2014. június 24., kedd

Szanyi "kapitány" berágott az ATV-re - kettős mérce, avagy hol a kiméletesebb bánásmód ( - tiszta politika)

Az ATV kettős mércét alkalmaz és a csatornát is súlyos felelősség terheli a baloldal választási vereségében. Szanyi Tibor és az MSZP sajtósa még a díszletek között is sorolta panaszait.

Az ATV Start vendége volt Szanyi Tibor. Az ügynökmúlttal bíró belügyi államtitkárról beszélgettek, ennek kapcsán pedig a Fidesz kettős mércéjéről. Rövidesen eljutottak odáig, hogy a politikus szerint az ATV-re is igaz a Fidesszel szemben megfogalmazott kettős mérce. „Amikor ránk mondanak valamit, akkor hümmögnek, hogy 'Tényleg?', amikor meg én mondok valamit, ami Napnál világosabb, akkor megkérdezik, hogy 'Tudja bizonyítani?'".


Az igazi „műsor" a beszélgetés után kezdődött. Az MSZP-s politikus átadta helyét az őt követő Eörsi Mátyásnak, ám a stúdióban még három-négy percig sorolta panaszait. Többek között azt mondta a műsorvezetőnek, hogy ennyi erővel mehetnének a Hír TV-be is. Erre a felvetésre a díszlet mögött álló MSZP-s sajtós, Kormos Kata is reflektált.

Azt kiabálta Rónainak, hogy ha a Hír TV-ben szóba kerülnek egy politikus viselt dolgai, ott nem kezdik firtatni a bizonyítékokat. A sajtós szavai inspiratívan hathattak Szanyira, ugyanis folytatva a szemrehányásokat kijelentette, hogy az ATV-t is súlyos felelősség terheli a baloldali összefogás választási vereségében.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése