2015. december 23., szerda

Ismét térségi baleset volt - több anyagi káros baleset történt az M5-ös autópályán ( - Dabasról jött a segítség)

Három baleset történt ma a délutáni órákban az M5-ös autópálya Ócsa és Inárcs közötti szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 16 óra 35 perc körüli időben az M5-ös autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 35-ös kilométerszelvényben. Ugyanitt 10 perccel később szintén két jármű ütközött össze.

Fél óra elteltével, 2015. december 23-án 17 óra 15 perc körüli időben az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 36-os kilométerszelvényben ütközött össze két gépjármű.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

http://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatVGAPicture/18/03/180345.jpgA Dabasi Autópálya Alosztály munkatársai a helyszínelést megkezdték, a balesettel érintett útszakaszon a forgalom jelenleg egy sávon halad. Az arra közlekedőknek kisebb torlódásra kell számítaniuk.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel, az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek! 

Ne feledjék, Ócsán nincs segítség. Ebben a térségben a bevethető mentőegységek kiérkezése a távolság okán tovább tarthat az olyan helyekhez képest, ahol erre közvetlen lehetőség van.

Mindenkinek nyugodt és balesetmentes ünnepeket kívánunk.

*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése