2013. június 30., vasárnap

Abnormális a melegek magamutogatása - van ahol ezt már tiltják ( - jogosan)

A szentpétervári melegfelvonulás összes résztvevőjét elvitték a rendőrök


Nem normális, hogy egyesek a homoszexualitást propagálják. 
 
 Oroszországban tilos homoszexuális propagandát kifejteni, a vonulás is annak számít.

 http://most.444.hu/assets/sites/2/2013-06-29T142646Z_1874268204_GM1E96T1QAF01_RTRMADP_3_RUSSIA-760x524.jpg

Az orosz parlament nemrég fogadta el a homoszexuális propagandát tiltó törvényt, ennek keretében lehetett mindenkit előállítani most. A legtöbben estére kiszabadultak, a bíróság várhatóan pénzbüntetést fog kiszabni a hatvan aktivistára és a szervezőkre. 
*

6 megjegyzés:

  1. Nos a budapesti változatát ajánlanám annak az úri embernek aki "trágyaszóró parasztnak való gagyiparádénak" nevezte a rendvédelmi napot.Remélem ő és gyermeke részt vesz a ratyi parádén.

    VálaszTörlés
  2. Nem lehet definiálni a propagandát, mert bármit bele lehet magyarázni (én a rövid hajat propagálom).
    Még a legsötétebb komcsi időkben se volt ilyen. A szerző még Rákosin is túltesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is nyilvánoskodtak, a buzik, meg nem kértek olyan előjogot, mint a pedifilok, hogy nekik gyerek kell.

      Törlés
    2. Akkoriban nem lehetett beszélni a homoszexualitásról, így nyilvános WC-kben és parkokban élték ki a szexualitásukat. Nem kaptak semmilyen felvilágosítást, útmutatást, hogyan is éljék az életüket (monogám, komoly kapcsolatban).
      Beszélni kell a szexualitásról, párkapcsolatokról, máskülönben információ hiányában csak az állatias ösztöneik után fognak menni, ami az AIDS korában végzetes.
      Az elfogadásra is tanítani kell az embereket, hogy ne kelljen az érintetteknek titkolózniuk, mert így lehetetlen normális párkapcsolatot létesíteni, csak az alkalmi szex marad.
      Figyeld majd meg, hogy Oroszországban mennyire el fog terjedni az AIDS.

      Nem kér senki se előjogokat, csak ugyan azt, ami másoknak van.

      Törlés
    3. A homoszexualitás mindenki saját joga. Azonban az önmutogatásra, a felvonulós provokációra a többségi társadalom nem kíváncsi. A homokosság zsákutca. Ennek ellenére, ha nem provokálják a heterokat, akkor nincs gond. A gond ott kezdődik, hogy ebből fesztivált csinálnak. A kurvaság is egy dolog, de ezt nem kell a felnövekvő nemzedék elé tárni. A baj ott van, amikor magukból kivetkőzött buzik csoportokban ellepik az utcát, és magukat elnyomottnak, példa értékűnek vagy normálisnak tüntetik fel. Ez azonban nem így van. A normális család egy férfiből és egy nőből áll, és a gyermekáldással válik teljessé. Ez legyen a példa és ne a buziparádé.

      Törlés
  3. Mindent elmond a rózsaszín háromszög a pólóján és ahogyan bánnak vele. Még az első zsidótörvények se voltak ennyire durvák, mint amit most tesznek a melegekkel.

    VálaszTörlés