2015. augusztus 29., szombat

Egyre több kárt okoz az országnak az illegális tömeg megjelenése - inpotens intézkedések ( - exodus)

A törvénytelen bevándorlók mindenfajta hivatalos dokumentáció és papír nélkül tartózkodhatnak hazánkban és kapnak ellátást a hazaiak kárára, miközben egy itt született magyar állampolgár nem kap és nem szerez annyi jogosultságot, mint amiben ezek a kulturálatlan, nomád szabadcsapatok részesülnek.

A történetben nincs kivétel, csak szélsőségek.  Magyarországra csak és kizárólag a szomszédokon keresztül vezet az út. Nem vagyunk határosak a nemzetközi vizekkel, nincs közvetlen tengeri kapcsolatunk és a Közel-kelet, valamint Észak-Afrika is csak másokon keresztül járható út.

Ezekből a tényekből fakadóan ma hazánkban senki nem tartózkodhatna valamilyen papír, igazolás, vagy köznapi nyelven dokumentum nélkül. Aki így van jelen a közéletben, az illegális, azaz törvénysértő.  A személyi azonosságát igazolni nem tudó magyar embert a rendőr előállíthatja és bent tarthatja.  A ki tudja honnan, mi célból érkező idegent pedig szabadon engedik kószálni országszerte. A rendőrség nem veszi őrizetbe, nem fogja vissza és ezzel valójában nem látja el a feladatát.  

http://mno.hu/data/cikk/1/18/17/91/cikk_1181791/kozel_kelet_vallasok_online.jpg

A nemzetközi helyzet az, hogy amíg Amerika és szövetségesei nem barmolták szét az arab államokat, addig nem volt baj. Az amerikai és nyugati beavatkozásnak köszönhetően váltak földönfutóvá azok, akik, aki ma a határokon át megjelennek Európa kapujában. 

http://peter.seljan.hu/uploads/democracy-in-syria-cartoon-598x427.jpg
Érdekes jelenség ez, ahol egyszerre van jelen a pakisztáni, a bangladesi, a szír, az afgán, a kurd, és ki tudja még ki. Afrika Földközi-tenger határolta országait az "Arab tavasz" néven elhíresült politikai behatások lobbantották lángra. Líbia, Egyiptom vezetése nagyon zavarta a Nyugat-Európa vezetőinek szemét. A törököket a Közel-kelet kapujában álló  kurdok, vele Irak és Sziria hatalmi szerepe zavarta. A törpe, de nagy befolyású Izraelt az pedig az arab világ viszonylagos egysége és az Egyiptom-Palesztin kapcsolatok. Szaúd-Arábia pedig a térség legnagyobb amerikai szövetségeseként egyértelmű hatalmi előnyt kovácsolva zárkózott fel és avatkozott be a térség geopolitikájába. Ők Jemenben  a huszik ellen tüzelnek.

http://orientalista.hu/wp-content/uploads/2015/05/obama-%C3%A9s-a-sejkek-620x350.jpg

Izrael nem ellenzi az Öböl-menti arab országokfelfegyverzését

Így, a környező országok felosztották egymás közt a térséget és a maguk elképzelésére próbálták azt alakítani. Az addigi nyugalom, forrongásokba, felkelésekbe fordult az amerikai-izraeli és más szövetségesek beavatkozásai és tevékenysége folytán. Bombázások, harcok és háborúk kezdődtek, kormányváltásokkal. A helyi vezetők legyilkolása, kivégzése, vagy vitatható elítélése után az országok rendje felborult, és szétesett. Anarchia, valamint vallási- etnikai szakadások jöttek létre, amik fegyveres felkelésekbe, gyilkolásokba torkollottak. Az egyes országokon belül megjelent a terror, a népirtás és a belső pusztítás. A világpolitika mindezt hol pénzzel, fegyverekkel, szakértéssel támogatta. Mindez egy egész kontinensre kiható válságot okozott, aminek során az eddig kialakult világrend kezd szétesni.  

Európa és hazánk ennek az áldozata.  

http://konteo.blogrepublik.eu/files/2015/07/%C3%BAtvonalak.jpg

Az Európai Unió  vezető hatalmai maguk sem képesek egységes erőt képviselni és megjeleníteni az anyagi érdekein túlmenően.  Mást szeretnének az erőskezű németek, az amerikai emlőkön csüngő, de valódi önállóságra képtelen britek, az afrikai területeken érdekelt jellemtelen franciák, a feltörekvő olaszok, és a túlzottan liberális beneluxok. Aztán meg itt vannak a kelet-európai végeken a volt szocialista országok a halmozott hátrányokkal és sokasodó bajaikkal. Nehéz itt, ebben az egyvelegben egyensúlyt tartani, miközben a görög válság és az ezeken áthatoló világpolitikai nyomulás egyenesen Európa szívébe döf. 

http://kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2015/04/kanada_plakat_mti-qpr.jpgLassan azt vesszük észre, hogy ebben a katyvaszban Európa a kardjába dől.

Az ellenpólusú nagyhatalmak, Oroszok, Irán, Irak visszaszorítása, vagy kiiktatása után  az Amerika-Izrael alkotta szövetségi tengely akkora befolyással, hatalommal és erővel van jelen a térségben, amitől képes egy egész kontinens térdre rogyni. 

Mindezek nyomán Európára még a migránsok gyűjtőnéven emlegetett tömeges megszállás  rémes nyomása is akkora terhet ró, amit a hazug liberális gondolatvilágot formáló Brüsszel nem képes feldolgozni. 

http://www.szittya.com/putyinfig011.jpg?width=500A más földrészekről kirobbantott emberek nem ismernek játékszabályokat, nem ismernek demokráciát és más törvényeket, mint az erőszak. Nem véletlenül él és uralkodik abban a közösségben még a halálbüntetés, a megtorlás, a csonkítás vagy más inkvizítori súllyal bíró ítélkezés.  

Ezek az emberek nem liberálisok. Magát a fogalmat sem értik, nem hogy azt gyakorolni, vagy átélni lennének képesek.  Valójában jelen megjelenési formájukban alkalmatlanok az európai integrálódásra. A befogadásra.

Ezt (az európaizálódott) Izrael is jól tudja, hiszen "saját földjére" nem enged áradatot. A betolakodókat a sivatagba deportálja. 

http://www.life-univ.com/ubh/wp-content/uploads/2014/03/judeonacik-kontra-orosz-medve.jpgMit tehetünk ebben a helyzetben?  

Vagy magunk is felvesszük a zsidók módszereit és azokat alkalmazzuk, ami velünk szemben már nem kapna akkora toleranciát és gyorsan kiverné a liberális biztosítékokat. Ehhez pedig nem vagyunk elég erősek, vagy támogatottak.

Lezárjuk a határainkat, ami egyben a schengeni vonal, vagyis Európa határai. Ezt azonban a liberális elveket valló brüsszeli hivatal nem preferálja. Így hazánknak önálló erejéből erre nincs lehetősége és forrása. De rendfenntartó ereje sem. A velünk szövetséges nyugat azonban ebben sem partner. Így ez az út sem járható.

Talán ezért is van úgy, hogy az illegális behatolókat látszatintézkedésekkel próbálja az országvezetés kordában tartani és valahogy átkalauzolni az országon, nehogy a nyakunkon maradjanak. 

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11902534_581452908662135_9138513988391071898_n.jpg?oh=c438e529e7b6c431971a99f5791008f5&oe=567A42ED
A baloldali kép 2015 januárban, a szíriai Aleppoban készült a vahabita fegyveres Laith Al-Szaleh (30 éves) látható rajta. A jobboldali képen Al-Szaleh már mint menekült a görögországi Kos szigeten van és a kompra vár, hogy a szárazföldre szállítsák... -  Orientalista.hu

Szerencsénkre mondva hazánk lehetőségei nem a legmegfelelőbbek az így ide érkezőknek, hiszen mi csak egy kis szélsőséges ország, egy kapu, egy rés vagyunk a végvárak sokaságán. A cél a nálunknál fejlettebb és jobb körülményeket nyújtó belső mag, a potenciális Európa. 

Ennek a belső Európának a gondolkodása, politikája és külső megjelenése, cselekedetei vezettek odáig, hogy célba vegyék azok, akiket a fent említettek a saját korlátok közt nem hagytak "békében".  

http://img.youtube.com/vi/48Edbh7UzM0/0.jpgAz exportált demokrácia nyakunkba szabadította ezt az exodust. 

A délvidéki Horgos polgármestere szerint nagy kárt okoznak az illegális bevándorlók a településen.

Bacskulin István az M1 aktuális csatorna szombat reggeli adásában azt mondta: Horgoson naponta több ezer migráns halad át, és van olyan ültetvény, ahol tavaly 35 tonna barackot szedtek le, idén azonban egyetlen szemet sem, mert a bevándorlók éretlenül megették a fáról.
A polgármester, aki mezőgazdasági kárszakértő is, hozzátette: volt, hogy szétszedték a bevándorlók az öntözőrendszert, abból ittak, tisztálkodtak. Elmondása szerint nagy kárt okoz az is, hogy a migránsok higiéniás szükségleteiket ott végzik el, ahol tudják.

A településvezető szerint naponta 30-50 autóbusz érkezik Horgosra, az utasok pedig több ezer eurókat vesznek fel a bankból.


Folyamatos a menekültáradat a fővárosba. A migránsok közül többen a kijelölt tranzit zónában töltik az éjszakát. Angolul kevesen beszélnek, de még kevesebben hajlandóak kamera előtt válaszolni kérdéseinkre. Az atv.hu videó riportja a Keletiből.

http://www.hirarena.com/_user/image/Molnar_F_Arpad/molnar_f_arpad_yellow_rodin_the_thinker_2.JPGTanúja voltam este, hogyan intézkedik a rendőrség, és mennyire zéró jogi lehetőségeik vannak arra is, hogy legalább igazoltatni tudják a bevándorlókat, nemhogy menekülttáborba vinni. Ugyanis aki nem akar menekülttáborba menni, ahhoz nem nyúlhatnak. Ha magyar állampolgár nem igazolja magát, vagy nem engedelmeskedik a rendőrnek, akkor minimum szabálysértési eljárás alá vonható, megbilincselhető, előállítható, ha nem fizet, bebörtönözhető stb., de egy ismeretlen bevándorló viszont azt csinál, amit akar. Ez a nemzetközi törvény. Igen, a nemzetközi liberális szabályozó rendszer kirekesztő és fasiszta vonásai közé tartozik, hogy egy teljesen ismeretlen külföldinek sok tekintetben olyan jogai vannak, amik egy itt született, egész életén át adózó, a törvényeket betartó állampolgárnak és családnak egyáltalán nincsenek.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvQRaJ-mj2HEotDyMoZFAz7abvm1siB9CgLrJzwzu-swzw93DJe_HP9-RbPkL1Id9rhzdCexhDYjUX6iF3dkcKKnxrFUt_bvL7XXDN1Iat5K04Sdv-PQZU0dAErAGi0c_1YnK0w1edOyp6/s1600/debr3.jpg
Debrecenben is rendbontásokat okoznak - támadólag lépnek fel és gyújtogatnak az illegálisan érkezők

Kitöréssel és gyújtogatással fenyegetőztek migránsok a kiskunhalasi rendőrségi gyűjtőponton, ügyintézésük felgyorsítását követelték, a rendőrök tárgyaltak velük, lenyugodtak a kedélyek – közölte a rendőrség péntek este.

A tájékoztatás szerint kora délután a kiskunhalasi táborban 120 ott tartózkodó migráns követeléseket fogalmazott meg: elsősorban az ügyintézésük felgyorsítását kérték, hogy minél hamarabb elhagyhassák Magyarországot. Továbbá sérelmezték az élelmezésüket – annak ellenére, hogy a közlés szerint a napi szokásos adag háromszorosát kapták -, valamint a tisztálkodási lehetőségek elégtelenségét.

Azzal fenyegetőztek, ha ezeket nem teljesíti a rendőrség, akkor vagy kitörtnek a táborból és szétszélednek, vagy felgyújtják a Kiskunhalason a Szegedi úton található Gábor Áron Laktanyát.

https://aldoricci.files.wordpress.com/2015/07/rieccoli-from-newspedia.jpg?w=640

Ci risiamo?

Mindez azt a pofátlan és gátlástalan megnyilvánulást mutatja, ami ezeket a néger és arab hordát jellemzi.
A hazájukat a rossz körülmények miatt elhagyó migránsnak nevezettek itt máris jogokkal élnek, elvárásokat támasztana, ingyenes ellátást kapna, de tovább követelődznek és minderre fel még ők állnak feljebb, s fenyegetődznek!

A birka magyar tolerancia szintje is telítődik egyszer.
Máris ellenszenvet, utálatot váltanak ki a népesség nagy részében ezek a betolakodók.
Ideje lenne bevezetni velük szemben az államhatalom eszközei közül, a szabad mozgásuk korlátozását, a hívatlanok és dokumentumokkal nem rendelkező illegitimek kitoloncolását, valamint megkezdeni hazánk felszabadítását.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése