2014. június 26., csütörtök

Fodor liberális fajelmélete - oroszok, cigányok, kínaiak, zsidók kerülnek elő ( - Facebook vélemények)

Mégis megérte feléleszteni a politikai hullát. Most végre megmondta az igazságot egy kártékony népről. Ha a zsidókról is megmondja, megújulhat az elfáradt magyarországi liberalizmus.

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--IV16KXkJ--/hefx893rtayipsebkcol.jpg

Fodor Gábor: Az oroszoknak nincsenek gátlásai
Fodor Gábor: Az oroszoknak nincsenek gátlásai
Fodor Gábor: Az oroszoknak nincsenek gátlásai
Mesélj még Gábor! Milyenek a kínaiak? Négerekkel mi a helyzet? A cigányokról mit tudsz?

Ezt kérdezi Szupercella mikroblogger posztjában az Egyszemélyes Megélhetési Liberális Mozgalomtól, miután Fodor a Facebookon ruszkizott egy nagyot. Mindenféle vad pletykák forogtak Fodor váratlan listára kerülésekor, hogy ki fizetett ezért, ha fizetett. Ennek a fényében én nem szabadelvű vállalkozókra, hanem rendpárti, igen rafinált antiliberálisokra gyanakodnék.  - Írja a Cink.

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--onskGKHY--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/yxyvnezaukuxgoxxybh8.png

Fodor Gábor orbitális eszetlensége vetekszik a támogatóival. Az MSZP legutóbbi hibáinak legnagyobbika, hogy biztosította a liberálisok képviseletét a Parlamentben Ő általa. Mesterházy bukása jól megérdemelt volt ennek függvényében, de mindez nem ad megbocsájtás számára.

Fodor Gábor legalább annyira vállalhatatan, mint az összes többi liberális "észlény". 


 Székely Szabolcs Kedves Barátaim!
Most már csakugyan nem bírom cérnával, és ezért írom le az alábbiakat. Az apropót éppen Fodor Gábor nagymester adta, aki ezeket írta a facebook-on:

" Amikor vezetőink azt nyilatkozzák, hogy a paksi megállapodás pusztán üzlet, nem politika, akkor csatlakoznak ahhoz a rövidlátó szemlélethez, amit az oroszokkal egyre aktívabban üzletelő Németország és Franciaország is képvisel. Van azonban köztünk egy fontos különbség: mi megtapasztaltuk, hogy milyen orosz befolyás alatt élni. Láttuk, milyen szovjet tanácsadókkal építeni az ország gazdaságát. És történelmi tettként emlékszünk arra, amikor nemet mondtunk a ránk kényszerített világukra.

1956-óta harcolunk az orosz befolyás ellen. 58 év harcának tapasztalata alapján jobb lenne soha többé nem kezdeni ilyen vállalkozásokba. Ha már mások nem, legalább mi, magyarok hallgassunk a szívünkre, és mondjunk nemet a paksi bővítésre és az orosz függésre!"

Nos, ez így ahogy van, egy nagy marhaság!!! Ezt persze Fodor nagymester is tudja, de azt is tudja, hogy a sok birka ezt is benyalja. Ugyanis miről van itt szó? Arról, hogy mikor válna Magyarország függővé Oroszországtól? Semmiképpen sem attól, hogy hitelt kaptunk és kell visszafizetnünk hosszú évtizedeken keresztül. Ez valóban üzlet, igaz, nagyon rossz üzlet, de ettől még hazánk SZUVERENITÁSA nem fog megszűnni. A lényeg itt az, hogy a szuverenitásunk csak akkor szűnne meg, ha Oroszország határozná meg a JOGRENDÜNKET!!! Ez nyilván nem jöhet létre, hiszen Magyarország a Lisszaboni Szerződés alapján alakította ki az alaptörvényt, ami bár nagyon pocsékra sikeredett, de mégis egy liberális demokrácia politikai rendszerét írja le. Tehát bár Magyarország, mint nemzetállam valóban elvesztette a szuverenitását, de nem Oroszország miatt, hanem az Uniós tagságunk okán!!! S ez az, ami nem mindegy, tehát a jogrendünk az Unió jogrendjéhez idomul-e, vagy Oroszország jogrendjéhez! Ezért lehet még mindig azt mondani, hogy hazánk végeredményben nyugatos típusú liberális demokrácia, függetlenül attól, hogy Orbán egy "light autocracy"-t alakított ki.

Ezt persze Fodor nagymester is tudja, pontosabban tudnia kell, de amikor annyi barom van az interneten, akik képesek ezt a sok sületlenséget elhinni, mindig érdemes próbálkoznia! Gratulálok Fodor Úr, ez egy igazi liberális tett volt!!!

Debrecen, 2014. 06. 25.

Székely Szabolcs.

 Borsodi Világos "Az oroszoknak nincsenek gátlásai, ahol befolyást szereznek, ott diktálni akarnak." 
A zsidóknak vannak gátlásaik, ahol befolyást szereznek ott nem akarnak diktálni?

 Borsodi Világos Amikor a liberálisok eleresztenek egy durva rasszista kijelentést (pl. oroszoznak), akkor úgy kell őket észhez téríteni hogy az orosz helyére be kell helyettesíteni a zsidót, és akkor észreveszik hogy valójában mit is mondtak.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése