2014. június 7., szombat

Látogatóban - politikai párbeszéd a detoxban ( - jobbszél)

http://www.boraszportal.hu/kepek/hirek/20130103110345_alkoholmergezes-detoxikalo-korhaz.jpgMottó: Vannak akiknek a napi fröccs az élet része. Amolyan életelixír, mely mozgásban tartja a szervezetet és csökkenti a stresszt. Azonban a túlzott fogyasztás működési problémákat, funkcionális okozhat.  Ennek kezelésére szolgál a detoxikáló, népszerű, vagy közismertebb nevén a detox.  Most innen tudósítunk.


https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/1506949_261539537353954_277330133_n.jpgThomas  felkönyökölt az ágyban, de még így, másnaposan is energikusabbnak hatott, mint a másik kettő.
A mester az orrát piszkálta,  az elvtárs pedig a szemközti falon látott egy foltot, azt nézte mereven.

– Hát, elég nagy szarban vagytok – nevetett Thomas  a saját szavain, miközben beszélni próbált. Chipset nem hoztatok? – kérdezte végül kajánul. – Vagy legalább egy üveg kisüstit?
– Ha iszol, mindig kiabálsz – dünnyögte a korábban árusként a chipsből élő mester.
– Én máskor is kiabálok! – süvöltötte a beteg Thomas.
– Miért utálsz te engem ennyire? – hüppögött a mester.
– Én nem utállak, pubi, csak egy töketlen balféknek tartalak, de hát ez nem titok. Még a zugfirkászod is megírta.
- Az a tényleg…  
- Aztán ott volt még az a másik ügy a Valentin nappal. Ha nem ugráltál volna, nem került volna elő.
- Túl sokan olvasták, és arról beszélt boldog, boldogtalan.
- Én mondtam, hogy vigyázz és ne lépj mellé, mert kibicsaklik a bokád. De ez a fociból átvett mániád olyan, mint sutának a kapura törés, csak hát neked ez sem akar ugyanúgy összejönni.
- Sportbaleset, amolyan munkahelyi ártalom.
- Ha már megesett, akkor el kellett valahogy hallgatni.
- Jó, de az, hogy vigyük perre, nem jött be.
- Józanodj már! - neked sem az útdíjhátralékosaiddal.   De  ha  valamit  nem  magam csinálok, az nincs elintézve. Nézd meg az elődöddel milyen jól bevégeztem.
- Ja, csak a tanúdat fogják még faggatni.  Ott császkált, ahol nem kellett volna.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ1gIkL-zwrCmCdQyV4GIQ-69rXDVikFiQ-emvmeVsB27AoRTaIA harmadik ágyon fekvő dezorientált elvtárs közben krákogott egyet.

A mester sokkal józanabbul folytatta: - A pert se kellett volna a haverokra bízni, csak szerencsétlenkedtek azokkal a paragrafusokkal.

Az elvtárs erre felcsuklott, és közbeszólással próbálkozott.

- Igaz is… khm… olvastam, hogy azt nyilatkozta… khm… ha mi nyerünk, tüntetések lesznek. De a leszámolásban már nem leszünk naivak, mint annak idején…
- Hát nem is! Nem szórakozzuk el még egyszer a dolgot, úgy legyen a nevem Thomas Tomasovics Gőzmozdony! – kiáltott harsányan. Mi biztos nyerünk, a birkák velünk vannak.
- Azt mondta: „Voksoljatok a baloldali összefogásra, és ha nyerünk, káosz lesz, utcai harcok és polgárháború!”  Szerinted… hm… ez hány szavazatot hozott?
- Mit tudtok ti a politikáról? Idejöttök nekem rinyálni! Két depressziós anyámasszony katonája! Amikor kihúztátok a sajtóblogból a hajszálrugót, sajnáltátok jól megkenni, hogy eszébe se jusson nyekeregni a computeren kufárkodva.
- Simon Gábor pénzét épp erre tettük félre, de azt közben zárolták – szabadkozott a még magán kívül levő elvtárs, vöröslő fejjel. – A többiek meg nem mernek most hozzányúlni a saját forrásfelhalmozásukhoz, nehogy lebukjanak.
- Hát nem is fogtok nyerni soha semmit. Na, menjetek! Szóljatok az öregecskedő ápolónak, hogy hozzon rumot a teába, mert így ihatatlan.

Zárta le a beszélgetést gőzgép Thomas. 


http://static.origos.hu/s/img/i/1212/20121228-dr-life-ime-a-legrosszabb.jpg
Eredeti: Látogatóban (Ungváry)
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése