2013. június 1., szombat

Ötvenéves Orbán Viktor ( - happy birthday)

Egy napon született Piszkos Harry-vel, vagyis a cinikus San Franciscó-i felügyelő megformálójával Clint Eastwooddal (aki 83. évébe lépett) Orbán Viktor miniszterelnök, aki 2013. május 31-én töltötte be ötvenedik életévét.
Orbán Viktor születésnapja alkalmából sokan köszöntötték a különböző fórumokon. „A kor nem érdem, hanem állapot. Mégis mindannyiunk számára jóleső érzés, ha fölköszöntenek bennünket születésnapunkon. Magam is így vagyok ezzel. Köszönöm a jókívánságokat!” – írta üzenetében a Facebook közösségi oldalon a kormányfő, akinek egyik tisztelője azt írta, hogy „(…) Ezen a napon szintén van egy hatalmas szülinaposunk Clint Eastwood személyében!! Két ilyen hatalmas kaliberű nemzet és igazságszerető ember ritka e Földön!! Hajrá!!”

 http://meszarosmarton.files.wordpress.com/2013/05/orban-viktor.jpg?w=450&h=301

A miniszterelnök kerek születésnapja miatt hálaadó szentmisét tartottak a Belvárosi Plébániatemplomban a Lányok és Asszonyok Orbán Viktorért Egyesület kérésére. Az érintett közleményben fejezte ki véleményét a témában, azt írta „az ilyesmivel jobb megvárni az ember halálát”, valamint arról adott tájékoztatást, hogy nem tartanak semmiféle ünnepséget. Az Index videóriportja Orbán születésnapja alkalmából politikai ellenfeleit kérdezte, Vadai Ágnes (MSZP), Szanyi Tibor (MSZP), Schiffer András (LMP) és Gyurcsány Ferenc volt kormányfő (DK) mind kiemelték, hogy Orbán Viktor önkényuralmat próbál megszilárdítani az országban.
*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése