2015. december 31., csütörtök

Szilveszteri naplóbejegyzés: Kesztyűben dudálni - pityókás új eszetendőt Ócsa ( - ez évi utolsó boldogabbat)

http://sport365.hu/files/gallery/4/5/815_big.jpg Kedves Naplóm!


Ma megint fázott az ujjam a biciklis téli kesztyűben, pedig fényes délelőtt, nem kora reggel kellett mennem dolgozni. Bezzeg a múlt héten, amikor a jó kis mediterrán idő volt, akkor nem fázott, és nem is láttam senkit, aki nagyon húzta volna magát ezen. Csak a szolgálati autóval furikázó polgármestert láttam a koszosan hagyott új autójában feszengeni, aminek az árát ugyebár tőlünk vonták meg.  

Most meg amikor lefagy a kezem, akkor eltűnődhetek azon, hogy a genyának kell légkondi abba a szaros autóba, ha úgyis kibasszák a meleg konyháról a fél csapatot és odaadják a menzát maszekba. 

A polgármester bezzeg nem fázik rá ezekre a dolgokra, mert csak feszeng abban a szaros koszos autóban, amit mi dobtunk össze neki és csak azért nem mosatja le, mert a hideg miatt kímélni szeretné a metált. 

Én bezzeg tekerhetek a hidegben a mellettem elhúzó burzsuj pilóták szélárnyékában, lefagyó kezekkel, könnyező szemmel, de a választók akaratából csak a polgármesternek juthat közpénzes autó. 

Nekem bezzeg a kerékpárútra és egy meleg kesztyűre sem futja, hogy baráti kézfogásban szoríthassam meg annak a sok buzinak a kezét, akik a segge alá tolták azt a szart, amiből amúgy ki sem lát rendesen. 

Amúgy elég lett volna egy péniszhosszabbító is, céges támogatásként, és akkor nem lennének likviditási, meg kommunikációs gondok faluszerte.  Jutna is meg maradni is még nekem is egy kurva meleg kesztyűre, és nem kéne annyit innom, hogy négykézláb vánszorgó szürrealistának véljenek a ködben, mint az egyszerű józan életű embert, akinek két anya helyett a többes fizetést választotta. 

Amúgy én nem iszok fröccsöt, főleg nem ebben a hidegben, de a kormánykresz jóvoltából töményen nyomhatjuk a pedált, mert jövőre be kell jelenteni a pálinkafőző-berendezéseket, hogy az uniós kurvaanyjuknak fizethessünk utána adót.

http://us.123rf.com/450wm/maxxyustas/maxxyustas1201/maxxyustas120100100/12127380-countdown--time-bomb-with-alarm-clock-detonator-dynamit-3d.jpg?ver=6
Persze, hogy a lefagyó végtagjaim után az adómentes és közcélú ivászatot választanám a kocsival furikázó mester helyett, mint az egyszerű ember, aki ésszerűségből a kocsma mellé vette el a más házát. 

Mit is várhat ezek után a lefagyott hülye, a tekerős ember, akinek még világosságra sem futja az ócsai dőzsiben, mint egy jobb, köztehermentes esztendőt!  

BÚÉK - Ócsa !

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése