2015. augusztus 27., csütörtök

Két kitekintés, egy harmadik megértéséhez - külső tényezők és belső források ( - haláli story)

Az embernek időnként ki kell tekinteni, hogy lássa a belsőt.

Ezért nézünk ki az ablakon és hajolunk vissza a szobába. Így tekintünk más cselekedeteire és szállunk magunkba. Ekként nézünk át a külhonba, hogy aztán a sajátjaink hibáját is felfedezhessük.

Nem akarom hosszú lére ereszteni, de eléggé húsba vágó egyszerűséggel ollózgatok majd az alábbiak során.
Előtte azért egy kérdés: - Tudtad, hogy halott csecsemők (abortált embriók) felhasználásával, sokkal több dolog készül, mint azt elképzelni tudnád?
Előtted mennyire ismert a halott magzatok felhasználása?  Tisztában vagy vele, hogy mit veszel a szádba, egy-egy betegség alkalmával? Vagy mit fogyasztasz el amikor bizonyos élelmi anyagokat veszel magadhoz? Hogy bizonyos ízfokozók miből vannak?
Amennyiben kíváncsi rá, akkor megérkeztünk.  Kínától Amerikáig helyben vagyunk.




http://magyarkurir.hu/sites/default/files/hirek/Gergo/kinaitablettak_fekvo.jpgTíz hónap alatt 35 szállítmányban összesen 17 ezer olyan tablettát exportáltak Kínából Koreába, ami 99,7 százalékban abortált embriók és halott csecsemők húsából készült – írja az AsiaNews.it. 

Az abortált embriók és elhunyt csecsemők húsát a kínai kórházak adják el a gyógyszercégeknek, mivel arrafelé úgy tartják, hogy a húsuk növeli a szexuális teljesítőképességet. Gyakorlatilag azonban baktériumok tömkelegét tartalmazza az ilyen emberi hús. Az ilyen tabletták importjára a dél-koreai hatóságok figyeltek fel még tavaly augusztusban.

A tabletták Észak-Kínából származnak, ahol az abortált magzatokat feldarabolták, a húsukat pedig úgy dolgozták fel és keverték más anyagokkal, hogy a tabletta anyaga felismerhetetlen legyen. A San Francisco Times szerint, amely lap megrendelte a tabletták elemzését, még a felhasznált embriók DNS-e és neme is megállapítható a készítményekből. 

A dél-koreai hatóságok szerint az importőrök olyan kínai-koreai kettős származású emberek, akik Kínából költöztek Dél-Koreába. Tavaly augusztus óta 35 szállítmány érkezett az országba. Két csempészt május 6-án kaptak el a határőrök, akik azonban nem tudták, mit tartalmaznak a becsempészni szándékozott „gyógyszerek”. A kínai egészségügyi minisztérium hallgatásba burkolózik. 

A probléma régóta él Kínában: volt, hogy éttermeket gyanúsítottak meg azzal, hogy halott csecsemők felhasználásával készítettek levest tajvani és hongkongi üzletembereknek. A kínai hatóságok szerint az ilyen hírekkel csak le akarják járatni az országot. 


http://naturahirek.com/wp-content/uploads/2012/03/baby-150x150.jpg  Az Obama-adminisztráció áldását adta a PepsiCo cégnek arra, hogy továbbra is igénybe vegye annak a cégnek szolgáltatásait, amely az üdítőital óriásnak elvetélt magzatokból származó emberi szövetet felhasználva készít íz fokozó vegyszereket. LifeSiteNews.com jelentése szerint az Obama-Security and Exchange Commission (SEC) úgy határozott, hogy a PepsiCo megállapodása a San Diego, Cal. alapú Senomyx íz fokozó vegyszereket termelő gyárral “szokásos üzleti tevékenység”-nek minősül. Az íz fokozó vegyszerek alapanyaga embrionális vese szövetből származik.

A történet 2011-ben kezdődött, amikor a non-profit csoport Children of God for Life (CGL) először tudósított arról, hogy a Pepsi szövetséget kötött a Senomyx gyárral. Ezt hatalmas felzúdulás és világméretű Pepsi termékek bojkottja követte. Abban az időben mint kiderült, a Pepsi gyárnak volt sok más lehetősége a termék ízének vegyi anyagokkal való fokozására, mint versenytársai csinálták, de inkább azt választotta, hogy továbbra is használja az abortált magzati sejteket feldolgozó – Senomyx gyárat céljai eléréséhez. Ez utóbbi cég igen megtévesztően fogalmaz, miszerint “izolált humán íz receptor “-okról van csupán szó…

Néhány hónappal később, a Pepsi részvényesek állásfoglalást nyújtottak be a cégnek, hogy az ”fogadjon el egy olyan vállalati politikát, amely elismeri az emberi jogokat és olyan etikai normákat alkalmaz, amelyek nem járnak az abortált embriók maradványainak felhasználásával mind a magán és mind az együttműködésen alapuló kutatási és fejlesztési megállapodásokban.“ De az Obama-adminisztráció leállította ezt a 36 oldalas javaslatot, és úgy döntött, hogy a Pepsi cég abortált csecsemők maradványaival való ízesítése és az italok további ily módon való előállítása semmilyen jelentős aggodalomra nem ad okot.

“Nem arról beszélünk, hogy milyen ceruzát akar a PepsiCo használni – hanem arról beszélünk, hogy egy elvetélt gyermek maradványait használják fel profit céljából” mondta Debi Vinnedge, ügyvezető igazgatója a vonatkozó döntésről. ”A humán embrionális vese (HEK-293), ízfokozóként való alkalmazása italok ízesítésére messze esik a rutin művelettől!”

Hogy egyértelmű legyen tehát, az abortált magzati szövetek használatával készített vegyi anyagokkal a Pepsi íz nem ér véget. A végső terméket az ügyfeleknek, a jelentések szerint – az italt arra használják, hogy értékeljék vele milyen a tényleges emberi íz receptorok reakciója ezekre a kémiai aromákra. De az a tény, hogy a Pepsi egyáltalán alkalmazza ezt az alternatívát, miközben más lehetőségek is rendelkezésre állnának, jól illusztrálja azt a jelenséget, miszerint a vállalat figyelmen kívül hagyja az ember etikai és morális jogait az ügyben.

Még januárban, Oklahoma szenátora Ralph Shortey jogszabályt hozatott saját államában, amely megtiltja az abortált magzati sejt-eredetű vegyszerek használatát. Ha elfogadásra kerül az SB 1418 törvényjavaslat, akkor állítólag megtiltanák az olyan termékek értékesítését amelyek humán magzati szöveteket tartalmaznak. Ez magában foglalja a Pepsi, valamint pár Kraft és Nestlé termékeket is.
Forrásanyag: LifeSiteNews


http://tutiblog.com/wp-content/uploads/2015/08/fasy001.jpgOlyan jólesően, ösztönös természetességgel anyázhattuk végre az amerikaiakat az abortált csecsemők szerveivel üzérkedő felvilágosult Planned Perenthood miatt. Különben ez még leírva is elborzasztó, olyannyira, hogy egy rutinos horrorfilm-készítő simán összerakhatná belőle az évszázad iszonymoziját, ki tudja miért nyúlnak még mindig a nácikhoz, a zombikhoz meg a vámpírokhoz, mikor a valóság sokkal borzasztóbb. De rámondjuk, hogy az Amerika. Ehhez képest idehaza is megjátszották kicsiben ezt a játékot, aztán valahogy mégsem dobták mondjuk fejen egy téglával doktor Fásy Ádámot, vagy doktor Pákh Imrét. Amerika már régen itt van, ha nem hisszük el, hogy ez nálunk is megtörténhet, pedig de.

Persze, mint írtuk is korábban, mindezt kicsiben. A magyari sarlatánok pusztán őssejteket vontak ki abortált csecsemőkből, hogy azt végső stádiumban lévő betegekbe fecskendezzék, hátha meggyógyulnak. Állítólag a betegeket előtte felvilágosították a tekintetben, hogy a módszer orvosilag nem visszaigazolt, de hátha. Arról nem szól a történet, elmondták e a betegeknek, hogy egy csecsemő halála kellett egy orvosilag vissza nem igazolt beavatkozáshoz.

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/00/68/14/cikk_2006814/langgyorgyi_cikkbe.jpgAz ügyben érintett doktor Fásy Ádám, mulatós. Állítja, hogy nem tudott az egészről semmit. Valami homályos köze volt hozzá, akár az énekléshez, meg az ízléshez úgy általában. Aztán érintett volt Pákh Imre, aki szintén nem tudott az egészről semmit. Olyan homályos köze volt a dologhoz, mint a Munkácsy-képekhez.  És végül, de nem utolsó sorban doktor Seffer István, a 2005-ös év embere, plasztikai sebész és őssejtkutató. Ő annyit tudott az egészről, hogy azt ígérte, lábra állítja Lang Györgyit a terápiájával.

Az abortált csecsemős részt azért ő sem hangoztatta.

A dolgok jelen állása szerint még az is előfordulhat, hogy a tíz éve húzódó perben el sem ítélik ezt a társaságot. Mert úgy is ki lehet magyarázni, hogy a betegek tudták, hogy be vannak csapva. Meg az egész abortált-csecsemős kérdés annyi jogi és erkölcsi aggályt vet fel, hogy még vagy száz évig elvitatkoznak rajta a jogvédők meg a bírók, meg a jogászok, meg a mindenki. A gazdagok meg maradnak szépek és szabadok. Persze nem kívánnánk, hogy emiatt valaki a tettlegességig menően kiakadjon. Tehát téglát ne.

De hogy mit keresnek a tévéképernyőn, klinikák élén, festménytulajdonosként a közéletben, azért az elgondolkodtató. Elgondolkodtatóan amerikás.
Tutiblog
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése