2015. december 22., kedd

Migráns, bevándorló, menekült, vagy barbár - ne bántsd, és ne erőszakold az európai nőket ( - kedves idegen)

Meg­pró­bál­ják le­be­szélni a mig­rán­so­kat a nemi erő­szak­ról Skandináviában

Fel­vi­lá­go­sító kam­pánnyal pró­bál­koz­nak a norvégok, akár­csak az oszt­rá­kok. El­ma­gya­ráz­zák, hogy a nők­nek nem sza­bad csak úgy ne­ki­esni...

http://harcunk.info/images/jenna.jpgSvéd lányok, Jenny és Linda épp egy szilveszteri bulira mentek, amikor négy szomáliai bevándorló megtámadta, megerőszakolta és félholtra verte őket.

Az Aftonbladet, Svédország legnagyobb újságja úgy írta le támadókat, hogy "két svéd, egy finn, és egy szomáliai férfi". Ez is bizonyítja, mennyire nyomasztó az informális cenzúra Svédországban, ha bevándorlókról van szó. Meglepő gyakorisággal jelentenek hasonló incidenseket, olyan gyakran, hogy vannak olyanok, akik attól félnek, hogy Svédországban a törvény és a rend teljesen összeomlik. Azonban azokat, akik megkongatják a vészharangot, pénzbüntetésre, nem ritkán börtönre ítélik.

Svédországban a nemi erőszakkal kapcsolatos vádak alig több, mint húsz év alatt megháromszorozódtak. Manapság hatszor annyi nemi erőszakot követnek el 15 éven aluli gyermekek ellen, mint egy emberöltővel ezelőtt. Mindenféle más erőszakos bűncselekmény szintén nagyon felfutott. A rend szinte minden városi és elővárosi területen kezd összeomlani.

Itt kell megjegyezni, hogy a Bűnmegelőzési Bizottság (Crime Prevention Council) szerint négyszer akkora az esélye annak, hogy egy ismert nemi erőszakoló külföldön született, minthogy Svédországban. A nemi erőszakot elkövetők között az algériaiak, líbiaiak, marokkóiak, és a tunéziaiak viszik el a pálmát.

Köztudott dolog, hogy Norvégiában és Dániában a nem-nyugati bevándorlók, ami rendszerint mohamedánt jelent, felül vannak reprezentálva a statisztikákban. Oszlóban, Norvégia fővárosában, 2001-ben a nemi erőszakok kétharmadát bevándorlók követték el. A számok Dániában hasonlóak voltak, de Koppenhágában még rosszabb a helyzet, ahol az esetek 75 százalékát bevándorlók követik el. Svédországban nagyobb a bevándorlók (beleértve a muzulmánokat) aránya, mint bárhol máshol Észak-Európában. Pedig az országnak soha nem voltak gyarmatai, csupán a tolerancia jegyében fogadták be a tengernyi idegent, akik jelenlétükkel hamarosan a svéd jóléti állam összeroppanását idézik elő.

http://888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2015-10-19/023b99176df4d134f5891ae1737367a1/760x0.jpg

Programot indítottak Norvégiában, a cél, hogy a migránsok esetében kevesebb legyen a nemi erőszak, adta hírül a Magyar Idők. 

Egy eritreai bevándorló nyilatkozott erről a New York Times című amerikai lapnak. Abdu Osman Kelifa saját elmondása szerint megdöbbent azon, hogy Európában a nők miniruhát hordanak, nyilvánosan csókolóznak és alkoholt fogyasztanak.
-Náluk csak a prostituáltak csinálnak ilyet nyilvánosan, és a filmekben sincs csók, csak ölelkezés.
A 33 esztendős Kelifa részt vesz abban a programban, amelynek célja, hogy megakadályozzák a szexuális erőszakot, amely a hatóságok szerint is megnövekszik ott, ahol koncentrálódnak a migránsok. A bevándorlók sokszor ahhoz szoktak hozzá odahaza, hogy a nőket csak mint szexuális tárgyakként kezeljék. Többek között meg kell tanulniuk, hogy akarata ellenére nem lehet szexre kényszeríteni senkit, még akkor sem, ha az illető saját feleségéről van szó .
A programban résztvevő pszichológus szerint az ide érkezők alapból úgy gondolkodnak, hogy a nők a férfiak tulajdonai. A migránsok jókora része soha életében nem látott nőtt miniruhában az utcán, csak burkában.
 
-A férfinak nehéz kontrollálnia magát, ha egy nőt lát mosolyogni. Eritreában ha valaki nőt akar magának, akkor nekiesik, a rendőrség pedig nem fogja ezért megbüntetni. - mondta egy migráns.

Ha egy nő részeg, az nem annak a jele, hogy mindenre hajlandó – összegezte a migránsok számára elsajátítandó normákat a befogadó állomás munkatársa.

Ausztriában szórólapokkal próbálkoznak.

Az osztrák belügyminisztérium tervei szerint szórólapokkal segítenének a menekülteknek eligazodni az osztrák alapértékek, valamint a mindennapi élet fontos és alapvető szabályai között. A grafikákkal többek között a demokrácia, a vallásszabadság és a jogállamiság értékeit hangsúlyozzák, a nők és férfiak közötti egyenjogúságot, a gyermekek jogait, az erőszak ellenességet, valamint az azonos nemű párok közötti partneri kapcsolat szabadságát.

 http://888-s3.s3.eu-central-1.amazonaws.com/thumbs/2015-10-07/f14eca793d27c435c5bec66c256c03da/760x0.jpg

Jelentős veszély fenyegeti a nőket és a gyermekeket a giesseni befogadóállomáson. Menekült férfiak bántalmazzák és erőszakolják meg menekülttársaikat, legyen szó akár nőkről, akár gyerekekről. Ezt írta a The Huffington Post című lap német internetes kiadása.

http://nepszava.hu/picture/60878/normal/242/00242950.jpegA lap birtokába jutott információk szerint drámai  hangú levelet kapott a hesseni parlament.  Az aláírók a helyi jóléti szervezet, a ProFamilia Hessen, a tartományi nőtanács és a tartományi nőiroda munkaközössége. A levél állítása szerint menekült férfiak bántalmazzák és erőszakolják meg menekülttársaikat, nőket és gyerekeket egyaránt. A cikk utal arra, hogy a nőknek alárendelt szerepük van, különösen azoknak, akik egyedül keltek  útra. Ezekre a nőkre gyakran "szabad prédaként" tekintenek a táborban, ennek következménye nemi erőszak és szexuális bűncselekmények sokasága. Egyes források kényszerített prostitúcióról is beszámoltak - áll a levélben. A nők többsége zárt utcai ruhában alszik, és éjjel nem mer egyedül WC-re sem menni. Sok nő számára még nappal is félelmetes átmenni a tábor egyik feléből a másikba - áll a The Huffington Postban ismertetett levélben.
 http://img.444.hu/000_DV2123426.jpg
A giesseni eset nem egyedülálló. Más befogadóközpontok is jelentettek hasonló eseteket - írta az újság, hangsúlyozva, nem tűrhető, hogy a menekültek legsebezhetőbb csoportjai, a nők és gyermekek áldozatokká váljanak. "Angela Merkel kancellárnak inkább a giesseni nőket kellene meglátogatnia ahelyett, hogy menedékkérő férfiakkal szelfizik" - fogalmazott a The Huffington Post.

http://gazdasagtv.hu/videoimage/1280x720/2015-09-22/refugees-selfie-merkel.jpg

Egyre sokasodnak a hírek arról, hogy a nyugati média inkább elhallgatja a valós információkat, semmint megosztaná olvasóival értesüléseit.
*

1 megjegyzés:

  1. Gusztustalan ez a hírhamisítás, és primitív is.
    Az összevert lány képe 2013-as, az USA-ból!!!

    VálaszTörlés