2013. június 9., vasárnap

Trianonra emlékezett a Jobbik június 4.-én Ócsán - ajánlás a távolmaradók számára ( - üzenet)

A nemzeti összetartozás napját mint ismert, Ócsán az önkormányzat hivatalos keretek közt nem tartja meg.

A megemlékező ünnepségen a városvezetés az idén sem vett részt, az önkormányzatot senki nem képviselte. 
Sőt erről az internetes felületen egyetlen portál sem jelentetett meg tudósítást rajtunk kívül.
Még a helyi iskola tanárai számára sem volt mértékadó ez a köztéri emlékezés. 
Bukodi Jánosné az önkormányzat Oktatási-, kulturális és sport Bizottságának elnöke (tanár ember) számára sem volt ez mértékadó, annak ellenére, hogy erre már tavaly is felhívtuk a figyelmét. 




Az idén is sajnálattal veszi tudomásul a város (és vegye tudomásul a Fidesz), hogy Ócsa irányítása nem képes központi megemlékezést tartani a nemzeti összetartozás napján és a nemzeti gyásznapon. Erre visszatérő példát rossz példát szolgáltat a Fidesz vezette önkormányzat Ócsán, ahol Bukodi Károly a polgármester, Horváth Tamás az alpolgármester, és Szűcs Lajos az országgyűlési képviselő, megyei elnök.

Miheztartás végett a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Pedagógiai háttéranyaga elérhető itt.

2 megjegyzés:

  1. A Tamásnak ez már túl sok. Nem tud egyszerre a Cultur caffe vitaműsorán is meg a nemzeti összetartozás napján is helytállni.
    Az Ibolya meg letudja azzal, hogy nem foglalkozik vele. Az iskolavezetés megoldja a nemzeti tanterv keretében. Oszt jól van.
    A Károly pedig most nagyon családcentrikus.

    VálaszTörlés
  2. Kevés ember mer a széllel szembe pisálni. Még kevesebb azonban azoknak a száma, akik nem lesznek hugyosak. Ócsán valószínűleg magas a jóindulatú prosztata megnagyobbodásban szenvedők száma. Ezzel a bajjal valóban nem lehet jól és erőteljesen vizelni. Nem hogy még a széllel szembe állni.

    VálaszTörlés