2013. június 22., szombat

Kis türelem, és ez is megoldódik ( - unos untalan)

Bocsánat, hibáztunk, írtam korábban abban a bejegyzésben, ami elég nagy port kavart a hozzászólások terén.

Nagyon sok rosszindulatú olvasói megnyilvánulás tört elő. Számos esetben lehetett érzékelni, hogy offolják a fórumot ezekkel a beírásokkal. Szándékosan igyekeztek elvinni és elterelni a témát a lényegről, mégpedig az útdíj-hozzájárulás jogosulatlan és megtévesztő beszedési kísérletéről. 

Most nem részletez a korábban leírtakat és nem taglalom a helyzet kialakulását. Már nem érdekel, mert amit lehetett, azt kihoztuk belőle. Az emberk nagytöbbségének megmozgattuk a gondolatait, és eljutttauk hozzájuk a szükséges információt. Megcselekedtük a magunkét. 

Azonban tanulságként is szolgált az eset, mert hiába írtuk le a frankót, és a végkifejletet, azt szinte mellőzték, az olvasók, mert arra egyáltalán nem reagáltak. hacsak nem direkt terelték el róla a figyelmet a szokásos trollok

http://www.nepszava.hu/image/?database_name=articles&database_id=461329&th=xA lényeg azonban mégis csak az, hogy a polgármester a testület által ismeri be tévedését, amikor majd a zárt ülés keretében hozzák meg a határozatot a korábbi levelével szemben foglaltakkal, maga által.  Ugyanis Ő maga az előterjesztő előadója és a felelőse is a majd most hozandó döntésnek, ami már a Gazdasági Bizottság előtt átment.  

Itt már csak a száraz, a testületi ülésre kerülő anyagot tesszük közzé a városi honlap jóvoltából. 

A leírtak nem csak a blog hitelességét igazolják, hanem a blog által publikált vélekedést is. 


Zárt ülés keretében:
8.
Tárgy:
Beszámoló a Bem J. utcai lakosokkal történő tárgyalásról

Előadó
Bukodi Károly polgármester

A Gazdasági Bizottság valamennyi jelenlévő (4 fő) tagja szavazott.

Ócsa Város Önkormányzat Gazdasági Bizottsága 4 igen (egyhangú) szavazattal a következő határozatot hozta:
88/2013./VI.19./GB. határozat:
Ócsa Város Önkormányzat Gazdasági Bizottsága jóváhagyólag javasolja a Képviselő-testület felé az alábbi határozat meghozatalát:
Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete
   1.)    a 2006. év tavaszán és nyarán belterületi földutak szilárd burkolattal történő ellátása során a Bem J. utca  675/2., 682., 683., 686., 687., 690., 691., 694., 695., 698., 699., 703., 705., 708., 709., 712., 713., 716., 717., 720., 721., 724., 725/1. hrsz. alatti ingatlanainak vonatkozásában – tekintettel arra, hogy ott már szilárd burkolat volt található – az 1988. évi I. törvényben foglalt közútkezelői feladatainak tett eleget, így a felsorolt ingatlanok tulajdonosaival szemben költséget nem kíván érvényesíteni. Azon tulajdonosok vonatkozásában, akik ezen döntést megelőzően út érdekeltségi hozzájárulás címén részben, vagy egészben fizetést teljesítettek az önkormányzat felé, a befizetett összeget visszautalja.
   2.)    Felkéri a Polgármestert, hogy ezen határozat mellékletét képező levéllel értesítse a lakosokat a Képviselő-testület döntéséről.
Határidő: azonnal
Felelős:  polgármester

Mint általunk említve volt, a blog már bocsánatot kért azért, amiért a polgármester felzaklatta a lakosság jelentős részét a kiküldött "pénzbeszedős" levelével. 
Nem is froclizzuk tovább. 
Most azonban már rajta a sor.

Minden eddigi bejegyzéstevőnek jó olvasást és további véleményezést kíván Ócsa város blogja.

*

27 megjegyzés:

  1. A bocsánatkéréshez kell némi intelligenciával is rendelkezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, már rég kész volt a határozattervezet és mégis csinálták a palávert. Meddig vergődtek a robotok!

      Törlés
  2. Figyel, majd gyorsan leveszik a honlapról az ülést előkészítő jegyzőkönyvet. De azt sem értem, hogy mit kell ezen zártan kezelni? Normálisak?

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi leszek a fejleményre. Ez elég szívás a bukodihívőknek

    VálaszTörlés
  4. Ilyenek ezek mind. Jár a szájuk, folakoznak, közben meg egy nagy nulla az egész banda.

    Ez szép találat volt Fo-lak:)

    VálaszTörlés
  5. Nézzetek már magatokba, Ti beszéltek intelligenciáról, miközben ilyen szavakat használtok, hogy "banda".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda sértő szó.
      Minimum ez is bíróságra való, de jobb lenne, ha a helyi rögtönitélő bíróság felnégyeléssel súlytaná az elkövetőt.

      Törlés
    2. Gyurcsányí megmondta Mr %-ok kezében vagytok.

      Törlés
  6. Mondjátok már el, hogy minek ez fórum, ha csak "Ti" írogathattok hülyeségkeket, és , ha valakik ezzel nem értenek egyet akkor rögtön azt mondjátok, hogy "trollok". Legalább nézzétek már meg a wikipédiát, hogy mit jelent!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már megint mi a gond?
      Te is leírhattad a hülyeséged, elégedettnek kellene lenned.

      Törlés
    2. Tévedsz, mert nagyon sok hozzászóló hülyeségeket ír, amikor menteni próbálja ócsai Asust, kurafi társát, és Mr százalékot.

      Törlés
  7. Kintvoltunk a rendvédelmi napon.Szinvonalas.A meglepetés vendég állítólag a UPC kábeltolvaja lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül nem lett meg a visszatérő kábeltolvaj, mert inkognitóban járt. A sok biztonsági nem ismerte meg, a rendőröknek pedig nem mutatkozott be. Ilyen suttyó bunkó tolvajokkal nem lehet együttműködni. Kár volt az egész hercehurca, mert ezzel együtt nem jutottak egyről a kettőre.

      Törlés
  8. Csodálom hogy folak és barátnői nem szaladtak feljelentést tenni a hangzavar miatt.Pedig messzire sem kellett volna menni rendőrért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig lenne miért.

      Törlés
    2. Ez rendezvény a Székesi és Nefelejcs utca közt határolt területen nem egy embert zavart. Ha nem tudnátok ez lakóövezet. Még akkor is, ha a Ti folakotok nem ott lakik. Hangfogó, zajszigetelő nélkül lakóházak közt jönnek szirénázni, zenét bömböltetni elég morbid. Bármelyik főszervező, vagy városvezető elvihette volna a saját kertjébe ezt a bulit és ott a saját idős édesanyja is részesülhetett volna "ebből a jóból". Be kéne már fejezni az emberek provokálását. Annál pedig nincs rosszabb, ha maga a rendőr vét a szabályoknak.

      Törlés
    3. természetessen minden rendezvényt be fognak a kedvedért tiltani Ócsán.te mégis mit képzelsz magadról? te mindig minta polgár voltál soha semmit nem csináltál rosszul.Rajtad kívűl pár százan jól érezték magukat,te (ti) pedig némi toleranciát mutathatnátok hiszen nincs minden héten ilyen.De most ha elindulsz feljelentést tenni senki sem fog az utadba állni.

      Törlés
    4. Már megint itt ez az ostoba?
      Menj trágyát lapátolni az a te színvonalad, meg a céllővőlde.

      Törlés
    5. De téged a trágya alá temetlek te sanyarú sorsú gané.

      Törlés
    6. 6:41
      Tedd már meg hogy megadod a címed, szeretnélek bemutatni folak barátnőinek.
      Van közöttük kisgyermek, állapotos fiatal asszony, idős és beteg ember, akik a hangzavar miatt nem tudtak pihenni vasárnap.
      Kultúrált településeken, még a fűnyírót sem kapcsolhatnád be ezen a napon de itt bivalybasznádon, Polgármesteri segedelemmel lehet gagyiparádéd is rendezni a házak között.
      Egyébként örültem kultúrált megnyilvánulásodnak, remélem jól érezted magad a "rendezvényeken"

      Törlés
    7. Az olyan büdös parasztoknak való az ilyen rendezvény, mint aki ganajtúróként hozzászól, vagy a csinnadrattát kedveli. Ha a reggeli 6:41 hozzászóló megadná az elérhetőségét, akkor azt is elintézném neki, hogy ne csak ilyen buziparádékon lásson szolgálati járművet, hanem hétköznapon is mentőautóval utazhasson.

      Törlés
    8. 2013. június 24. 9:34

      Neked is csak azt tudom mondani, hogy ilyen rendezvényt a szüleid kertjében rendezzél, ott megértőbbek a szomszédok a hangoskodásra. Ha meg nem, akkor fogd be a pofád és 20 család kárára ne ugass bele abba, amihez semmi közöd. Verd a család as saját f@xoddal..

      Törlés
    9. A temetőkertben már mégse tartsanak bulit.Bár az is igaz,hogy ott biztosan nem zavarná a szomszédokat.

      Törlés
    10. Most hallottam, hogy a Ferihegyre tartó repülőket lelövi a légvédelem ha túl hangosan fognak repülni.

      Törlés
  9. Kíváncsian várom a polgármesteri közleményt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nagyok az elvárásaid a szimpatikus fiatalemberrel kapcsolatosan.

      Törlés
  10. Még az a szőröstalpú idióta nagypofájú Misi is kiakadt a tegnapi egész napos rendvédelmi happeningen. Igaza volt, amikor azt mondta, hogy pont akiknek a rend őreinek kéne lennie, azok csinálják a legnagyobb fesztivált. Na az ilyen emberekből nem kér.
    Gondolhatod, az áttelepült miként jutott idáig.

    VálaszTörlés