelt.  Csak éppen az áldozatnak nem jutott belőle. Annak, akit képesek voltak kihazudni a létezők sorából. 

Ez összességében mindazt a gátlástalanságot, erkölcsi fertőt illusztrálja, amit a mai vezető elit Kisshez hasonlatosan megenged magának. Emlékezzünk csak a rendőri vezető Kissre, aki képes volt piásan vezetni és az alteregójára hazudni azt, vagy éppen oldalba vizelni a saját székházukat. Ne felejtsük Demzsky Gábort, Medgyessy Péter, akik a BKV és Metró ügyekben avatottakként sikerre vitték az Alstrom üzletét, mely után mint kiderült, jelentős pénzek kerültek kifizetésre. Közben a Transelektro, a Ganz, a hazai metró- és villamosgyártás veszett oda.

http://66.media.tumblr.com/b0f09b20c90ecae6d07cc0c542f69675/tumblr_o70kvcSplF1txuggco1_500.jpg
Bocs, hogy megerőszakoltalak, látod hoztam virágot is - kényszerülten az ifjú kan ( - édes Istenem, hol élünk)
http://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2016/05/kissl%C3%A1szl%C3%B3-1-400x240.jpg
Van hely ahol pucolják már a cégért - börtönviselt diszpolgár
És meddig sorolhatnánk a jellemhuszárok tevékenységét és múltját szerte a hazában a helyi díszpolgárságtól a Nokiás dobozig. De minek is, amikor e földünkön is van olyan díszpinty, akit a város közel azonos mód fogadott kiemelkedői sorába, ahogy Százhalombatta Kisst. Vagyis más városok mellett a mienk sem különb ebből. Nálunk is van az "Ócsa Városért" címsorban olyan, akit fizet és részben eltart, alkalmaz a város, valamint olyan álláshalmozó és pénzhajhász tisztségviselő aki szintén nem tudja hova tenni a számos helyről összeszedett javadalmait, akár a most elbukni látszó erőszaktevő. Azzal a különbséggel, hogy a mi eberünk továbbra is ott lehet a helyi dicsőségek falán, anélkül, hogy levernék a cégért róla, mint Százhalombattán az uszoda homlokzatáról. Kiss annyi év után most bocsánatot kért, de egy fillért nem hajlandó áldozni az elmúlt évek összehordott sikeréből az áldozatokra. Azokra a megerőszakoltakra, akikre rákényszerítik ezt és az efféléket. Mert Ócsának is volna mit tisztáznia e-téren. Mivel van itt is mocsok.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése