2014. június 25., szerda

Levajazzák az ócsai VV, azaz a Városi Vigasság tortáját - buli lesz ( - városi évforduló)

A képviselő-testület elé kerül a Városi Vigasság (VV) tortája.

A polgármesteri előterjesztés szerint a várossá válás alkalmából településünkön rendezett „Városi vigasságok” ünnepségen  hagyományosan az OPKE elkészíti a város tortáját.
Az évről-évre nagy várakozás előzi meg a tortát és mindig nagy örömmel kóstolják a vendégek. - Olvasható az önkormányzat által közzétett polgármesteri előterjesztésben.
 
http://m.cdn.blog.hu/al/aludasmatyi/image//10382641_642615629146080_7676317075523505794_n.jpg

Majd Bukodi Károly javaslatot is tesz: "Az OPKE kérését figyelembe véve javasolom, hogy a Képviselő-testület a városi torta elkészítéséhez az OPKE részére 100.000,- Ft-ot biztosítson."
 
Az előrelátás, és az odafigyelő gondoskodás, már időben levajazza a torta pénzügyi alapjait.

Nem véletlenül mondják, hogy nagy tanítómester az élet. A korábbi utolsó pillanatos pénzkuporgatós és összerakós tortaprojektből okulva az idén problémamentes nagy tortában gondolkodik a városvezetés.
A 100 ezer forint bizony megengedi, hogy több mint 100 embernek jusson a falánkságból.  

Az adófizetők nevében adják hivatalból a közpénzt, az OPKE meg a gyártásban a szervezésben, meg az ünnepi osztás hangulatában biztosítja a porciózást.

Így járja ez évről-évre.  Az idén amennyiben szerdán a soros ülésen megszavazza a testület (és miért ne tenné,) zavartalanul készülhet az eseményre a mögöttes csapat.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése