2013. június 22., szombat

Balkáni pofon a liberális buziknak ( - az oroszok józanabb gondolkodásuak, mint a vén európai)

Orosz gyerek nem lehet meleg pároké - Elfogadták a törvényt, miszerint külföldi egynemű párok nem fogadhatnak örökbe orosz gyerekeket.

A jogszabály szerint azoknak az országoknak az állampolgárai, amelyekben engedélyezett az egynemű párok házassága, nem fogadhatnak örökbe Oroszországból gyermekeket, ezt olyan külföldiek sem tehetik meg, akik velük azonos nemű személlyel élnek társas kapcsolatban.

Irina Jarovaja, a parlament biztonsági és korrupcióellenes bizottságának elnöke szerint az intézkedés a gyermekek biztonságát és alkotmányos jogait garantálja. „Azok a próbálkozások, hogy a család látszatát keltsék, akárcsak azok a követelések, hogy az egynemű pároknak engedélyezzék az örökbe fogadást, ellentmondanak mind a természeti törvényeknek, mind a családjognak" - nyilatkozta a törvény elfogadását követően az egyik legkeményebb törvényhozónak tartott orosz kormánypárti politikus.

A 450 fős dumában hat kivétellel minden képviselő megszavazta a jogszabályt, amelyet nem sokkal azután kezdeményeztek az orosz törvényhozók, hogy Franciaországban engedélyezték a homoszexuális párok házasságát. Vlagyimir Putyin államfő is úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a duma a külföldi egynemű párokra vonatkozó, örökbefogadást tiltó törvényt hoz, azt ő alá fogja írni.

http://www.kiskegyed.hu/lapokkepek/cikkek/34000/34156_steiner-kristof-es-baratja-446-13188-d0002A3F916d5699cfa11.jpg
Kristóf, párjával együtt értetlenül áll az ámokfutás előtt, hiszen az izraeli városban a homoszexuálisok jogaiért gyakorlatilag ki sem kell állni, mert annyira magától értetődőek.







Mint ismert, az Eu azért is támadja Magyarországot, mert a kormány alkotmányos alapokra helyezi a család fogalmát, ami egy férfi és egy nő között létrejött kapcsolatból áll.  Ez ugyebár az elbuzuló Európában nagy ellenállást vált ki. Főleg a francia és a szocialistákon liberalizálódottak, köztük az izraelita pártiak támadják a magyarok keresztény többségű országát, ahol Európa talán második legnagyobb zsidó közössége él.  Ebben a pofátlan virtuális harcban képesek odáig fajulni, hogy a magyarokat szélsőségeseknek, rasszistáknak és náciknak titulálják. Ezzel gyengítve az ország politikai célkitűzéseit, tartását és egyben az ellenállást. 

Az orosz társadalom azonban sokkalta belátóbb és védelmezőbb a jövő nemzedékével szemben, mint az elkorcsosult Európa nyugati fele. Ezért is helyezték előtérbe a gyerekek abbéli védelmét, hogy véletlenül se kerülhessen azonos nemű párok elferdült hatása, nevelése és birtoklásbeli nevelése alá. Az orosz gyerek nem képezheti egyetlen meleg (értsd; homoszexuális, buzi) párkapcsolat, vagy házasság "áldását".  Ez egy olyan józan felfogás következménye, amit jó lenne nálunk is elfogadtatni és törvénybe iktatni. 

http://m.cdn.blog.hu/me/meleg-film-felirat/image/film%20k%C3%A9pek/Yossi%20&%20Jagger.jpg

Yossi & Jagger   színes, feliratos, izraeli filmdráma, 65 perc, 2002

Izraelben a homoszexualitás sokáig tabu-téma volt.

A Yossi és Jagger nyíltan és szókimondóan tárja elénk két férfi, két katonatiszt szerelmét az izraeli hadseregben valahol az izraeli-libanoni határ közelében levő szolgálati helyükön.

Egyikük titokban akarja tartani vonzalmát, a másik ott akarja hagyni a szolgálatot, és társát is erre biztatja.


A Vatikán szerint a homoszexuális hajlam "objektíve rendellenes", és a homoszexuális gyakorlatok "súlyos bűnök a tisztaság ellen". Mindezt a Szentírásban foglaltakra alapozza, amely a homoszexuális kapcsolatokat "mint súlyos eltévelyedéseket" ítéli el. A katolikus egyház a házasságot szentnek tekinti, de álláspontja szerint a homoszexuális kapcsolatok ellenkeznek a természetes erkölcsi törvénnyel. A homoszexuális cselekedetek ugyanis "kizárják a nemi aktusból az élet ajándékát".

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése